Druze sta pricas ti, kakva mrznja, pomjesao si loncice. Niko nije osporavao crveni konkretno. Eto de nadji ko je sta napisao za crveni? Nemoj pricat gluposti.Karakajac je napisao/la: ↑10 mar 2025, 11:20Zanimljivo sto se na forumu kuka za crveni koji je bio opravdan, kukaju svi redom a najmanje kukao lik na terenu koji je i dobio crveni. Prvo za zuti nije "A" rekao, cak je i sam ocekivao da dobije crveni pa je otisao sav srecan posle zutog ali i posle crvenog napustio tern bez da je bilo sta rekao, da se bunio. Ja kapiram mrznju prema srbima, ima jako bolesnih ljudi ovde na forumu ali ono sto ne mogu da razumem da se sa sportske strane kritikuje crveni karton koji je bio cist k'o suza. E to ne razumem. Inace, boli me kara za BL, udaljen sam joj skoro 200 kilometara a za Borac me boli jos vise da bude jasno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GoskGabela
- Kontakt:
Nije ni počela utakmica već ste krenuli kmecat.
Po info iz Mostara, Zrinjski sve snage okreće na prvenstvo. Kup sa laganim gasom, plus ozlijeđeni svu stoperi osim Dujmovica
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
TribuneEst
- Kontakt:
Ma sta mi naprica, otisao malterisati u selo kraj Minhena pa si relevantan da iskomentarises pravila fudbalske igre. I jos vrijedjas. Reprezentativan primjerak orangutana...Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:14Svoju poganu agresivnost mozes lijeciti u sumi sa subarom i guslama. Ja ti kazem, na Zapadu gdje zivim vise od 30 godina, ono se nebi sudilo kao direktan crveni karton.TribuneEst je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:11Mozda u eri Osima ne bi bio crveni, a ovako crveni cist kao suza! Jak start, s ledja, podignuta noga, ni blizu lopte. Skolski crveni!Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:07Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.
Borac umoran, Zeljo maksimalno naspanovan, remi najrealniji na kraju
-
Hansestadt
- Kontakt:
Vidi, ne moramo se slagati, forum sluzi za razlicita misljenja, fakticki to je i pozitivno, vec si digao bezveze ton kao da je samo tvoje misljenje ispravno. Rijetko ko se od mladje generacije iz dijaspore bavi nekim fizickim poslovima, tako se ni ja uopste ne bavim, mada je bilo kakav zanat cijenjen posao i adekvatno placen. Pozdrav.TribuneEst je napisao/la: ↑10 mar 2025, 14:53Ma sta mi naprica, otisao malterisati u selo kraj Minhena pa si relevantan da iskomentarises pravila fudbalske igre. I jos vrijedjas. Reprezentativan primjerak orangutana...Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:14Svoju poganu agresivnost mozes lijeciti u sumi sa subarom i guslama. Ja ti kazem, na Zapadu gdje zivim vise od 30 godina, ono se nebi sudilo kao direktan crveni karton.TribuneEst je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:11
Mozda u eri Osima ne bi bio crveni, a ovako crveni cist kao suza! Jak start, s ledja, podignuta noga, ni blizu lopte. Skolski crveni!
Borac umoran, Zeljo maksimalno naspanovan, remi najrealniji na kraju
Ma haos covjece. Sve i da ga nisam blokirao, ako on vjeruje da cu ja procitat 4 taga tamo nekog random lika na tamo nekom forumu onda kapa doleZutti je napisao/la: ↑10 mar 2025, 10:50Nevjerovatan je lik. Sinoć izađem sa foruma, jbg život teče dalje, uđem sad onako da vidim šta se kucka, a on dok me nije bilo 2-3 me puta citira. Moram sad naći neki post, odgovoriti mu šta bilo, popravit mu dan, jednostavno čovjek živi za ovaj forum. Tužno, baš tužno, al šta je tu je.
Fascinantno je kako pojedinci ozbiljno shvataju ovakve forume. Zamisli ti covjek ode i citira 9-10 likova da im kaze; "Jesam vas!"
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ivanković: Sarajevo ne pruža ono što se očekivalo, nadam se da neće biti nepogoda
Nisam ocekivao da je Ivankovic ovako namazan
Nisam ocekivao da je Ivankovic ovako namazan
-
TribuneEst
- Kontakt:
E pa vidi, ni ja ne zivim u sumi, ne nosim subaru ni sajkacu. Krenuo si ofanzivno bez potrebe i pozivas se na to sto zivis vani a 90% vas ne zna abecedu. Crveni cist ko suza hvala dovidjenja.Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 15:10Vidi, ne moramo se slagati, forum sluzi za razlicita misljenja, fakticki to je i pozitivno, vec si digao bezveze ton kao da je samo tvoje misljenje ispravno. Rijetko ko se od mladje generacije iz dijaspore bavi nekim fizickim poslovima, tako se ni ja uopste ne bavim, mada je bilo kakav zanat cijenjen posao i adekvatno placen. Pozdrav.TribuneEst je napisao/la: ↑10 mar 2025, 14:53Ma sta mi naprica, otisao malterisati u selo kraj Minhena pa si relevantan da iskomentarises pravila fudbalske igre. I jos vrijedjas. Reprezentativan primjerak orangutana...Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:14
Svoju poganu agresivnost mozes lijeciti u sumi sa subarom i guslama. Ja ti kazem, na Zapadu gdje zivim vise od 30 godina, ono se nebi sudilo kao direktan crveni karton.
