Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije ih niko ovako izdominirao u Mostaru odavno pa ni u Europi.
Sasvim zasluženo.
Bravo Sarajevo još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa ove godine i da nam je titula oteta.
Sasvim zasluženo.
Bravo Sarajevo još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa ove godine i da nam je titula oteta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Čuj Sarajevo za nijansu bolje...pobjedili, sigurno pet hajmo reći zicera,penal...e to nije nijansa...
-
- Kontakt:
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjebbbbbbbbbbbem svinjsssssskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zappppppppppppppppppppppppadniiiiiiiiiiiiiiiiiii mostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Babo ubili smo zrinjski od kurca u dvije utakmice imali 2 sanse baboooo

ZZ
-
- Kontakt:
Satrali smo ih tako da bay bay ultrasi!
Sudija za cudo dobro je sudio , ja sam realan kad neko odradi na vrhuncu zadatak za sta je i placen.

Sudija za cudo dobro je sudio , ja sam realan kad neko odradi na vrhuncu zadatak za sta je i placen.

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Uz posteno sudjenje, Sarajevo je daleko najbolja ekipa u drzavi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
@GoskGabela jesi li ziv? Radi li hitna trenutno
Meni je drago kao navijacb Zeljeznicar mislim da vise sanse imamo u dvomecu protiv pitara nego protiv zrinjskog
Helem nejse sutra igra i Zeljo i to sa juniorima
Helem nejse sutra igra i Zeljo i to sa juniorima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 mar 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mi smo Aston Villa, izvolite se braniti.
Titula vam nije oteta jer niste ovako igrali većinu sezone..igrali ste toplo-hladno od super igre do očaja...ovo večeras je zaista bilo što Žika kaže na nivou..jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:30Nije ih niko ovako izdominirao u Mostaru odavno pa ni u Europi.
Sasvim zasluženo.
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 11 mar 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uslijedila je doza surove realnosti.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovaj Guli ko Osimen u Galati.Frajer sve sam rjesava.
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je zapravo koliko oni znaju suditi, al' politika im ne da i to je to.
Ja ih razumijem u jednu ruku bolje navlacit vama nego da te mrak pojede.
Sad su igrale balije i ustaše u nekom nebitnom kupu pa se i moglo suditi kako treba.
Kod ovog crvenog kartona je presudno bilo gdje je dio stopala Savića završio na nozi Gulia...tumači se ukoliko je iznad kopacke da je to crveni karton.Iako je možda bilo nedovoljno vidljivo na snimku,može se ipak po "ponasanju" stucne Gulia vidjeti da je start bio na nogu.Tako da se u ovim situacijama ide u zaštitu oštećenog igrača.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:22Ja za ovo nikad crveni ne bih dao.
Ali se ovo svirnulo 10 puta od pojave vara
Zrinjski objektivno nije zaslužio da prodje u ove dvije tekme. Sarajevo daleko bolje a opet mogu proći . To je odlika velikih ekipa.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možemo li sada prcati?tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:46Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.
Pa jel bolje strpit se i sutit pa poslije prcat nego ovako na volej se sami namjestat

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Bolje je i ovo za Zrinjski, nemaju oni kapacitet igrati na dva fronta.
-
- Kontakt:
Moramo se dog da vam ga prodamo, ipak ste vi nama najpreci

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: akobasmoram13, Balorda, Hrasno15, mnon46, SamoDaKazeem, worchester i 36 gostiju.