Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Niko ne spominje kako je trenerski mag Xabi Alonso odskolovan od strane Kompanija.
S obzirom da ih je prošle sezone školovao Scamacca na Anfieldu u takmičenju nižeg ranga ovo svakako nije iznenađenje.
Ti znas da nisam fan Barcelone al vidjeces kako ce to Flick da rutinira.
Inace simpaticna ekipa PSG, bez nekih zvijezda kao prije al kao tim puno kompaktniji.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 12 mar 2025, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne guraju ih LP sudije ko u Bundes pa se vide mane te ekipe. Odvratna ekipa sa ofirnim guranjem u Njemackoj evo vec drugu sezonu.
15.10.2013.
Mislim da reprezentacijama nije dozvoljen nastup u ligi prvaka.
Koga boli qrac za Xabijem ko je pratio prosle godine Bundesku makar na rezultatima bili bi mu sumnjivi preokreti u 95+ i vise minutama.
Vrlo zanimljiva info.JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:05Jel Romagnoli onaj sto je lafo brata poslao na forum da laze da je imao nesrecu neku? Sto se sa njim raspravljate

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zanimljiv info al sumnjiv izvorMogli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:11Vrlo zanimljiva info.JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:05Jel Romagnoli onaj sto je lafo brata poslao na forum da laze da je imao nesrecu neku? Sto se sa njim raspravljate![]()

Nista veceras su razbijena dva mita a sutra nastavljamo u istom ritmu
Jel pricas o Liverpulu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lijepo vidjeti da PSG odlično igra i prolazi dalje bez Neymara, Messija, Mbappea... ljepota.
Bravo Luis Enrique.
Bravo Luis Enrique.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šteta što je ova odvratna ekipa prošla dalje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma smijesna i otrcana je ta prica koja ima za cilj omalovazavanje trenera. Rajkard trenerski goat jer je ostavio Pepu ekipu ili Klopp kako je ostavio Slotu ekipu. Pa svak je preuzeo od nekoga ekipu.
I taj Rajkard mi se na qrc popeo vise, svaki put se on nesto pominje kao neka referenca, a zavrsio zadnju sezonu kao 4-ti ...i gdje radi sad ? gdje je godinama zapravo ?
+ 1
uz Real nema odvratnije ekipe
- Pensioner26
- Kontakt:
Paris dobio dvomeč zatvaranjem Salaha. Nisu mu dali milimetra.
- JayCatwright
- Kontakt:
PSG mi nije ni blizu antipatican ko sa Messiem, kornjacom i j3bacem sestre. Zasluzen prolaz, cestitke svim navijacima Arsenala 

- JayCatwright
- Kontakt:
U vezi rasprave Maradona - Messi, nemam dileme da je Maradona bolji i veći igrac i to govorim iz ugla nekoga ko ima animozitet prema nostalgičarima. Maradona nije morao piti neke hormone i drogirati tijelo na taj način da postane profesionalni fudbaler kad se već dotičete zabranjenih supstanci.
Drogirao je on svoje tijelo mnogo jacim supstancamaJayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:36U vezi rasprave Maradona - Messi, nemam dileme da je Maradona bolji i veći igrac i to govorim iz ugla nekoga ko ima animozitet prema nostalgičarima. Maradona nije morao piti neke hormone i drogirati tijelo na taj način da postane profesionalni fudbaler kad se već dotičete zabranjenih supstanci.

Ma Darwin je boljiJayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:36U vezi rasprave Maradona - Messi, nemam dileme da je Maradona bolji i veći igrac i to govorim iz ugla nekoga ko ima animozitet prema nostalgičarima. Maradona nije morao piti neke hormone i drogirati tijelo na taj način da postane profesionalni fudbaler kad se već dotičete zabranjenih supstanci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.