Jel to javio vico moze zrinjskom liga a borcu pustite kupGoskGabela je napisao/la: ↑10 mar 2025, 14:46Nije ni počela utakmica već ste krenuli kmecat.Postajete ko Velez.
Po info iz Mostara, Zrinjski sve snage okreće na prvenstvo. Kup sa laganim gasom, plus ozlijeđeni svu stoperi osim Dujmovica
Za bordobijele boje
- RollingPaper
- Kontakt:
Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?
-
akobasmoram13
- Kontakt:
Nakon 4 kola su govorili da ciljaju europu, ne znam kakva su im sad očekivanjaRollingPaper je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:16Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?
Pa nisu ga baš otjerali, on je sam podnio ostavku. Nije to isto.RollingPaper je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:16Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma to bi imalo smisla da nas vodi Mulalic npr jer smo tezili toj igri. Nidje veze prica da si nekoga isao povrijediti, jedan’ostriji’ start Cvetanoskog je bio i to je to. Pustio prednost pa dao crveni nigdje na svijetu nema, nebitno cist crveni. U 30oj minuti je dao opomenu stoperu Borca gdje poslije pravi 3/4 faula nema zutog, start nad Boljevicem u drugom poluvremenu nema faula. Jaber zuti karton besmisleno. Kad smo postigli gol za 1;1 odmah se za slusalicu fata i samo traze nacin da ga poniste, ali nisu uspjeli.Hansestadt je napisao/la: ↑10 mar 2025, 13:07Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.
Fk Željezničar.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa podnio ostavku nakon kritika navijacia i zato sto ga svi namrgodjeno i ljutito gledaju po klubu, mislim, ne daju treneri iz cista mira ostavkuPendulum je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:30Pa nisu ga baš otjerali, on je sam podnio ostavku. Nije to isto.RollingPaper je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:16Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?![]()
Crveni za Cvetanovskog.
Kada se pusti prednost, po pravilima se ne moze dati crveni karton, vec samo zuti.
Da li je start za crvenog? Jeste.
Da li je pustena prednost? Jeste. To znaci da je maksimalna kazna zuti karton.
Svi ljudi koji su glasali za ovaj Savez i ucestvuju u ovome su ljudi koji hodaju po Sarajevu, Mostaru, Zenici itd. Svi ti ljudi rade u nekoj od Institucija drzave, svi ti ljudi imaju nekretnine po ovim mjestina.
Najbolja stvar i borba bi bila staviti ih stub srama sa poljepljenim slikama u svakom od gradova i istjerivati ih sa svakog javnog mjesta, kao sto je Colpa istjeran sa malonogometnog turnira.
E moj Antonio, da li imas stida za sudjenje od sinoc s obzirom na ove izjave:

Kada se pusti prednost, po pravilima se ne moze dati crveni karton, vec samo zuti.
Svi ljudi koji su glasali za ovaj Savez i ucestvuju u ovome su ljudi koji hodaju po Sarajevu, Mostaru, Zenici itd. Svi ti ljudi rade u nekoj od Institucija drzave, svi ti ljudi imaju nekretnine po ovim mjestina.
Najbolja stvar i borba bi bila staviti ih stub srama sa poljepljenim slikama u svakom od gradova i istjerivati ih sa svakog javnog mjesta, kao sto je Colpa istjeran sa malonogometnog turnira.

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
worchester
- Kontakt:
Nadji taj dio pravilnika o kaznjavanju i postavi ovdje da se i mi koji nismo upoznati s tim pravilom edukujemoArgentina je napisao/la: ↑10 mar 2025, 17:20Crveni za Cvetanovskog.
![]()
Pravila NS/FS BiH se baziraju na FIFA/IFAB pravilima, koja dozvoljavaju da sudija:Argentina je napisao/la: ↑10 mar 2025, 17:20Crveni za Cvetanovskog.
![]()
1. Pusti prednost ako smatra da ekipa koja je pretrpjela prekršaj može imati bolju šansu iz nastavka igre.
2. Po prvom narednom prekidu, može sankcionisati igrača koji je napravio prekršaj – uključujući žuti ili crveni karton, zavisno od težine prekršaja.
Za bordobijele boje
Ovakvi garant traže ofsajd kad se aut baca
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Onda je moja greska.PapakIzSa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 17:40Pravila NS/FS BiH se baziraju na FIFA/IFAB pravilima, koja dozvoljavaju da sudija:Argentina je napisao/la: ↑10 mar 2025, 17:20Crveni za Cvetanovskog.
![]()
1. Pusti prednost ako smatra da ekipa koja je pretrpjela prekršaj može imati bolju šansu iz nastavka igre.
2. Po prvom narednom prekidu, može sankcionisati igrača koji je napravio prekršaj – uključujući žuti ili crveni karton, zavisno od težine prekršaja.
Sjedio sam sa ljudima koji su iz fudbala i govore da nema crvenog nakon pustanja prednosti, samo zuti.
Naravno, ne umanjuje ostale greske i lose sudjenje u drugom poluvremenu.
Prvak NR BiH: 1946
Cekamo sad Krusevo lagano mix neki s juniorima
Sta je sa zukom, je li ziv
Da nije otkaz dobio hahah
Sta je sa zukom, je li ziv
Da nije otkaz dobio hahah
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.