Dva derbija,tri poluvremena i onako ponizavanje bez obzira sto je rezultat izostao,znam da mislis isto i ne ocekujem da to izneses ovdje,kao i da ne zelis Sarajevo u kupu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:56Inace ste vi poznati po belegijama, bas ste strah i trepet nema sta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:49Razlog vise gore navedenom. Bas bi se sve poklopilo.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:42
Ja mislim da nas u pet godina niste pobjedili vise od tri puta.
Znaci to bi bilo epsko karanje u tom dvomecu. Ali,prilicno sam siguran da ce te izbjeci takav scenarij.
Niko sretniji od mene ako nam vi dodjete na belegiju.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Pa promasio je

-
- Kontakt:
Vjerovatno si mlad pa ne znas da je bilo derbija gdje forma ne igra nikakvu ulogu, niti ko je bolje a da pobjedi losija ekipa. Samo pobjede se broje. Uzmi sad lijepo omjer derbija pa da vidimo belegije i tako to.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:11Dva derbija,tri poluvremena i onako ponizavanje bez obzira sto je rezultat izostao,znam da mislis isto i ne ocekujem da to izneses ovdje,kao i da ne zelis Sarajevo u kupu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:56Inace ste vi poznati po belegijama, bas ste strah i trepet nema sta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:49
Razlog vise gore navedenom. Bas bi se sve poklopilo.
Znaci to bi bilo epsko karanje u tom dvomecu. Ali,prilicno sam siguran da ce te izbjeci takav scenarij.
Niko sretniji od mene ako nam vi dodjete na belegiju.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Konstantno im se penali izmisljaju u kupu. I protiv Slobode su im sudije penal poklonili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Naruži me, o obrazovani čovječe.12345678922 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:22Kako si opasan pitarčiću mali neobrazovani.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Čist penal.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:23Konstantno im se penali izmisljaju u kupu. I protiv Slobode su im sudije penal poklonili.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Znam sta su derbi tekme jer ih gledam decenijama.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:19Vjerovatno si mlad pa ne znas da je bilo derbija gdje forma ne igra nikakvu ulogu, niti ko je bolje a da pobjedi losija ekipa. Samo pobjede se broje. Uzmi sad lijepo omjer derbija pa da vidimo belegije i tako to.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:11Dva derbija,tri poluvremena i onako ponizavanje bez obzira sto je rezultat izostao,znam da mislis isto i ne ocekujem da to izneses ovdje,kao i da ne zelis Sarajevo u kupu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:56
Inace ste vi poznati po belegijama, bas ste strah i trepet nema sta.
Pricam o tome da ste se izvukli vise puta ne znate ni vi kako,i po tome da je vrijeme da se to naplati u prvom sljedecem,ili jos bolje u dvomecu.
Zapravo dvomec bi bio idealan,ne vidim uz posteno sudjenje ko nas moze nadigrati,a vi konstantno stagnirate.
To je moje uvjerenje,da je lopta okrugla to je sasvim jasno.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Pa ovi promasaji su vise neznanje nego sreca.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:40Znam sta su derbi tekme jer ih gledam decenijama.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:19Vjerovatno si mlad pa ne znas da je bilo derbija gdje forma ne igra nikakvu ulogu, niti ko je bolje a da pobjedi losija ekipa. Samo pobjede se broje. Uzmi sad lijepo omjer derbija pa da vidimo belegije i tako to.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:11
Dva derbija,tri poluvremena i onako ponizavanje bez obzira sto je rezultat izostao,znam da mislis isto i ne ocekujem da to izneses ovdje,kao i da ne zelis Sarajevo u kupu.
Pricam o tome da ste se izvukli vise puta ne znate ni vi kako,i po tome da je vrijeme da se to naplati u prvom sljedecem,ili jos bolje u dvomecu.
Zapravo dvomec bi bio idealan,ne vidim uz posteno sudjenje ko nas moze nadigrati,a vi konstantno stagnirate.
Fk Željezničar.
Kosevo uskoro bez navijaca,napukao sjever i zapad,neće se dobiti dozvola za korištenje tribina. Zadnje testiranje tribina je izvršeno 1984. godine.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Ono kad ne znas vise sta ces izmisliti i od muke lupetas sve i svasta.Pendulum je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:31Čist penal.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:23Konstantno im se penali izmisljaju u kupu. I protiv Slobode su im sudije penal poklonili.
Hvala Guli sto ga fuli. (Dobro se rimuje

Vico se usro od straha i u zadnji momenat odlucio nama dati kup.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 12 mar 2025, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zato kazem mani se price o razvaljivanju i slicnim stvarima.
Hebi ga, tesko je gledati kad jedna ekipa razvaljuje Zrinjskog koji je bauk za neku drugi tim i koji se pomiri sa porazima od Zrinje cim se izbaci raspored...

-
- Kontakt:
Koliko je ovo tačno da postoji problem sa tribinama na Koševu?
Pronašli su se evo, isti oni futavci koji su već nakon drugog kola tvrdili da je nama titula namještena za ovu sezonu.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 10:27Bezveze umarate igrace, svakako ste rekli da je Vico nama kup obecao.![]()
-
- Kontakt:
Pa dobro,naucit cemo i to.Pablo11 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:43Pa ovi promasaji su vise neznanje nego sreca.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:40Znam sta su derbi tekme jer ih gledam decenijama.duskajurisic1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:19
Vjerovatno si mlad pa ne znas da je bilo derbija gdje forma ne igra nikakvu ulogu, niti ko je bolje a da pobjedi losija ekipa. Samo pobjede se broje. Uzmi sad lijepo omjer derbija pa da vidimo belegije i tako to.
Bitno je da znamo napraviti gol sanse.
Zato kazem svakom novom fulom belegija je sve veca i ostrija.
Naletice te,ekspodirat ce,a ima jos jedna u prvenstvu. U ligi 10 tek cemo da vidimo.
Sigurno da bi bilo tesko da na dvije tekme, ne dajem neke sanse nama protiv vas ili borca, ali eto ko ce ga znati. Naravno da bi volio sada velez ili siroki pa u finalu sta bude.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:58Pa dobro,naucit cemo i to.Pablo11 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:43Pa ovi promasaji su vise neznanje nego sreca.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:40
Znam sta su derbi tekme jer ih gledam decenijama.
Bitno je da znamo napraviti gol sanse.
Zato kazem svakom novom fulom belegija je sve veca i ostrija.
Naletice te,ekspodirat ce,a ima jos jedna u prvenstvu. U ligi 10 tek cemo da vidimo.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, bvsic, lile, NeSamSafetee, Paromlinac i 12 gostiju.