FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Podrska Guliashviliu!!
Mogao je on promasiti sta hoce ali on je zabio 2 gola koja nas vode dalje.Moglo nas je kostati,ali nije.Mogao biti tragicar ovako je heroj i tu se sva prica zavrsava.To je fudbal.I mene do ruba ludila doveo medjutim hvala mu na golu.Penale ne odredjuje sam sebi da ce pucati a nece vise,na zavrsnici malo da poradi
Suludo je psovati momku koji je zabio 20 golova za 6-7 mjeseci.Produzio je ugovor da pomogne ekipi a mogao je ici da je htjeo.Ne budite nezahvalni,gine lik svaku utakmicu i Salah promasi Liverpul ispadne pa nece ga ubiti.
Glavu gore Gulisha!
Mogao je on promasiti sta hoce ali on je zabio 2 gola koja nas vode dalje.Moglo nas je kostati,ali nije.Mogao biti tragicar ovako je heroj i tu se sva prica zavrsava.To je fudbal.I mene do ruba ludila doveo medjutim hvala mu na golu.Penale ne odredjuje sam sebi da ce pucati a nece vise,na zavrsnici malo da poradi
Suludo je psovati momku koji je zabio 20 golova za 6-7 mjeseci.Produzio je ugovor da pomogne ekipi a mogao je ici da je htjeo.Ne budite nezahvalni,gine lik svaku utakmicu i Salah promasi Liverpul ispadne pa nece ga ubiti.
Glavu gore Gulisha!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ma ide jadni igman ni kriv ni duzan da zaplati sve ove promasaje na proljeceBurberry46 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:56Potpuna dominacija i zasluzena pobjeda. Bravo
Neka ce ekipa dobro nastradati kad krene realizacija![]()
Gulisu niko nekrivi svi smo mi zadovoljni sanjim, samo nema pucanja penala i kad ides 2 na 1 i igrac ima przan go
Dodaj rusijeti..
Gojkovic mora bit kapiten, Gulisa nezna jezik sitan nije agresivan izgleda mladji od Mujkica, visina 1,62 47 kg ko suljic
Kad smo izasli u drugo poluvrijeme Gojkovic fino sve bodri neke tucne u ruke neke po guzivima, itd
Srbski crnac nista losi nije od gulise bio , steta sto nema inteligenciju
Kondiciono nikad nismo bili na ovom nivou nikad
Steta sto Mujkic ima budaletinu od oca koji mu je vec dosad sjebo karijeru radi pucanja ispistolja, ja mislim da njega nece niko kupit cim procita sta je bilo a decko je extra..
Beganovic kad bi ona sutiro kao kad je sudija sviro penal mislim da bi ga to prodali jer ostalo nazalost nista nema da ponudi van granica bh.. posjetio me na pussy gacu
Dodaj rusijeti..
Gojkovic mora bit kapiten, Gulisa nezna jezik sitan nije agresivan izgleda mladji od Mujkica, visina 1,62 47 kg ko suljic
Kad smo izasli u drugo poluvrijeme Gojkovic fino sve bodri neke tucne u ruke neke po guzivima, itd
Srbski crnac nista losi nije od gulise bio , steta sto nema inteligenciju
Kondiciono nikad nismo bili na ovom nivou nikad
Steta sto Mujkic ima budaletinu od oca koji mu je vec dosad sjebo karijeru radi pucanja ispistolja, ja mislim da njega nece niko kupit cim procita sta je bilo a decko je extra..
Beganovic kad bi ona sutiro kao kad je sudija sviro penal mislim da bi ga to prodali jer ostalo nazalost nista nema da ponudi van granica bh.. posjetio me na pussy gacu
Jednostavno dati nekom drugom da izvodi, nema potrebe za pritiskom više za penale. Džeko nije nikad znao izvest penal, to je sasvim ok.
Guli je pogodio 2 penala, fulio u karijeri 5. Sasvim dovoljno da ne uzimaš više na sebe tu odgovornost, već budeš lider i delegiraš nekome kad nešto radi bolje od tebe.
https://www.transfermarkt.com/giorgi-gu ... ler/502682
Iako smo u svim utakmicama pobjeđivali u kojima je Guli promašio penal.
Guli je pogodio 2 penala, fulio u karijeri 5. Sasvim dovoljno da ne uzimaš više na sebe tu odgovornost, već budeš lider i delegiraš nekome kad nešto radi bolje od tebe.
https://www.transfermarkt.com/giorgi-gu ... ler/502682
Iako smo u svim utakmicama pobjeđivali u kojima je Guli promašio penal.

