Premijer liga BiH - aktuelno

Argentina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Argentina » 11 mar 2025, 23:29

NoProfit je napisao/la:
11 mar 2025, 23:21
nastrojeni21 je napisao/la:
11 mar 2025, 23:09
NoProfit je napisao/la:
11 mar 2025, 21:08

slika
Nije to lijepo prema vama pričalicama, osjetljivi ste kad vas neko suoči sa istinom.
Ne sjećam se da sam tvrdio da će bilo koja ekipa osvojiti kup, pogotovo da će neko nekome pustiti. Ako možeš nađi mi post u kojem to tvrdim s obzirom da voliš kopati po tim stvarima. Suoči me s istinom dejavu brate. :kafa:

Sad pogotovo ne mogu tvrditi da ćete vi osvojiti kup jer smo izbacili (poslije nas) najjaču ekipu u državi i apsolutno sam siguran da vladar (čitaj FK Sarajevo) ovog takmičenja u našoj zemlji ide do samog kraja.
Vecina navijaca Sarajeva je rekla da ce nama bit kup poklonjen i da imamo deal sa Vicom? Jesi li ti jedan od tih, ako jesi da li mijenjaa misljenje? :kafa:

Ja mislim da ce Borac uzeto duplu krunu (nazalost) jer ce mu se navlaciti, a Zrinjski nije ni sjena ekipe iz prvog dijela prvenstva.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 mar 2025, 23:37

Argentina je napisao/la:
11 mar 2025, 23:29
NoProfit je napisao/la:

Nije to lijepo prema vama pričalicama, osjetljivi ste kad vas neko suoči sa istinom.
Ne sjećam se da sam tvrdio da će bilo koja ekipa osvojiti kup, pogotovo da će neko nekome pustiti. Ako možeš nađi mi post u kojem to tvrdim s obzirom da voliš kopati po tim stvarima. Suoči me s istinom dejavu brate. :kafa:

Sad pogotovo ne mogu tvrditi da ćete vi osvojiti kup jer smo izbacili (poslije nas) najjaču ekipu u državi i apsolutno sam siguran da vladar (čitaj FK Sarajevo) ovog takmičenja u našoj zemlji ide do samog kraja.
Vecina navijaca Sarajeva je rekla da ce nama bit kup poklonjen i da imamo deal sa Vicom? Jesi li ti jedan od tih, ako jesi da li mijenjaa misljenje? :kafa:
Je l' ovo retoričko pitanje? :mrgreen: Lijepo sam napisao u prvom dijelu posta tvom kolegi da nađe, ako može, moj post o tome.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 11 mar 2025, 23:38

Argentina je napisao/la:
11 mar 2025, 23:29
NoProfit je napisao/la:

Ja mislim da ce Borac uzeto duplu krunu (nazalost) jer ce mu se navlaciti, a Zrinjski nije ni sjena ekipe iz prvog dijela prvenstva.
Sad kad im Dodika uhapse, neće sljedeće sezone ni evropu izboriti. Ova im je posljednja sezona da nešto osvoje. Ne bi me čudilo da iskoriste i uzmu duplu na nemu bezkrupuloznu krađu.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 11 mar 2025, 23:50

NoProfit je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
11 mar 2025, 21:08

slika

Pričalice gdje sam ja napisao da si ti to napisao? Kad se misli na vas, ne znači da se misli na bas svakog pojedinca, a i suludo je misliti da bas svaka forumska pricalica isto misli i piše, al vecina je pisala to što je pisala, i jos jednom je svaki od njih dokazao svoju mentalnu zaostalost.

Nema potrebe da vadim, znam da se vec sami crvene, nema potrebe da ih i ja dodatno dovodim do toga.

Pričalice neka pričaju. :cool:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 mar 2025, 23:52

11 mar 2025, 23:50
NoProfit je napisao/la:

Pričalice gdje sam ja napisao da si ti to napisao? Kad se misli na vas, ne znači da se misli na bas svakog pojedinca, a i suludo je misliti da bas svaka forumska pricalica isto misli i piše, al vecina je pisala to što je pisala, i jos jednom je svaki od njih dokazao svoju mentalnu zaostalost.

