Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ko bi rekao da ce Goteborg razvaliti Hammarby koji je drugi na tabeli zavrsio
Markovic prekucao ligu i Svedsku sto se vidi po ovim golovima i sansama koje jr napravio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Malmo je daleko najaci u Švedskoj, ali da su jaci od Dinama to definitivno nisu. Pratim Švedsku ligu, ide to naprijed ali je to jos daleko od nekog ozbiljnog fudbala. Ako imas potencijal ti do 21 godine neces igrat u ovoj ligi.Diadora je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:49Zabi lik Hetrick Danas.. elfsborg je ove godine otresao rijeku ko slinu u konferenciji... Malmo je jaci of dinama.. kakva god da je svedska liga sigurno je jaca of hrvatske a tu je negdje sa ceskom I austrijskom ligomSindikat12 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40Tanka je Švedska liga, ako sa 19/20/21 ne odskaces od ostalih nema tu neke nade da ces postat neki igrac u nekoj ozbiljnoj ligi.
Markovic ima vec 25 godina, sad ce mu 3 sezone u Allsvenskan i nije nista specijalno pokazao. Slabija verzija Luke Menala.
Markovic je trenutno bolje krilo nego sto je npr Mujakic stoper
Sigurno ima mjesta za njeg na klupi
Ima tu jos viska Hajradinovic, Radeljic, Bicakcic, Djakovac, Saric…
To su sve igraci koji tapkaju u mjestu godinama ili su penzioneri ili su uskoro treceligasi
Sigurno ima mjesta za njeg na klupi
Ima tu jos viska Hajradinovic, Radeljic, Bicakcic, Djakovac, Saric…
To su sve igraci koji tapkaju u mjestu godinama ili su penzioneri ili su uskoro treceligasi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
doki48 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 17:44i
Popuslicu mali, takve ću sa gustom uskoro slati perunu, jado mali iskompleksirani.perun je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:44Ne znam zašto pjeniš mišu, o tome i govorim, profesionalan odnos prema reprezentaciji.
Naravno da imaju svoj naziv, postaći i klanjaći je sarkazam za ruralne i zadrte vjernike.
Ogi je bio igračina i igrao je srcem ma što god ti mislio o njemu.
Vuković, najbolji igrač PL i apsolutno zaslužuje poziv,
Pojedinci treba da shvate da ovo nije reprezentacija njigovog džemata no Bosanska reprezentacija.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Pa vidi, ove godine u pretkolu malmo isamarase paok Koji je par mjeseci ranije dinamu strpao 5 komada..pogledaj transfere ove godine iz svedske lige, ja mislim da ima bar 10 klubova Koju SU u plusu of 10 milliona ili vise.. markovica Sam gledao prosle Godine protiv moldea I bodo/glimta tj ekipa Koji prave ozbiljne rezultate u evropi vec nekoliko godina I bio je medzu najboljim na terenu...porediti ga sa menalom Koji stagnira 3 Godine je smjesno.. slabija ekipa od ovog geteborga je potukla rijeku do nogu u konferenciji ove sezone.. on je klasicno krilo a takvih imamo najmanje I on je davno trebao biti na spisku..Sindikat12 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:09Malmo je daleko najaci u Švedskoj, ali da su jaci od Dinama to definitivno nisu. Pratim Švedsku ligu, ide to naprijed ali je to jos daleko od nekog ozbiljnog fudbala. Ako imas potencijal ti do 21 godine neces igrat u ovoj ligi.Diadora je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:49Zabi lik Hetrick Danas.. elfsborg je ove godine otresao rijeku ko slinu u konferenciji... Malmo je jaci of dinama.. kakva god da je svedska liga sigurno je jaca of hrvatske a tu je negdje sa ceskom I austrijskom ligomSindikat12 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40
Tanka je Švedska liga, ako sa 19/20/21 ne odskaces od ostalih nema tu neke nade da ces postat neki igrac u nekoj ozbiljnoj ligi.
Markovic ima vec 25 godina, sad ce mu 3 sezone u Allsvenskan i nije nista specijalno pokazao. Slabija verzija Luke Menala.
-
- Kontakt:
Kenan Busuladzic potpisao prof ugovor sa Malme.
Produzio ugovor s Minhenom, mnogo ga hvale navijaci, a tek poceo igrati u seniorima standardno ove godine.
Odlicno
Sta je sa onim ostalima
Onaj mali dribler strasan
Jucer pobjedili Dortmund II igrao 90 minuta
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Niŝta posebno, gledo ga viŝe puta, trom i lijen,,federalna puna igrača poput njega.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Dortmund II, Sturm II
Na mezaru pored imena mu treba II staviti.
Na mezaru pored imena mu treba II staviti.
Ne znam đe ih samo iskopate 
1:10
Beganovic ko Robben, jos je lijevak, a zna i desnom
Beganovic ko Robben, jos je lijevak, a zna i desnom

