Tačno sam znao da će se ufatit price o Helikopteru hahahahahbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:12Kakve zapaljive rečenice i fašistička priča ovog Viškovića. Još i mitomanija kako su Srbi u FBiH ugroženi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tačno sam znao da će se ufatit price o Helikopteru hahahahahbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:12Kakve zapaljive rečenice i fašistička priča ovog Viškovića. Još i mitomanija kako su Srbi u FBiH ugroženi.
Frajer je uspio spojii "dovest ćete do toga da se puca punih pušaka" i "Republika Srpska nikom ne prijeti" u roku od pola minutebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:12Kakve zapaljive rečenice i fašistička priča ovog Viškovića. Još i mitomanija kako su Srbi u FBiH ugroženi.
Samo ti se tješi. Bolje ti je pripazi i na svoju da je Derdiyok ne bi zaganjaokraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:17Slabo ti nju qaras, čim je njoj nakon 5 minuta dosadno i misli o svom mužu i njegovom svršavanju...
E cujSDA: Nema više povlačenja od Dodika, to nas je i dovelo u ovakvo stanje
Aha hoce kao i vucica sto brane njegovi srbi, evo sve trce ne mogu ih prebrojati... jedva skupio do 8 hiljada ljudi u BL na krucialnom skupu u gradu koji ima od 130 do 200 hiljada ljudi.
Pio sam ja klonazepam, lijek za epilepsiju ali ja sam ga uzimao zbog anksioznosti i kreatin bez problema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:17Ima li ovdje neko iskustva što lično ili iz tuđih iskustava po pitanju korištenja kreatina uz lijekove protiv epilepsije? Da li može doći do kakvih neželjenih reakcija?
Ma nije toliko ni do toga, mislim da oni vise racunaju na to da drzava ne postoji i da mogu raditi sta hoce, i za sada su apsolutno u pravu dok se ne dokaze suprotno. Ovi nasi mogu drkati na procedure, zakone, pozivati se na neke stvari al dok se ne desi nesto konkretno tipa hapsenje, sudjenje i slicno to je sve mlacenje prazne slame. Vidim ovdje se spominju neka cekanja, strpljenje, kalkulacije ali sto vise dana prolazi to ce drzava slabije izgledati ako je u realnosti uopste ima.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921, Jabroni, kraljttbvb i 13 gostiju.