Nema potrebe da vadim, znam da se vec sami crvene, nema potrebe da ih i ja dodatno dovodim do toga.

Svi svašta pričaju, čemu histerija oko toga? :)

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 11 mar 2025, 23:59

NoProfit je napisao/la:
11 mar 2025, 23:52
NoProfit je napisao/la:

Ne znam kakva histerija, histeriju moze osjetiti samo neko ko je te gluposti pisao, a drugi nemaju razlog za to. Pričalice trenutno šute jer ipak valja neku novu teoriju zavjere smisliti, ova je pala u vodu. Mozda se pokrene opet prica o najvecem zlocincu medju fudbalerima, ahbabu Almedinu Ziljkicu... to be continued.

Pričalice, iznenadite nas.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 mar 2025, 23:59

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
11 mar 2025, 21:36
EastMadness je napisao/la:
11 mar 2025, 21:11
11 mar 2025, 20:53

Ako pustite zapad, nas ce biti 15.000 sigurno :opaopa:

Ide Finale i neki Zuban da se ponovi :opaopa:
Cuj ovog i brojke 🤣🤣🤣

Otvori zapad pa da vidis brojku :opaopa:
Otvori grbavicu pa da vidis brojku :plac:

Samo1981
Kontakt:

Post Postao/la Samo1981 » 12 mar 2025, 00:15

tutankamon1905 je napisao/la:
11 mar 2025, 21:57
Vanja8 je napisao/la:
11 mar 2025, 20:09
11 mar 2025, 19:40
Zasluzeno :salut: Sretno dalje
Tuto, samo nam zavrsi pricu do kraja, sta rece babo sinu :geek:
Baabi oce suze na oci..kaze Zinedine sine, nismo mi Saraj'vo da mozemo Zrinjskog dobit pod Bijelim Brijegom
Familije ti se na...p...čim i tebi i zeli i svima redom što vas ima.
Ma..mu vam mrtvu j...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 mar 2025, 00:30

Hvala! Sretno i vama samo ne na Kosevu :mrgreen:

Iskreno ne pamtim da vas je neko ovako nadigrao pod BB pa sigurno 5-6 godina.Ne znam sta vam se desilo,isto kao da ste digli ruke od kupa a imali ste dobar rezultat iz prve utakmice.Nimalo žara,naboja kako znate imati.Cak i Bilbija kada je usao isto kao da je usao jer mora.
Mislim da morate potraziti trenera.Maka nije za vas,on je meni vise neki vatrogasac kao sto je kod nas bio rahmetli Dzeno.Nije za duge staze.Citavu sezonu nekako muku mucite,vise od pola utakmica 1-0 dobija se.I to je pobjeda ali ne izgledate sampionski po meni.Dosta utakmica i pogurani.Vjerovatno ne bi bili prvi da Borac nije igrao Evropu.Do duse otisli su neki kljucni igraci,opet se krpite igracima iz HNL2,fali tu svasta nesto.Nikakvo podje.bavanje samo realno govorim.Prvi sam vam cestitao kad ste bjezali drugom po 25 bodova jer to je dominacija.
Osvojit cete titulu ali nije to to i sam znas.Vidjet ces o cemu pricam

Nama je ovo bila utakmica biti ili ne biti,od prve sekunde se vidjelo koliko nasi vise zele pobjedu.Morali su se vaditi za Velez i sve u svemu odlicno.Guli nam je mogao biti tragicar ali nema mu se sta reci,oba gola vam je zabio i plasirao nas dalje.Samo nek ne uzima penale vise :mrgreen:
U ligi smo odavno ostali bez sansi za titulu,kup nam jedino ostaje da se pofajtamo.Volio bi da izbjegnemo Borac u polufinalu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 mar 2025, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2025, 00:31

11 mar 2025, 20:53
bvsic je napisao/la:
11 mar 2025, 20:26
11 mar 2025, 20:21
Iskreno sam navijao za Sarajevo! Hocemo derbi u finalu pred 25.000ljudi!