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Brzo ce on do cvajte ako nastavi pruzati dobre partije ovdje 
Nego mi nije jasno kako u St. Louisu od toliko naseg naroda nema nikakvog igraca u prvom timu, cak ni u mladjim uzrastima nema nikoga, cudi me da Nodi nije izvuko sta

Nego mi nije jasno kako u St. Louisu od toliko naseg naroda nema nikakvog igraca u prvom timu, cak ni u mladjim uzrastima nema nikoga, cudi me da Nodi nije izvuko sta
-
- Kontakt:
Furaju se vise na NBA

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao ti transferi su od igraca sto su maks 21/22 godine. Ovi sto su 25+ godina rijetko da odu u neki ozbiljan klub. Da je Markovic mladji 5/6 godina onda bi se mogli necemu nadat. Ahmedhodzic je prekuco ovu ligu sa 20/21 god, pa evo sad cemu 26 godina i ima samo jednu sezonu u ligi 5.Diadora je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:24Pa vidi, ove godine u pretkolu malmo isamarase paok Koji je par mjeseci ranije dinamu strpao 5 komada..pogledaj transfere ove godine iz svedske lige, ja mislim da ima bar 10 klubova Koju SU u plusu of 10 milliona ili vise.. markovica Sam gledao prosle Godine protiv moldea I bodo/glimta tj ekipa Koji prave ozbiljne rezultate u evropi vec nekoliko godina I bio je medzu najboljim na terenu...porediti ga sa menalom Koji stagnira 3 Godine je smjesno.. slabija ekipa od ovog geteborga je potukla rijeku do nogu u konferenciji ove sezone.. on je klasicno krilo a takvih imamo najmanje I on je davno trebao biti na spisku..Sindikat12 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:09Malmo je daleko najaci u Švedskoj, ali da su jaci od Dinama to definitivno nisu. Pratim Švedsku ligu, ide to naprijed ali je to jos daleko od nekog ozbiljnog fudbala. Ako imas potencijal ti do 21 godine neces igrat u ovoj ligi.
Mislio sam da je losija verzija Menala kad je Menalo igrao dobro par sezona nazad, sad Menalo svakako debelo stangira.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine bi uskoro mogla dobiti pojačanje u veznjaku Brentforda Vitalyju Janeltu (26), a nakon početnih kontakata u narednih sedam dana bit će pokrenuti i prvi konkretni koraci, saznaje portal kliksba.
Naime, u Nogometnom savezu BiH su nakon "ispitivanja terena" odlučili krenuti u proces promjene državljanstva Janelta, što bi bio prvi korak ka ispunjavanja želje ovog njemačkog veznjaka da zaigra za našu selekciju.
Očekuje se, kako saznajemo, da se do kraja tekuće sedmice ili početkom naredne prikupi sva potrebna dokumentacija koja će se predati nadležnim institucijama za promjenu državljanstva ovog sjajnog veznjaka.
Vrijedi istaći da sama promjena državljanstva ne znači i nužno da će Janelta moći nastupati za BiH budući da potom slijedi promjena sportskog državljanstva na što će konačnu riječ imati Svjetska nogometna federacija (FIFA).
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da bi ulazili u ovu cijelu proceduru da nisu nasli neku rupu u zakonu kako da ga registruju za nasu reprezentaciju.
Ne treba ni spomenuti kakvo bi pojacanje bio za ovaj nas tanki vezni red.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda mu je neki djed iz Kazahstana ustvari imao pasoš Jugoslavije?
Vala ako je ovo Vico potencijalno završio preko Čeferina odnosno da on završi sa Infantinom, ima moju podršku i nek Borac osvaja dvostruki pehar svake godine idućih 6 godina najočiglednijim sudijskim krađama
Vala ako je ovo Vico potencijalno završio preko Čeferina odnosno da on završi sa Infantinom, ima moju podršku i nek Borac osvaja dvostruki pehar svake godine idućih 6 godina najočiglednijim sudijskim krađama

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bas tako. Ovo ako srede, skidam kapu svima od Vice do Spahe i Barbe.Goalgetter je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:19Sumnjam da bi ulazili u ovu cijelu proceduru da nisu nasli neku rupu u zakonu kako da ga registruju za nasu reprezentaciju.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Goalgetter i 21 gost.