Bajraktarević će zaigrati ali Nidal Čelik za Lens neće nikada, možda ako se povrijedi standardni odbrambeni igrač ili tako nešto...Grijaće klupu narednih par mjeseci i onda će negdje na posudbu, gdje će mu biti jedina šansa da se dokaže i napravi iskorak u karijeri...Možda sam ja lud ali ovo je neko realno razmišljanje u vezi tog momka...Ja ga sada iskreno nebi u Borac doveo, a kamoli da igra u ligi petice, jer pratim ovo ligu pažljivo i taj momak osim snage nema faktički ništa, doslovno je koštao Sarajevo masu bodova sa svojim kisevima....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:16Znači svaki transfer je propali ukoliko igrač ne zaigra mjesec dana nakon dolaska u taj klub? Pri tome pričamo o momku od 18 godina, koji dolazi iz daleko lošije lige.
Znači po tebi je i Bajrakterević već propali transfer jer ne igra za prvi tim PSV-a?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Dečko, 18 godina, prije mjesec dana ostvario transfer u francusku ligu. Iz bh lige u jednu od Liga petice. I ovdje blesan pita "koliko je minuta odigrao dosad". Stvarno bi trebalo uvesti iq test prilikom registracije na forum, nešto minimalno i osnovno. Mora se zaustaviti ogroman priliv bezmozgaša na ovaj forum.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Jesi cuo nekad za talent, eno manchester city doveo osamnesto godinjaka nije jos zaigrao… da nije propali transferCombattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:23Bajraktarević će zaigrati ali Nidal Čelik za Lens neće nikada, možda ako se povrijedi standardni odbrambeni igrač ili tako nešto...Grijaće klupu narednih par mjeseci i onda će negdje na posudbu, gdje će mu biti jedina šansa da se dokaže i napravi iskorak u karijeri...Možda sam ja lud ali ovo je neko realno razmišljanje u vezi tog momka...Ja ga sada iskreno nebi u Borac doveo, a kamoli da igra u ligi petice, jer pratim ovo ligu pažljivo i taj momak osim snage nema faktički ništa, doslovno je koštao Sarajevo masu bodova sa svojim kisevima....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:16Znači svaki transfer je propali ukoliko igrač ne zaigra mjesec dana nakon dolaska u taj klub? Pri tome pričamo o momku od 18 godina, koji dolazi iz daleko lošije lige.
Znači po tebi je i Bajrakterević već propali transfer jer ne igra za prvi tim PSV-a?
Za bordobijele boje
- relativizam
- Kontakt:
pa sta odgovaras botini,to je onaj sto je zbog njeg pola foruma banovanoHerson je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:25Dečko, 18 godina, prije mjesec dana ostvario transfer u francusku ligu. Iz bh lige u jednu od Liga petice. I ovdje blesan pita "koliko je minuta odigrao dosad". Stvarno bi trebalo uvesti iq test prilikom registracije na forum, nešto minimalno i osnovno. Mora se zaustaviti ogroman priliv bezmozgaša na ovaj forum.
s njim nema nista na finjaka
- Combattente87
- Kontakt:
Ajde vidjećmo koliko će "TALENT" da odigra u ligi petice i kada.....Šizopitarluk na djelu, odmah uvrede, ponižavanje drugoga i sva pamet svijeta na forumu ispoljena 
Ramos i Varane su koštali Reala nekoliko titula Lige Prvaka, Varane kiksevima u odbrani, Ramos promašenim penalima. Ali čekaj malo, Ramos i Varane su osvojili massssu liga prvaka.. kako to?Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:23Bajraktarević će zaigrati ali Nidal Čelik za Lens neće nikada, možda ako se povrijedi standardni odbrambeni igrač ili tako nešto...Grijaće klupu narednih par mjeseci i onda će negdje na posudbu, gdje će mu biti jedina šansa da se dokaže i napravi iskorak u karijeri...Možda sam ja lud ali ovo je neko realno razmišljanje u vezi tog momka...Ja ga sada iskreno nebi u Borac doveo, a kamoli da igra u ligi petice, jer pratim ovo ligu pažljivo i taj momak osim snage nema faktički ništa, doslovno je koštao Sarajevo masu bodova sa svojim kisevima....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:16Znači svaki transfer je propali ukoliko igrač ne zaigra mjesec dana nakon dolaska u taj klub? Pri tome pričamo o momku od 18 godina, koji dolazi iz daleko lošije lige.
