English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
ekipi koja je potrošila milijardu nedostaje još samo napadač od 150 miliona za titulu, nice
Ti bi se kladio u odlazak sa foruma sa likom koji ima 10 profila ovdjeRosicky je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:14Hocemo li okladu u odlazak sa foruma?JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:00Sinoc smo zakinuti za dva penala i jos smo primili gol iz offsidea. Ali necemo kmecati nego cemo na to odgovoriti titulom u ligi prvaka naredne sezone. Ko sto smo na proslogodisnju krađu u ligi odgovorili dominacijom ove sezone.
Liverpool sljedece godine ne dolazi do finala

ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
doći će do epskog raspada, ko što je došlo do epskog raspada odlaskom Coutinha, pa i odlaskom Kloppa. Niko nije računao na ćelavca iz Bergentheima i da će se poigrati sa nikad jačom ligom, a što uistinu i jeste kada vidiš da drugoplasirana ekipa lige potroši milijardu u pet sezona ili kad četrnaesta ekipa plati beka Leccea 35 miliona, a uz to im nije potreban hitno napadač.
Čim im se normalno sudi osjećaju se ugroženo. Kad je neko navikao na povlastice..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Štovatelj UZP-a/fan IDF-a i šizofreničar se do neki dan vrijeđali na svakom postu, ovaj ga zvao ratnim zločincem, sad najbolji jarani. S kakvim mi karakterima dijelimo forumski prostor

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Excuses FC citav fanbase u citavom svijetu im je isti.
"We mustn’t forget it’s been raining”
"We mustn’t forget it’s been raining”
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako je gravenberc igro sinoc
Dobro?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Al onaj šamar je bio penal,navijaci Liverpoola pokazuju klasu jer ne potenciraju taj detalj 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imam neki osjećaj da je Liverpoolu sinoć trebao napadač, ali nema veze tu je Darwin da uskoči i iduće sezone abd. Što da ne i Diaz, ha ja.
Nije
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- feniksptica
- Kontakt:
Jednom im se sudi posteno ove sezone i odmah podivljali tobejarabi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta
Mi smo ih ove sezone rutinirali sa 2:0JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:39Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta

Ajd sto smo ih rutinirali ,nisu se sastavili i ozbiljno zaprijetili golu ,ali ybg bili smo u ful sastavu tadaRosicky je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:01Mi smo ih ove sezone rutinirali sa 2:0JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:39Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Valjalo bi za ovog Doue iskesirat lijepih para. Momak je magijatopnik1 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:16Ajd sto smo ih rutinirali ,nisu se sastavili i ozbiljno zaprijetili golu ,ali ybg bili smo u ful sastavu tadaRosicky je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:01Mi smo ih ove sezone rutinirali sa 2:0JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:39Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

- JayCatwright
- Kontakt:
razbili smo i mi West Hama 5-0, jaka ti logikaRosicky je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:01Mi smo ih ove sezone rutinirali sa 2:0JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:39Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta![]()
Hoces nas podrzavati za mjesec dana kad nas Real vec ocigledno pokrade?JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:00razbili smo i mi West Hama 5-0, jaka ti logikaRosicky je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:01Mi smo ih ove sezone rutinirali sa 2:0JayCatwright je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:39Al koliko je ovaj Doue bolji igrac od Nwaneria, jedno 50 puta![]()

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 2 gosta.