FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko da ce ti sta ta utakmica odlucivati, pisaj je.
Sretno momci, hrabro i hladne glave 

zgazite ih,

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- f0rest1946
- Kontakt:
Imal sastava
- BegovicRamiz
- Kontakt:
moje misljenje
Rogic Gojkovic Mujkic Soldo Lulic Pavicic Bubanja Beganovic Paskalev Kyeremeh Gulisa
- f0rest1946
- Kontakt:
To bih volio, samo ne Unusica na stoperaBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:15moje misljenje
Rogic Gojkovic Mujkic Soldo Lulic Pavicic Bubanja Beganovic Paskalev Kyeremeh Gulisa
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nece valjdaf0rest1946 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:17To bih volio, samo ne Unusica na stoperaBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:15moje misljenje
ne bih volio ni Kupresaka u prvih 11
Marić, Mašić, Mulahusejnović, Savić, Pranjić, Surdanović, Topić, Memija, Dujmović, Abramović, Tičinović.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:15moje misljenje
Rogić, Gojković, Mujkić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Pavičić, Beganović, Bubanja, Paskalev.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MokraKifla
- Kontakt:
Da vidimo ima li nade za neki trofej ove sezone 

-
- Kontakt:
Kako znamo mi šta nas očekuje, tako znaju igrači i ZZ... ali to nije razlog da izadjemo bez muda sa spuštenim gardom.
Naprotiv, to treba da bude motiv da uzores teren i da se popišaš po njima i po djeliocima pravde na njihovom terenu.
Naprotiv, to treba da bude motiv da uzores teren i da se popišaš po njima i po djeliocima pravde na njihovom terenu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uboNirton je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:19Marić, Mašić, Mulahusejnović, Savić, Pranjić, Surdanović, Topić, Memija, Dujmović, Abramović, Tičinović.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:15moje misljenje
Rogić, Gojković, Mujkić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Pavičić, Beganović, Bubanja, Paskalev.
Oni bez Jakovljevića, Barišića i Šunjića. Ne znam ima li ovaj Dujmović ijednu utakmicu ove sezone tako da tu vidim neku mikro šansu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mi bas nemamo sredinu. Ili previse respektujemo ili se mi previse umislimo.
realno bez pola odbrane mislim da ih moramo i trebamo napucati.. Ali eto, samo da ne bude grca. Mangupski i deri
nek nam je sa srecom.
Igraj Sarajvo!!!!
realno bez pola odbrane mislim da ih moramo i trebamo napucati.. Ali eto, samo da ne bude grca. Mangupski i deri
nek nam je sa srecom.
Igraj Sarajvo!!!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Jutros napisano . Logicno i ocekivano je Zekic izveo.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:15Danas je logicno da igramo u ovoj standardnoj formaciji 3-5-2 s dva brza naprijed Guly i Francis .
Rogic
Beganovic Paskalev Gojkovic Soldo Mujkic
Bubanja Pavičić Lulic(Krdžalić)
Francis Guly
Hajdeee Sarajevoooo
Samo da ne bude crveni kartona imamo mi šanse 11:11 nisu ni oni nešto specijalno
Nevjerojatno. Navijači Sarajeva bi da igramo grupe evropskog takmičenja, a napunili gaće pola sata pred utakmicu sa Zrinjskim i pričaju o mikro šansama za prolazak. K'o da u najmanju ruku gostujemo Valensiji.
0:2
0:2
-
- Kontakt:
Sretno momci
Sretno momci
Dajte stream na vrijeme