English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ratcliffe u jednom trenutku kaže da bi United mogao ostati bez keša do kraja godine unatoč njegovoj intervenciji od 300M. A onda kaže da će graditi ultra skupi stadion.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- akisarajevo92
- Kontakt:
stadion izgleda kao nesto sto se inace gradi po arapskim pustinjama
cudi me da grad Manchester dozvoljava ovo s obzirom koliko kvari izgled samog grada, neuklopivo, nakaradno, kicasto, posebno za britanski stil gradnje
cudi me da grad Manchester dozvoljava ovo s obzirom koliko kvari izgled samog grada, neuklopivo, nakaradno, kicasto, posebno za britanski stil gradnje
Don't believe the hype.
Estagfirullah brate mili 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta znaci kad prosjecnu ekipu liga gura svim silama i onda dodju u Evropu da vide koliko su prosjecni 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Neko slavi svoje uspjehe, a neko tuđe neuspjehe. Nismo isti
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 11 mar 2025, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
- feniksptica
- Kontakt:
Nema sudija iz EPL i odma se vidi slabost tima.
I sad je Salah udaljen od najboljeg igraca.... teško ce samo s titulom engleske dobit..
I sad je Salah udaljen od najboljeg igraca.... teško ce samo s titulom engleske dobit..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Allah zna koliko sam sretan
Zna se sta je Enfild u ligi prvakagaston je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:33Liverpool u zadnjih 15 godina ima 6 poraza na Anfieldu u LP.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:10Nisu oni još ispaligaston je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:59Strašno je Paris zijanio, al' su fenomenalni bili što jest jest.
Nakon prvog poluvremena mi je Napoli pao na pamet kao ekipa protiv koje se onomad nije moglo, al' ovu nemoć da 3 pasa ne možeš uvezati fakat ne pamtim.
Ne mogu da vjerujem da su se mučili u ligaškoj fazi sa ovakvom igrom.
Šteta što ispadaju ovako rano, predobro složena ekipa.
Od toga su 3 poraza od Reala, jedan bolni od Atletica te 2 nebitna od Atalante i Intera zbog rezultata u prvom meču.
Ovo večeras je najgora utakmica koju su odigrali u sezoni i vraćaju se sa pobjedom i CSom, a Paris teško da može bolje od ovog večeras, pogotovo kad se zna šta je Anfield u Ligi Prvaka.
Imali su šansu 10-0 da pobjede i prodju, ovako nek ližu rane.
Sta mislite za koga ce navijaci Liverpoola navijati ako dodje do meca Psg-Arsenal? 

Brokula se ponaša ko ispaljena treba.
Nece doci do tog meca ,Arsenal ce masakrirati bilo koja ekipa iz Madrida

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nece doc do toga. Njima ide burgijanje od Reala vjerovatno, mada ni protiv Atletica ne bi bolje prosli
Srce, čast i ponos!
Izgubi salah i Ballon i Sedžd dOR
- wadethegreat
- Kontakt:
Ono kad navijas za has been veliki klub Pa se zadnjih 20 godina zadovoljavas tudjim neuspjesima.
Brokula je jedan tuzan Covjek….
Dao je Liverpul sve od sebe da iznudi penal kad su shvatili da iz igre ne mogu ali treba pohvaliti dosta ozbiljnije sudije u ligi prvaka, vidi se da je Rumun pratio Liverpul ove sezone, nije dozvolio neki jeftin penal da mu prodaju.
-
- Kontakt:
Kad ti postade tako pametan ziv biowadethegreat je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:58Ono kad navijas za has been veliki klub Pa se zadnjih 20 godina zadovoljavas tudjim neuspjesima.

Zasluzio je Arsenal trofej veceras, pitanje je imaju li uopce vitrinu
Walk on
Meni je najveca sramota na forumu sto mi se na svaki post kaci osoba tvog karaktera da ti iskreno kazem. Kad vidim da me spomenes blam me budewadethegreat je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:58Ono kad navijas za has been veliki klub Pa se zadnjih 20 godina zadovoljavas tudjim neuspjesima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.