FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta kontate kolike su sanse da Guli dobije poziv u repku i da ne bude tu za tekmu sa cetaljima?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- JavierBosnia
- Kontakt:
I da dobije poziv oni svoju utakmicu igraju 23, a protiv Borca je 26
Veci su problem ovi U21 sto odose na prijateljsku utakmicu 25
Ostaje nam Mehmedovic U21 za Borac, Vrban i ostala ekipa tesko..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Spremio sam dva leksilijuma za iftar. Da se lakše prebrodi lakrdija.
ISTINA ZA VEDRANA!
Možda ti neće trebati danas, teren loš i nikakav trenutno.
-
- Kontakt:
Meni pise da ce stat u Mostaru oko 3-4 i poslije moze samo mala skroz pasti.Ako je tako oni moraju spremiti teren.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fakat nemamo U21 protiv Borca. 

čudi me da nisu i Mehmedovića pozvali pa da nas ostave skoro bez ikakve opcije za Borac...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Meni pise u 4 da prestaje al u 5 ponovo krece al ne jak pljusakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:04Meni pise da ce stat u Mostaru oko 3-4 i poslije moze samo mala skroz pasti.Ako je tako oni moraju spremiti teren.
Za bordobijele boje
Ludi smo ako pustimo Krdžalića i/ili Mujkića na ove prijateljske utakmice. Ostane nam Mehmedović kao U21.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kako god pose.rem im se na terene kad je uopste opcija neko odgadjanje radi nekoliko sati kisePapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:08Meni pise u 4 da prestaje al u 5 ponovo krece al ne jak pljusakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:04Meni pise da ce stat u Mostaru oko 3-4 i poslije moze samo mala skroz pasti.Ako je tako oni moraju spremiti teren.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Je l' ono Vinko naš dobri presveti selektor?
Baš nezahvalna situacija, ako se ne odazovu on dobija alibi da ih nikad više ne zove a ako pristanu onda mi nemamo U21 izuzev Mehmedovića koji je k'o kad onu kuglu u rulet ubaciš pa može bit i crveno i crno a bogme i zeleno.
Baš nezahvalna situacija, ako se ne odazovu on dobija alibi da ih nikad više ne zove a ako pristanu onda mi nemamo U21 izuzev Mehmedovića koji je k'o kad onu kuglu u rulet ubaciš pa može bit i crveno i crno a bogme i zeleno.
-
- Kontakt:
Pa ne treba igrati 26.03 kad su toliko pomjerali tu utakmicu mogu je jos jednom pomjeriti. Ako je reprezentativna pauza nek bude pauza ,neka bude 29. 03 ili i poslje . A nek registruju i 0:3 da vidimo i taj cirkus , nas ove sezone nista vise ne moze iznenditi.
-
- Kontakt:
Pa nece otici na okupljanje u Semizovac.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:45I da dobije poziv oni svoju utakmicu igraju 23, a protiv Borca je 26
Veci su problem ovi U21 sto odose na prijateljsku utakmicu 25
Ostaje nam Mehmedovic U21 za Borac, Vrban i ostala ekipa tesko..
Da ne odigra minute kao sto vjerovatno i nece,valja putovati u dva pravca peglati se po avionima,itd..
I kao takav kako moze biti svjez za 90 minuta takve utakmice.
Ne bi bilo prvi put da igrac bude na klupi kad se vrati s okupljanja,naravno mi taj luksuz nemamo.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ovo je Etihad po cemu smo sve znali igrati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Prestanak padavaina ili minimalne u narednih nekoliko sati, takoda igra se sigurno
Kakvo je pravilo UEFE I FIFE, o tome da se igra domace prvenstvo u terminu kad reprezentacija igra utakmice kvalifikaciske za svjetsko prvenstvo.. Ako je to protiv ustava UEFE FIFE, kako onda manje vazan ustav nsbh da bude na snazi..
