Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
Jota baš nema smisla protiv ove odbrane PSGa.
Mora Darwin uć, a onda šta Bog da.
Mora Darwin uć, a onda šta Bog da.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Toliko ste nahvalili ovog Mendesa, da je sad jasno kako ce ga Salah povaliti ko bekana u drugom pol.
Ide ili gol ili asist
Ide ili gol ili asist

Brokula standarno najgluplji, kao i na svakoj temi, a ni ostatak sizo ekipice ne zaostaje 

Srce, čast i ponos!
PSG odskolovao Livcu u ove dvije utakmice. Moglo glat bit 3,4 razlike za sada. Ali ovo je balun tako da očekujem go Salaha iz penala u uvodnih 5 minuta drugog
znam da na kraju real vazda uzima, ali ovo su dvije najjače ekipe na svojetu, ko ovo uzme glavni je favorit za minhen
Ma neka povali. Salah je najbolji igrač na svijetu trenutno, nije sramota od njega ispast.
Al’ to neće promijenit činjenicu kakav je Mendes igrač i koliko može tek ponuditi.
Al’ to neće promijenit činjenicu kakav je Mendes igrač i koliko može tek ponuditi.
Ma zezam se

Top utakmica na Anfieldu

Kad neko kaže da je fudbal bio bolji prije, pustiti mu ovo poluvrijeme.
Ovaj intenzitet je bolestan.
Ovaj intenzitet je bolestan.
Nitko nije rekao da DiMarco nije kvalitetan samo je Mendes kvalitetniji.
Dimarco je sada u peaku i ima vise nedostataka a u godinama mendesa je igrao na posudbama.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maradona sa svojim načinom života u ovoj eri ne bi izdržao niti 2 sezone
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
On ne bi izdržao ovakva dva poluvremena sa takvim načinom života.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01Maradona sa svojim načinom života u ovoj eri ne bi izdržao niti 2 sezone
Normalno da je bio bolji, tad se zaista igralo prirodno onako kako je dolikovalo ovom sportu,ovo danas u borbeni psi,pijetlovi na steroidima dok se ne potroše do kraja samo mrtve fizikalije i to je to danasnji nogomet ne mozes igrati ako nemozes trčati ko konju svih 90+ minuta tehnika i ostali elementi su sasvim sporedni
Pravda za Tyson Furya
- feniksptica
- Kontakt:
Prije se gladalo znanje pa fizikalije
Sad fizikalije pa ako znas uz to dobro je.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zato neces moci opstati od crnacafeniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:09Prije se gladalo znanje pa fizikalije

Zamisli kakav bi tek Maradona danas bio sa danasnjim uslovima u fudbalu, da si ga odgojio po danasnjim standardima, sa onim talentomRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01Maradona sa svojim načinom života u ovoj eri ne bi izdržao niti 2 sezone

- Romagnoli13
- Kontakt:
Narkomani se ne mijenjaju u bilo kojem vremenu. Čovjek je volio takav život i imao je pravo na toSheyi je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:15Zamisli kakav bi tek Maradona danas bio sa danasnjim uslovima u fudbalu, da si ga odgojio po danasnjim standardima, sa onim talentomRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01Maradona sa svojim načinom života u ovoj eri ne bi izdržao niti 2 sezone![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Liverpool odlican u drugom. Dvije najbolje ekipe u ovom trenutku sigurno. 

Dobar kwicha kao golman jbt
Mene manje spominjite, gledajte ove umjetnikeRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:17Narkomani se ne mijenjaju u bilo kojem vremenu. Čovjek je volio takav život i imao je pravo na toSheyi je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:15Zamisli kakav bi tek Maradona danas bio sa danasnjim uslovima u fudbalu, da si ga odgojio po danasnjim standardima, sa onim talentomRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01
Maradona sa svojim načinom života u ovoj eri ne bi izdržao niti 2 sezone![]()

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.