Zavisi, nisu nas kaznili u prvom poluvremenu i to je dobro, sad uc u drugo ko u prvo i lagani smo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Žao mi je ali ovaj penal će nas izbaciti iz kupa, jednostavno to tako ide. Oni će iz prve prilike postići gol.
-
- Kontakt:
Kako ćeš se radovati kad znas da smo ekipa koja će nakon ovog past.
Optimističniji sam bio na 0:0
Sad treba bit mangup gurnut i drugog gruzijca pa bos ili hadzija.
Zadnjih 5 tekmi smo primili 2 gola. Nadam se da necemo ni večeras.
Optimističniji sam bio na 0:0
Sad treba bit mangup gurnut i drugog gruzijca pa bos ili hadzija.
Zadnjih 5 tekmi smo primili 2 gola. Nadam se da necemo ni večeras.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ljudi njegomirovic je pripremio situaciju ako svirne sta nepostojece, bice prica koja nama kriv sto smo fulili penal..
Ljudi VAR moze da bude kvar
Da smo bolji u prvom jesmo, ocekujem 2 mozda 3 izmjene na pol od zrinjskog
Ljudi VAR moze da bude kvar
Da smo bolji u prvom jesmo, ocekujem 2 mozda 3 izmjene na pol od zrinjskog
Desava se vec puno puta da Guli fula penale treba ga malo rasteretit bit ce i njemu bolje pa nije CR7 da sve prekide izvodi jbt. Nema veze samo nastaviti ovako i u drugom mozda se malo zatvoriti i cekati kontru da ih dotucemo drugim golom. Steta za penal ali nije losa igra
-
- Kontakt:
Ma ako Bog da neće. To bi bila univerzalna pravda za sve ove promašaje. Jbga i da ispadnemo ja im nemam šta zamjerit. Nekad te neće lopta i Jbga.
-
- Kontakt:
Realno nije Guly trebao pucati al ja to vidim kao nagradu Guly za borbenost i sve golove koje je zabio . Sta ima Zekic gurati Gulya da se proda ??
SAMO JAKO PODRSKA EKIPI I ZEKICU 0:3 !
Ginu ovi momci nema sta. Samo da hairli ostane ovakva igra.
Ps sad ce ono smece od igraca i covjeka uci da proba unistit utakmicu, posto je proso iftar tamaru ti prcimo
Ginu ovi momci nema sta. Samo da hairli ostane ovakva igra.
Ps sad ce ono smece od igraca i covjeka uci da proba unistit utakmicu, posto je proso iftar tamaru ti prcimo
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Allahu dragi pomozi.
1 na 1 Guli
1 na 1 Lulic
Penal
1 na 1 Guli
1 na 1 Lulic
Penal
-
- Kontakt:
Ma ja to gledam Ko velika muda nakon 3 promašaja opet je uzet. Ništa mu ne zamjeram. Bas muda do poda.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:32Realno nije Guly trebao pucati al ja to vidim kao nagradu Guly za borbenost i sve golove koje je zabio . Sta ima Zekic gurati Gulya da se proda ??
A ovi sto bi voljeli da primimo go da mogu srat ne trebaju se javljati ni kad vodimo da bi pametni ispali. Zivi bili
Galanti napusis nam se kurca galantno
Galanti napusis nam se kurca galantno
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ne mozes tom decku nista zamjeriti trci ko navijen .jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:34Ma ja to gledam Ko velika muda nakon 3 promašaja opet je uzet. Ništa mu ne zamjeram. Bas muda do poda.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:32Realno nije Guly trebao pucati al ja to vidim kao nagradu Guly za borbenost i sve golove koje je zabio . Sta ima Zekic gurati Gulya da se proda ??
Hajmo momci samo jako i izbaciti ove hinjavce.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne gura ga Zekic, vjerovatno naredba s vrha, da Guli izvodi penale.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:32Realno nije Guly trebao pucati al ja to vidim kao nagradu Guly za borbenost i sve golove koje je zabio . Sta ima Zekic gurati Gulya da se proda ??
-
- Kontakt:
Zna ova ubleha sveLucas je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:40Ne gura ga Zekic, vjerovatno naredba s vrha, da Guli izvodi penale.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:32Realno nije Guly trebao pucati al ja to vidim kao nagradu Guly za borbenost i sve golove koje je zabio . Sta ima Zekic gurati Gulya da se proda ??
Bilbija po nekom visem zakonu kada udje ce nam zabiti gol, znaci mi moramo jos jedan zabiti
-
- Kontakt:
Kyeremeh kod Zekica napredovao u ozbiljnog igrača i prema naprijed i prema nazad. Fantastičan.
-
- Kontakt:
Ovo je već previše urediti u ovakvoj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, benko21, Bordo10, bosnas_, Dave, Konzerva, Pena, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, THEC, Varijantas8, ŠTA_JE i 95 gostiju.