Ako se bude igrala danas utakmica u mostaru, ja ocekujem veoma isjeckanu utakmicu, jer zrinjski ce se najvjerovatnije vodit tim da rusenje ritma daje njima vise sanse, jer ocito je da su spremni za tu vrstu igre nego mi, sto naravno neznaci da oni nece napast kad mogu i da nece dat go ako se sansa ukaze..vodice se tim da cemo bit pod pritiskom jer smo kiksali protiv zelje veleza da je sezona poprilicno izgubljena, i da bi to mogllo sa losim nekim odlukama prouzrokovat neki penal crveni dva zuta ili neka katastrofalna greska golmana stopera. Takodje svjesni su da imaju iskusnije igrace i da neki ne promisljen potez sa njihove strane je skoro nemoguc i u glavi su sigurni ako i nedaju go da ga nece primit i da napenale ce imat vise sanse (boljeg golmana da imaju) takodje i svjesnisu ako kojim slucajem i ispadnu da to i nije neka pljacka i da osvajanjem titule kup bi bio zaboravljen preko noci. Takodje prolazak nas u kupu bi fakticki znacio minimum 2 moguce jos 4 veoma teske utakmice sto bi zrinjskom islo u korist. Nekazem da zrinjski nece htjet proci naravno da hoce jer ce moci lakse beus vs vico trgovat, realno mogli bi sa dvije ekipe sb i zeljom igrat sa nekom B ekipom i proc..
Nadam se da je Zekic dosad pohvatao te neke unikatne stvari u pl bh sa kojim se nije susretao prije u karijeri. Nadam se da ce pored discipline (KOJU NIKAD NISMO IMALI NI POD KOJIM TRENEROM, rijetko kad dobivamo kartone radi prigovora guranje igraca itd a pokradeni smo bas momacki dosta puta) nac nacin da se odupre tim valjanjima, licno ka smatram da mi trebamo rusit tempo simulirat provocirat itd ili vec koji nacin, vrlo vazno da povedemo to zrinjski zna i zato zrinjski igra na tu kartu, jer znaju ako povedemo, da je mnogo veca sansa da mi damo jos jedan go nego da oni izjednace..
Ako se bude igrala danas utakmica u mostaru, ja ocekujem veoma isjeckanu utakmicu, jer zrinjski ce se najvjerovatnije vodit tim da rusenje ritma daje njima vise sanse, jer ocito je da su spremni za tu vrstu igre nego mi, sto naravno neznaci da oni nece napast kad mogu i da nece dat go ako se sansa ukaze..vodice se tim da cemo bit pod pritiskom jer smo kiksali protiv zelje veleza da je sezona poprilicno izgubljena, i da bi to mogllo sa losim nekim odlukama prouzrokovat neki penal crveni dva zuta ili neka katastrofalna greska golmana stopera. Takodje svjesni su da imaju iskusnije igrace i da neki ne promisljen potez sa njihove strane je skoro nemoguc i u glavi su sigurni ako i nedaju go da ga nece primit i da napenale ce imat vise sanse (boljeg golmana da imaju) takodje i svjesnisu ako kojim slucajem i ispadnu da to i nije neka pljacka i da osvajanjem titule kup bi bio zaboravljen preko noci. Takodje prolazak nas u kupu bi fakticki znacio minimum 2 moguce jos 4 veoma teske utakmice sto bi zrinjskom islo u korist. Nekazem da zrinjski nece htjet proci naravno da hoce jer ce moci lakse beus vs vico trgovat, realno mogli bi sa dvije ekipe sb i zeljom igrat sa nekom B ekipom i proc..
Nadam se da je Zekic dosad pohvatao te neke unikatne stvari u pl bh sa kojim se nije susretao prije u karijeri. Nadam se da ce pored discipline (KOJU NIKAD NISMO IMALI NI POD KOJIM TRENEROM, rijetko kad dobivamo kartone radi prigovora guranje igraca itd a pokradeni smo bas momacki dosta puta) nac nacin da se odupre tim valjanjima, licno ka smatram da mi trebamo rusit tempo simulirat provocirat itd ili vec koji nacin, vrlo vazno da povedemo to zrinjski zna i zato zrinjski igra na tu kartu, jer znaju ako povedemo, da je mnogo veca sansa da mi damo jos jedan go nego da oni izjednace..