-
- Kontakt:
Gojkovic je najbolje pojacanje poslije Rahmana i Ahmetovica. Kako igra covjek. Definitivno njemu ugovor koliko mozemo dati max i kapitensku. Jos jedan igrac slican psihe njemu i imat cemo dobar tim . Podrska
Guliju koliko god se ispromasivao ipak je momak ugovor produzio i Sarajevu ce napuniti kasu za 5mil eura minimalno
Volio bi da dobijemo Siroki , jer vec smo imali jednu tesku tekmu protiv Zrinjskog a Borac ili Zeljo bilo bi previse
Guliju koliko god se ispromasivao ipak je momak ugovor produzio i Sarajevu ce napuniti kasu za 5mil eura minimalno
Volio bi da dobijemo Siroki , jer vec smo imali jednu tesku tekmu protiv Zrinjskog a Borac ili Zeljo bilo bi previse
Gdje li su i kako su spavali ovi sto bi mijenjali Zekica nakon, zamisli x-a u Mostar u protiv Veleza.?
Pusti čovjeka da radi, vidis da pravimo šanse, da imamo igru. Moraju doći i golovi. Kakvo ba više mijenjanje, pravi trener za dugoročno (naravno ako on hoće to).
Nikad se pojedini opametiti neće, dzaba pričati.
Jos kad se vrate povrijedjeni, bice to bombona. Naravno, uvijek se biti tekmi za zaborav al to je fudbal.
Sinoc smo vidjeli pravu snagu, samo je čudo kako nije bilo 0-4. I samo su kriminalci krivi što nismo u bod sa prvim mjestom na tabeli. Tu se priča završava.
Pusti čovjeka da radi, vidis da pravimo šanse, da imamo igru. Moraju doći i golovi. Kakvo ba više mijenjanje, pravi trener za dugoročno (naravno ako on hoće to).
Nikad se pojedini opametiti neće, dzaba pričati.
Jos kad se vrate povrijedjeni, bice to bombona. Naravno, uvijek se biti tekmi za zaborav al to je fudbal.
Sinoc smo vidjeli pravu snagu, samo je čudo kako nije bilo 0-4. I samo su kriminalci krivi što nismo u bod sa prvim mjestom na tabeli. Tu se priča završava.
Meni je raja Mujkic bas pozitivno iznenadjenje.I na stoperu i na onom lijevom beku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bordo jutro bordo nacijo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prema Zekićevoj izjavi izgleda niko drugi nije htio pucati penal. Kakva je igra bila,nisu nam šanse napravili. Šta god se desi na kraju, Zekića ostaviti još 2 godine.
-
- Kontakt:
Al stvarno nije realna ova razlika u prvenstvu 11 bodova vise stvarno previse. Mi smo morali imati bar 6 bodova vise ,siroki ,posusje, željezničar i ne cemo dalje ici . I to bi bila neka normalna razlika imali bi 5 bodova manje od zrinjskog i utakmicu manje .
Pokrali su te na Koševu, pokrali su Veleža, onako na prvu što mi naupada i eto ti tih 5 bodova zaostatka koje spominješ.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:15Al stvarno nije realna ova razlika u prvenstvu 11 bodova vise stvarno previse. Mi smo morali imati bar 6 bodova vise ,siroki ,posusje, željezničar i ne cemo dalje ici . I to bi bila neka normalna razlika imali bi 5 bodova manje od zrinjskog i utakmicu manje .
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
osl0bođenjeUpoznati smo sa problemom koji se pojavio. Želimo istaći da je FK Sarajevo sa svoje strane sve učinio i obezbijedio uslove za igru na stadionu Koševo. Nadamo se da će JU Centar za sport i rekreaciju i MUP Kantona Sarajevo pronaći način na zadovoljtsvo svih nas i naših navijača, ali i bh. fudbala općenito", saopšteno nam je iz kluba sa Koševa.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 12 mar 2025, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Upitna utakmica protiv Igmana na Kosevu jer je istok u losem stanju
Hvala ti Mandicu na svemu pa glasajte za komunjaru

Hvala ti Mandicu na svemu pa glasajte za komunjaru

Taman mozemo igrati na Grbavici,nek malo vrate oni drzavi sto u njih pare ulaze.
FK SARAJEVO.
Pa ako je problem samo istok nije belaj doćemo mi zapad popunit, mojne da igramo po krompirištu.
Jašta, nije nama tribina bitna
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Pa sto bi bila upitna ?? Ima sjever i zapad .EastMadness je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:15Upitna utakmica protiv Igmana na Kosevu jer je istok u losem stanju
Hvala ti Mandicu na svemu pa glasajte za komunjaru![]()
![]()
- relativizam
- Kontakt:
sta je sa Rahmanovica pa ne igra u Rusiji
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, Hajdeee, InatSilniBosanski, Kaunas, Kyle88, MaroonBjelave, Napapijri i 79 gostiju.