Mladi igrači u odbrani griješe, to je normalno. Čelik je dobar igrač, ne znam zašto ti je krivo toliko na uspjeh momka
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Combattente87
- Kontakt:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAdenimen99 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:37Ramos i Varane su koštali Reala nekoliko titula Lige Prvaka, Varane kiksevima u odbrani, Ramos promašenim penalima. Ali čekaj malo, Ramos i Varane su osvojili massssu liga prvaka.. kako to?Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:23Bajraktarević će zaigrati ali Nidal Čelik za Lens neće nikada, možda ako se povrijedi standardni odbrambeni igrač ili tako nešto...Grijaće klupu narednih par mjeseci i onda će negdje na posudbu, gdje će mu biti jedina šansa da se dokaže i napravi iskorak u karijeri...Možda sam ja lud ali ovo je neko realno razmišljanje u vezi tog momka...Ja ga sada iskreno nebi u Borac doveo, a kamoli da igra u ligi petice, jer pratim ovo ligu pažljivo i taj momak osim snage nema faktički ništa, doslovno je koštao Sarajevo masu bodova sa svojim kisevima....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:16
Znači svaki transfer je propali ukoliko igrač ne zaigra mjesec dana nakon dolaska u taj klub? Pri tome pričamo o momku od 18 godina, koji dolazi iz daleko lošije lige.
Mladi igrači u odbrani griješe, to je normalno. Čelik je dobar igrač, ne znam zašto ti je krivo toliko na uspjeh momka
Nadal Čelik trenutno trenira sa drugim timom,i privatno sa jednim trenerom sa Balkana.Malo je krut i rade s njim na tom polju...za sve ostalo ćemo uskoro vidjeti.Ima dva redovna obroka od kluba (doručak,rucak) za večeru sam snosi troškove i hrani se u restoranu.Neki dan mu je bila plata ako te bas i to zanima.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:37Ajde vidjećmo koliko će "TALENT" da odigra u ligi petice i kada.....Šizopitarluk na djelu, odmah uvrede, ponižavanje drugoga i sva pamet svijeta na forumu ispoljena![]()
- relativizam
- Kontakt:
ovom klub namjestione koliko titula,vepar im zavrsio i sad dosao ovdje i serenda o fudbalu i mladim igracima
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
...babo hoćemo li mi ikad Zrinjskog dobiti ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Teško Zinedine, teško
-
Krajina1999
- Kontakt:
Jadni Zinedin
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!
- Combattente87
- Kontakt:
Nisi ni svjestan svoje nesvjesti, i tek sada kreće dominacijaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!
Mozes se ti radovati do sutra sto ste "vi" prodali igraca, ali cinjenica da je da Mirvicu pare idu i on ce odluciti sta ce sa njima.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!
Hahahahaha, al kad fukare počnu brojat tuđe pare to je za izučavanje.
Čekamo da se Virto javi sa Peštera da nam pojasni gdje će pare od Čelika završiti hahahahhaha.
Čekamo te računovođooooo
Čekamo da se Virto javi sa Peštera da nam pojasni gdje će pare od Čelika završiti hahahahhaha.
Čekamo te računovođooooo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Blago tebi ako misliš da ćete preživjeti odlazak Dodika i Vice.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:35Nisi ni svjestan svoje nesvjesti, i tek sada kreće dominacijaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!![]()
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Kad ovima dedo dodo ode u vojkovice u ful apartman ide im opet 2 liga ono njihovo...
Kad krenu pjevat jedan po jedan,a i ovi lazni Mostarci sa zidovom...
Kad krenu pjevat jedan po jedan,a i ovi lazni Mostarci sa zidovom...
- Combattente87
- Kontakt:
Preživjeli smo mi puno gore stvari od odlaska ViceOikamid je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:51Blago tebi ako misliš da ćete preživjeti odlazak Dodika i Vice.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:35Nisi ni svjestan svoje nesvjesti, i tek sada kreće dominacijaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1, primussucks, Vanja8 i 7 gostiju.