I bjeze bordo bijeli ole ole
Finale Kupa kad bi bio derbi, 30k minimalno na Kosevu
Ako pustite zapad, nas ce biti 15.000 sigurno :opaopa:

Ide Finale i neki Zuban da se ponovi :opaopa:
Mozda da vam damo 1 red na zapadu i jesan tampon zona.
Jer zadnji derbi dio zapada do sjevera je bio prepun.
Ne mozes ti sad otjerati navijaca Sarajeva koji hoce na zapad da ide na sjever ili istok kad covjek ima godisnju.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 12 mar 2025, 00:35

Nesto nam nema GoskGabela da ga nije srcka strefila nedaj boze…
ZZ

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 12 mar 2025, 00:45

Samo1981 je napisao/la:
12 mar 2025, 00:15
11 mar 2025, 21:57
Vanja8 je napisao/la:
11 mar 2025, 20:09

Tuto, samo nam zavrsi pricu do kraja, sta rece babo sinu :geek:
Baabi oce suze na oci..kaze Zinedine sine, nismo mi Saraj'vo da mozemo Zrinjskog dobit pod Bijelim Brijegom
Familije ti se na...p...čim i tebi i zeli i svima redom što vas ima.
Ma..mu vam mrtvu j...
nemoj bola tako, sta ce babo rec
NajvecaRadosti je napisao/la:
12 mar 2025, 00:30
Hvala! Sretno i vama samo ne na Kosevu :mrgreen:

Iskreno ne pamtim da vas je neko ovako nadigrao pod BB pa sigurno 5-6 godina.Ne znam sta vam se desilo,isto kao da ste digli ruke od kupa a imali ste dobar rezultat iz prve utakmice.Nimalo žara,naboja kako znate imati.Cak i Bilbija kada je usao isto kao da je usao jer mora.
Mislim da morate potraziti trenera.Maka nije za vas,on je meni vise neki vatrogasac kao sto je kod nas bio rahmetli Dzeno.Nije za duge staze.Citavu sezonu nekako muku mucite,vise od pola utakmica 1-0 dobija se.I to je pobjeda ali ne izgledate sampionski po meni.Dosta utakmica i pogurani.Vjerovatno ne bi bili prvi da Borac nije igrao Evropu.Do duse otisli su neki kljucni igraci,opet se krpite igracima iz HNL2,fali tu svasta nesto.Nikakvo podje.bavanje samo realno govorim.Prvi sam vam cestitao kad ste bjezali drugom po 25 bodova jer to je dominacija.
Osvojit cete titulu ali nije to to i sam znas.Vidjet ces o cemu pricam

Nama je ovo bila utakmica biti ili ne biti,od prve sekunde se vidjelo koliko nasi vise zele pobjedu.Morali su se vaditi za Velez i sve u svemu odlicno.Guli nam je mogao biti tragicar ali nema mu se sta reci,oba gola vam je zabio i plasirao nas dalje.Samo nek ne uzima penale vise :mrgreen:
U ligi smo odavno ostali bez sansi za titulu,kup nam jedino ostaje da se pofajtamo.Volio bi da izbjegnemo Borac u polufinalu
Maku men se cini izvuce ona na Kosevu utakmica kad vas ostavi bez udarca u okvir. Ispade onde vrhunski takticar. Onda zaredas jos na individualnu kvalitetu par pobjeda i kupis mir.
Al lose je ovo vec odavno. Drag je meni on, al ne vidim nikakvo poboljsanje. Titula bi se trebala uzet mada i to tesko sad kad Borac prebaci punu koncentraciju na ligu..a imao si im priliku pobjec davnih dana. Magistrirali smo mijenjanje svega sto funkcionira..svako par godina se isto desava

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 12 mar 2025, 01:03

11 mar 2025, 23:59
NoProfit je napisao/la:

Ne znam kakva histerija, histeriju moze osjetiti samo neko ko je te gluposti pisao, a drugi nemaju razlog za to. Pričalice trenutno šute jer ipak valja neku novu teoriju zavjere smisliti, ova je pala u vodu. Mozda se pokrene opet prica o najvecem zlocincu medju fudbalerima, ahbabu Almedinu Ziljkicu... to be continued.

