Ne vjerujem da je lagala da se zaljubila jer je uradila x stvari koje sam joj tražio, ali svemu dodje kraj. Danas sutra da smo bili zajedno vjerovatno bi i meni isto uradila kad tad bez obzira što pola radnog vremena bi provedi kod mene na poslu, šefica je uhvati da nije na poslu i slično. Moja je greška bila što sam dopustio
Rekla mu bila da će ga napustiti i on joj uhvatio moj poziv, zvao mene ha hu...bio joj oduzeo djecu, nju zaključao, rekao joj ako želi da vidi djecu da se ne viđa sa mnom više. Sve joj pobrisao, broj promjenio... Kaže ostaću s njim zbog djece, strah me, pa onda oprostio mi je voli me, rekla mu da je i on nju prevario, uhvatila neke poruke, on mi je rekao da je to sve bila šala...jesi ti reko svjesna da će te tek sada maltretirati i da ćeš morati raditi šta on poželi da bi vidjela djecu. Ima policija, ima socijalno, prijaviš ne može ti uzeti djecu. Neću kaže, ja se osjećam krivom što sam ga prevarila i biću tu do kraja života.
Ja ne vjerujem jbt
Pun svijet debila. Eto ti i njih dvoje ociti primjeri.
Ljudi brašno izubijali u dotičnoj, ovaj se nakačio.
Svakako da takve rage nemaju šansi kod alfa muškaraca.
Kako nam je rečeno, Dodika, Viškovića i Stevandića treba privesti sudska policija uz asistenciju bilo koje policijske agencije.
Tužilaštvo im na teret stavlja da su izvršili krivično djelo "napad na ustavni poredak".
Oni se prethodno nisu odazvali pozivu Tužilaštva BiH na saslušanje. Dodik je prošlog četvrtka rekao da je dobio poziv, a u ponedjeljak je tvrdio suprotno.
Ukoliko njih trojica ne budu privedeni, bit će raspisana unutrašnja potjernica prema kojoj ih može privesti bilo koja policijska agencija unutar BiH, uključujući i Graničnu policiju.
Za slučaj da ne budu privedeni po unutrašnjoj potjernici, onda se raspisuje Interpolova odnosno međunarodna potjernica.
Bosna i Hercegovina
NOVI NAPAD NA REPUBLIKU SRPSKU! TUŽILAŠTVO BIH IZDALO NAREDBU ZA PRIVOĐENJE DODIKA! Traže i Stevandića i Viškovića! Skandaloznim potezima PRIZIVAJU RAT!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da ne bi izdali ovakvu naredbu da nemaju spremnu agenciju koja će je izvršiti. Nadam se da će to biti SIPA.
ja i dalje mislim da ce to ici sve do interpola a do tad ce ovaj biti u Moskvi
Nemoj sad negative, evo nakon državnog udara, rade ono što si prizivao.
De sad malo pozitive ubaci, ipak država radi svoj posao...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
De sad malo pozitive ubaci, ipak država radi svoj posao...
Najvažnije je da se sad aktiviraju i ostali procesi protiv Dodika, a siguran sam da ih ima mnogo. Da to napokon krene i onda će mu Moskva biti jedini spas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.