FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Divovski!
- muhamedhulk
- Kontakt:
poslije veleza nisam ulazio na forum, nisam citao vijesti ni nista oko FKS jer sam pao u depresiju....
nocas bih se rasuo ko riza da smo zijanili, a toliko smo bolji bili.
sudjenje nije bilo domacinski, ocigledno lazni pod rucnom, i dovoljno za prolaza.
HAJMO SAD DO TITULE!
ps. po meni nije crveni jer je prvo loptu igrao pa onda igraca udario. ali ovo je samo moje misljenje...
sudjenje nije bilo domacinski, ocigledno lazni pod rucnom, i dovoljno za prolaza.
HAJMO SAD DO TITULE!
ps. po meni nije crveni jer je prvo loptu igrao pa onda igraca udario. ali ovo je samo moje misljenje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bravo momci. Nešto sam bio ubjeđen da idemo, njihova je glavna prednost dobro cuvanje rezultata, kad ga nemaju, nema od njih nista. Krivim Gulija jer smo ih trebali ponizit, al opet svaka cast svakome. U egal suđenju smo daleko najjaci, desava se kiks tu i tamo, desio bi se svakom da nema tih protekcija. Samo Saraj’vo!
-
- Kontakt:
Mehmedovic u zadnje 4 potrošio 8 minuta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Bgm Sarajevo zasluzeno....svaka cast
-
- Kontakt:
Čestitke na prolazu 

-
- Kontakt:
Svaka im čast. Kakva pobjeda 

-
- Kontakt:
Sta kazu ovi drzirni klovnovi ovdje,ja upalio da gledam igra Zrinjski ko Real,3 koplja iznad nas.
Odlicno postavljena tekma takticki, Guli pokazao zasto je najbolji igrac lige. Volim te Sarajevo
Pape Sušić pa Guliashvili! Hvala Sarajevo, hvala momci. Tako se gine za grb
ljubi vas brat
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Instrukcija je vec dugo dugo, ne samo kod nas nego svugdje, da dignuta noga je crveni, nebitno sta se desilo, igrao loptu, promasio igraca… smatra se namjerom da se povrijedi protivnik. Toliko.muhamedhulk je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:34poslije veleza nisam ulazio na forum, nisam citao vijesti ni nista oko FKS jer sam pao u depresiju....
HAJMO SAD DO TITULE!
Pa i grande Pape je odustao od izvođenja penala, kad je vidio da ga isti ne iduMerso1993 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:23Iskreno da sam na njegovom mjestu, sa obzirom da je najbolji igrac lige definitivno i sve top zna da ce se prodati ja bi pokazao da sam i covjek pa dao loptu nekom mladom igracu kojem ce taj penal promjeniti tok karijere mozda. Ne kazem sada za ovaj penal ulog je ipak veliki ali opcenito. Lik sve hoce sam...KosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2025, 18:20Nemam kom na penal kako ga je izveo guli, pa druze ne mozes ti sve izvoditi penale, kornere, prekide lakapo druze , bolji smo prvo bili, steta sad smo mogli imati dva gola prednosti.
Poderali smo ih u svim segmentima igre, mislio sam poslije silnih promašaja da nema šanse da pobijedimo. Drugo polu vrijeme nisam smio ni gledati.
Bravo ekipa!
Steta samo sto ovo nije bilo ubjedljivije.
Steta samo sto ovo nije bilo ubjedljivije.
-
- Kontakt:
Drug fokus je na kup, titula tesko svi smo svjesni da necemo moci je osvojiti, iako bi svako od nas volio da se to desi, ali sa kupom ovu sezonu bi bio zadovoljan jbg, puno smo bodova prosuli….muhamedhulk je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:34poslije veleza nisam ulazio na forum, nisam citao vijesti ni nista oko FKS jer sam pao u depresiju....
HAJMO SAD DO TITULE!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Bravo momci!!!
Ovako izdominirati prvoplasiranu ekipu lige i to na njihovom terenu
Gojkovic i Paskalev
Guli majstor oba naša gola u dvomeču a mogao je jos 3 zabit da nije golman vadio.
Nazalost ima među nama i onih koji se zovu navijačima kao ovaj Galileo i slični, a psuju našim igračima, i to čovjeku koji nas je s 2 gola odveo u polufinale
al voljeli bi i oni da su normalni, šta ćeš...
Još jednom BRAVO
Ovako izdominirati prvoplasiranu ekipu lige i to na njihovom terenu

Gojkovic i Paskalev

Guli majstor oba naša gola u dvomeču a mogao je jos 3 zabit da nije golman vadio.
Nazalost ima među nama i onih koji se zovu navijačima kao ovaj Galileo i slični, a psuju našim igračima, i to čovjeku koji nas je s 2 gola odveo u polufinale

Još jednom BRAVO

-
- Kontakt:
Kako Zoran mangupski skinu teret sa Gulija i pokaza koliko je važan. Bravo Zekicu mangupe !!!
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Najbolja utakmica do sada. Bravo, idemo uzeti taj Kup.
Nemojte Gulija kritikovati. Ima on kredita deset utakmica prazne golove da fula.
Nemojte Gulija kritikovati. Ima on kredita deset utakmica prazne golove da fula.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 111 gostiju.