Joj glupog posta, krvare oči. Kakav Ziljkić bolan? Šta je s glavom druže, kakvi su to prebačaji? :crazy:

Zamaraš se glupostima.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 12 mar 2025, 01:35

NoProfit je napisao/la:
12 mar 2025, 01:03
11 mar 2025, 23:59
NoProfit je napisao/la:

Joj glupog posta, krvare oči. Kakav Ziljkić bolan? Šta je s glavom druže, kakvi su to prebačaji? :crazy:

Zamaraš se glupostima.

Zakljucivanje ti definitivno nije jaca strana.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 mar 2025, 02:41

Imal koji rodjeni da se osvrne na tekmu,da nam objasni kako da nahvatamo ove flopove tipa Gulija,Celika,Djordjevica,Jovica,Lulica,Pavicica,Gojkovica,Renana,Frencisa,da nas nauce kako da prodamo igraca i da dovedemo ove vrhunske igrace iz Mozambika,Djevicanskih Ostrva kao oni jer vole cesto da nam objasne sta treba da radimo.

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 12 mar 2025, 04:48

Neutral je napisao/la:
11 mar 2025, 23:00
NoProfit je napisao/la:
11 mar 2025, 22:54
PrinceBobby18 je napisao/la:
11 mar 2025, 22:30

a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.
razumijem euforiju, jedan od najvećih podviga sarajeva u ovom tisućljeću, tako smo se i mi osjećali istrčavši na villa park nakon preokreta protiv alkmara.
i sami znate da će te biti prizemljeni, no tad ne očajavajte, pomislite u tom trenutku : "ej, pa mi smo ove sezone svladali hškz pod bijelim brijegom". lice će vam se ozariti, srce napuniti radošću, neki će i do tatoo majstora ugravirati ovaj datum. mogu reći da sam sretan radi vas.
jer ipak, nije mala stvar. čestitke.
Možeš li mi ti ili neko drugi izvaditi podatak međusobnog omjera između Zrinjskog i Sarajeva?
Čitajući tvoj post rekao bih da Zrinjski ima daleko bolji omjer. :zviz:

Nismo vam mi Alkmar prijatelju, vidio si večeras.

Hvala na čestitkama, vi se sada okrenite prvenstvu, jer čemu bi drugom. :thumbup:
65 utakmica, 28 pobjede Sarajeva, 14 remija i 23 pobjede fasisticke tvorevine.
Ukupno 29 pobjeda fcs 21 remi i 23 zrinjski

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2025, 06:44

Danas shvatit utakmicu ozbiljno hlopta je okrugla.Hajmo Velež izbacite Siroki pa da se sastanemo u polufinalu.Vi ste nam jedina sansa za finale.Danas sam uz vas.Niko ne spominje odlicnu odbranu tepsija.6 tekmi samo 2 primili.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 mar 2025, 06:57

Zasluzen prolaz dalje ocekujem sb u polufinalu.

Danas smo dobro igrali i bili dominantni al mislim da bi mnogo drugacija prica bila da im je igro jakovljevic barisic.

Zeljovci ko onaj sa slucajevax kad kaze druze policajac nemoj me tjerat da odma pusem nije mi se jos piva skrasila.

Kradje koje su se desile
Zrinjski velez
SARAJEVO zrinjski
Zeljo zrinjski
Sb SARAJEVO
SARAJEVO posusje
Posusje SARAJEVO

DUPLA KRUNA VEC DANAS BI SE MOGLA SLAVIT, stas kad ustasa i cetnik rade svoj poso

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 mar 2025, 07:07

Bio Kabiri u VIP lozi igrači namjerno pustili da ih ne karne od radosti, na kraju fasovali ljudi od puta svoju ljutnju morao je iskazat tako sto je karno njih. Redaljka bila od aluminij galerije do BB, zastoj prometa sinoć.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 12 mar 2025, 07:26

Kako kmeče jazavci koji su nakon drugog kola pričali da je Sarajevu namještena titula :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”