Iz keca u dvicu moj Beduin
Bravo Ethel majstore al im zabi pod raslje
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Prošli smo barem dalje u 1/16 finala, ne znam sa kojeg tačno mjesta samo. Poslije ovosezonskih baksuzluka ovo je ko premija.

Vadite iz frizdera pive i da rahat gledamo ovaj playoff
I meni se sviða. Sad poslati Fanaticose na rani odmor i sve superPensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:16Ovaj novi format je baš dobra promjena. Meni djeluje kao pun pogodak. Do zadnjeg kola se ne zna ko ide dalje.
Bukvalno sam ispratio zadnje kolo i aminovao da Sevilla ostane 0:1 ko da sam birvaktile uplatio live tiket na milju euranerkolfc je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:19I meni se sviða. Sad poslati Fanaticose na rani odmor i sve superPensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:16Ovaj novi format je baš dobra promjena. Meni djeluje kao pun pogodak. Do zadnjeg kola se ne zna ko ide dalje.

Patrice_evra_3 iz ekipe Jedinstvo Manchester
Derdiyok iz ekipe Gongashi Powerhouse

Vidjecemo na kraju hoce li titulu uzeti ekipa iz vrha ili sa dna tabele, nisu ni Topnici slucajno u vrhu par zadnjih sezona, a prilika ovog sistema je da bljesnu ekipe koje nisu imali srece da ucestvuju u borbi za titulu proslih sezona, a kvalitetom zasluzuju to.Trebinjac94 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01A mislim da bi trebali dati neku prednost ekipama koje su završile u vrhu, npr. kad igraju kući imaju 7 parova umjesto 6, jer ovako potpuno je nevažno jesi li završio prvi ili osmi. I najbolji strijelci nakon osam kola, nekako bi mi bolje bilo da titulu najboljeg stijelca dobije onaj sa najviše golova kad se sezona upotpunosti završi kao u LŠ. Sad su bila samo dva najbolja, ali u narednim sezonama može biti deset naboljih strijelaca jer je premalo kola.
Ali da ne ispade da samo mračim, sistem takmičenja je odličan.
Najbolje da im daju pobjedu odmah, cuj 7 parova na 5, previse je.Trebinjac94 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:01A mislim da bi trebali dati neku prednost ekipama koje su završile u vrhu, npr. kad igraju kući imaju 7 parova umjesto 6, jer ovako potpuno je nevažno jesi li završio prvi ili osmi. I najbolji strijelci nakon osam kola, nekako bi mi bolje bilo da titulu najboljeg stijelca dobije onaj sa najviše golova kad se sezona upotpunosti završi kao u LŠ. Sad su bila samo dva najbolja, ali u narednim sezonama može biti deset naboljih strijelaca jer je premalo kola.
Ali da ne ispade da samo mračim, sistem takmičenja je odličan.
Dvije utakmice sve do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.