FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Forma nam je sve losija .. Treba priznati da smo na tabeli ovako visoko, jer je Velez i Siroki goli qrac
-
- Kontakt:
Kad imas problema sa poreskom normalno da ne mozes registrovati nikoga, ne daju ljudi. Neozbiljan klubNoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:53Napisao sam sam „navodno bi trebali biti gotovi“duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:51Najavio si brazilce ima 10 dana, uvrsti ih u ekipu ako nistaNoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:41Sutra ocekujem
………………Lausevic
…….Boljevic Foco Sabic
…….…..Lagumdzija Kolic
Radinovic Mahmic Semdin Odinaka
……………..Abdulahovic
Vjerovatno ce dobiti sansu Duskaj ili Tarapara u drugom na golu
Ocekujem takodjer Babaluka, Zenicanina, Hodzica, Mesica i jos neke juniore u rosteru, a mozda cak i u prvih 11
Nije do mene sto ih nema
Sigurno bi nam znacili da su bili tu ove cetiri ligaske utakmice
Sta se desava s njima?
Siroki doveo 6 februara Brazilca i lik vec 8 februara igrao u kupu
Drugoligasi iz BiH sve u roku zavrse, a mi se peglamo evo 2 mjeseca
Sve indicira na to da je do nas i da nas koce neke radnje iz proslosti
Da je izgurati ovu i onda na pauzi se dozvati. Treba nam pauza pravo.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:13Forma nam je sve losija .. Treba priznati da smo na tabeli ovako visoko, jer je Velez i Siroki goli qrac
Fk Željezničar.
Sutra bi izveo nesto ovako
-------------Abdulahovic------------------------
Odinaka-Semdin-Mahmic-Radinovic
-------------Kolic-Foco--------------------------
-----Šabic-Mircevski-Cvetanoski-------
----------------Lausevic--------------------------
Mircevski i Cvetanoski kao i ostale ne ocekujem u Bijeljini pa neka odigraju ovu,ako imamo jos nase djece na LW,Amf,RB i LB i njih bih ubacio
Mircevski i Cvetanoski kao i ostale ne ocekujem u Bijeljini pa neka odigraju ovu,ako imamo jos nase djece na LW,Amf,RB i LB i njih bih ubacio
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
zar se ne prenosi crveni karton cvetanovskog iz lige i na kupreha1987 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:18Sutra bi izveo nesto ovako
-
Cveta ima direktan crveni, njega sigurno necemo vidjeti sutra i protiv radnikareha1987 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:18Sutra bi izveo nesto ovako
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Mircevski nikad ne bi trebao poceti vise! Imao je dovoljno prilika da se pokaze , bukvalno nista ni sa cim !! Zalutao ! Ima sigurno par milja, a Boga mi nezasluzeno apsolutno!
Medju najplacenijim igracima je.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 01:40Mircevski nikad ne bi trebao poceti vise! Imao je dovoljno prilika da se pokaze , bukvalno nista ni sa cim !! Zalutao ! Ima sigurno par milja, a Boga mi nezasluzeno apsolutno!
Fk Željezničar.
Slazem se apsolutno,iz nastupa u nastup sam bio misljenja to je ta sad ce krenuti,treba vremena se uklopiti itdGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 01:40Mircevski nikad ne bi trebao poceti vise! Imao je dovoljno prilika da se pokaze , bukvalno nista ni sa cim !! Zalutao ! Ima sigurno par milja, a Boga mi nezasluzeno apsolutno!
Prestao sam protiv Sloge u Doboju
Jednostavno ne moze i to je to
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Mircevski je tezak promasaj.
Ublehas u rangu Rustemovica, Turanjanina , Bibera i slicno.
Ublehas u rangu Rustemovica, Turanjanina , Bibera i slicno.
Samo puno skuplji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Otrcana fraza da ce poslije pauze biti nesto bolje. Godinama unazad je ista prica. Ti kad imas slab igracki kadar, malo igraca dzaba sve pauze svijeta. Pored povreda koje su sastavni dio u nogometu, nama igraci u pola sezone rjesavaju radne dozvole, dovode se igraci predstavljaju s zastavama brazila a onda ne igraju po dva mjeseca. Jaber leti svako malo u pola sezone, sva ta neozbiljnost dovodi do toga da smo vise losi nego dobri.
Neozbiljnost u klubu, ljudi na pozicijama koji nemaju kvalitet i nije cudno sto se ovo desava.
Nekad je bilo poslije tri, cetiri utakmice se skidale glave igracima, a sad se aplaudira.
Udari navijaca po dzepu, ulazi na derbi po dva sata na utakmici, jedno drugom na glavi sjedi jer je pusteno vise karti. I jos milion jedna stvar neozbiljnosti.
Neozbiljnost u klubu, ljudi na pozicijama koji nemaju kvalitet i nije cudno sto se ovo desava.
Nekad je bilo poslije tri, cetiri utakmice se skidale glave igracima, a sad se aplaudira.
Udari navijaca po dzepu, ulazi na derbi po dva sata na utakmici, jedno drugom na glavi sjedi jer je pusteno vise karti. I jos milion jedna stvar neozbiljnosti.
Vjerovatno si u pravu.
Ne znam stvarno kolika mu je plata, al vidimo sta pruza na terenu. Jedno veliko nista.
Ni gola, ni asistencije, ni neke borbenosti, apsolutno nista.
Npr. kod Dangubica se vidi neko htjenje, zalaganje, borbenost, cak i kad ga nece gol. Ovaj makedonac nema nista u svojoj igri.
Nema Cvete i mislim da ce jedno iskusno krilo staviti da skine malo teret s mladjih igracabhsport je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:28Sto ce ti Boljevic svega ti?NoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:41Sutra ocekujem
………………Lausevic
…….Boljevic Foco Sabic
…….…..Lagumdzija Kolic
Radinovic Mahmic Semdin Odinaka
……………..Abdulahovic
Vjerovatno ce dobiti sansu Duskaj ili Tarapara u drugom na golu
Ocekujem takodjer Babaluka, Zenicanina, Hodzica, Mesica i jos neke juniore u rosteru, a mozda cak i u prvih 11
Nek odmori umorio se protiv Borca, dvaput se vratio nazad.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sta je bilo sa Stefanom?
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... i-djetetom
u pitanju je njegova sestra
sranje bas situacija nista drugo do podrske porodici Radinović da prebole ovu tešku situaciju
Radinoviću svi smo uz tebe!
Drži se!
Drži se!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Daj Bože da ih nađu žive i zdraveTefalTava je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:16https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... i-djetetom
u pitanju je njegova sestra
sranje bas situacija nista drugo do podrske porodici Radinović da prebole ovu tešku situaciju