Evo i ja čitam i ne mogu da vjerujem.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:08Šta vam je sto psujete našim igračima ?
Fuj gadite mi se.
Samo glavu gore sve je ovo fudbal. Niste normalni.
Ne bi došlo do pola ovih situacija da nije njegovog kvaliteta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
No comment
-
- Kontakt:
Ne serite vi.
Čuj psuju frajeru koji nas sam nosi cijelu sezonu jer je nešto fulio a sam se izborio za to.
Niste za bolje vjeruj mi eto. Zbog takvog mentaliteta i jesmo gdje jesmo. Umjesto da budete sretni vodimo , igramo Ko sat, neće u go šta sad Boze moj.
Ispao jest sebičan Al najbolji igrač ubjedljivo
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 mar 2025, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako ispadnu, ostavit gulasa u mostaru
Zekic mu treba dobru bukvicu ocitat
Zekic mu treba dobru bukvicu ocitat
Frizurica
Slazem se, nije u redu al nemoze vise pod kapu. Nebi mu niko ni A rekao da je bio sam, al nece fakin da doda a svaki put je imao igraca samog i mogao je dodati loptu, krele!!!! Hajde jednom, al tri puta i jos penal fuliti, ma daaaj!!!!!jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:08Šta vam je sto psujete našim igračima ?
Fuj gadite mi se.
U novi boj ...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koji levati sto psuju momku, momak gine na terenu kao da je rođen na Baščaršiji. Jest upropastio puno prilika danas, ali desi se svakom. Samo da vas podsjetim da bi bez njega danas napravili nula prilika a kamoli zabili.
Isto kao da on namjerno fula, tako se ponašate.
Evo Eldara evo belaja
Isto kao da on namjerno fula, tako se ponašate.
Evo Eldara evo belaja
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Strah me i pomislit sta bi ljudi pisali da je Turkes promasio sve ove zicere od derbija do veceras

Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Nedo bog da ispadnemo veceras mislim da bi ti po mrtvim skak'ojurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:08Šta vam je sto psujete našim igračima ?
Fuj gadite mi se.

-
- Kontakt:
Guly sad kad je trebao sutati on hoce dodati . Lose su mu odluke u završnici al ne mozes da ne volis Gulya . Decko ide ko navijen na svaku loptu . Izdrzati ovo molim vas .
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ebo vas on da vas ebo. Fulio je cetvrti penal zaredom i opet ih puca, zasto to ne prepusti nekom saigracu? Uz penal, fulio je tri mrtva zicera. Od ta tri, u jednoj sansi je imao dva igraca da doda i on je sutao. To se naziva pisanje po klubu, saigracima i treneru. Da je neko drugi, objesili bi ga u Mostaru.
Zbog ovih stvari nikad nece napraviti ozbiljnu karijeru, ovo je bruka i sramota. Trebali smo ih voditi 0-4, ako ispadnemo, on je kriv.
Zbog ovih stvari nikad nece napraviti ozbiljnu karijeru, ovo je bruka i sramota. Trebali smo ih voditi 0-4, ako ispadnemo, on je kriv.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nama treba kapitalac koji će nas voditi do titula a ne do 3ceg mjesta
Puca mi qrac za njegove golove
Puca mi qrac za njegove golove
- f0rest1946
- Kontakt:
fuliasvili
Evo vam kup samo sutite! Kakvo ofirno sudjenje za nas.
Dobra igra, sve ok, ali realizacija se mora popravit
Dobra igra, sve ok, ali realizacija se mora popravit
-
- Kontakt:
Nakon ove utakmice ne bi. Jednostavno smo odigrali fantastično. Jedino možemo ispast ma neku glupu nesreću koja nas prati neki vrijeme.Devedesetka je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:12Nedo bog da ispadnemo veceras mislim da bi ti po mrtvim skak'ojurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:08Šta vam je sto psujete našim igračima ?
Fuj gadite mi se.
Ne bi došlo do pola ovih situacija da nije njegovog kvaliteta.![]()
Jedino bi sebi mrtve psovo sto sam sad istjerao ženu iz dnevnog
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Crveni dje?
-
- Kontakt:
Igman ovako dobi crveni protiv zrinjskog
Dali 2 gola Zrinjskom - oba Guliashvili, prolazimo u polufinale zahvaljujući njemu i ovaj pacijent ovo pišeGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:12Ebo vas on da vas ebo. Fulio je cetvrti penal zaredom i opet ih puca, zasto to ne prepusti nekom saigracu? Uz penal, fulio je tri mrtva zicera. Od ta tri, u jednoj sansi je imao dva igraca da doda i on je sutao. To se naziva pisanje po klubu, saigracima i treneru. Da je neko drugi, objesili bi ga u Mostaru.

Crveni
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, aqarius, boki86, galia95, HZbec, JuricaSpindl, misstianopenaldo, n0dix, plisek, Suki46, Velo6, VolimBiH96 i 131 gost.