Odavno losiju ekipu nisam gledao, sta je sa velezom?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Krenuli su lijepo sa Semsom. Dodje Kevelj i razyeba sve u par mjeseci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:59Nije da rodjenim solim pamet al ljudi doveli 20 petplacenih polovnjaka,svake sezone 20 igraca ode i 20 dodje,nikad pojacanje nisu doveli,omladinci uzas moj savjet im je da krenu od temelja bez da nama daju savjete kako da razvijamo igrace,prodajemo i da nam vazove drze kako dovodimo polovnjake tipa Gulija,Gojkovica,Djordjevica itd ljudi su rupa bez dna,valjda Niksic opet pogura.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
yebo li mu glavomet svu familiyu
Široki prepoređen, bez pola momčadi iz prvog tima, ozljede, igra s juniorima
Strasno je u sta su se pretvoriliakobasmoram13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:01Čestitke za ovu novonastalu grupu koja nema ni jednu pjesmu u vezi veleza,nego samo malte po zovnici,ustaše itd itd
Nadam se da ovaj decko nece sebe slusati, u suprotnom ni suicid nije isključen.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike realno.Sa polovnjacima ako su ocekivali Evropu ludi su.Moraju neku strategiju napraviti,ovako ne ide.Pocevsi od trenera.Vratit ce se u federalku ovim tempom.DamirT je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:02Krenuli su lijepo sa Semsom. Dodje Kevelj i razyeba sve u par mjeseci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:59Nije da rodjenim solim pamet al ljudi doveli 20 petplacenih polovnjaka,svake sezone 20 igraca ode i 20 dodje,nikad pojacanje nisu doveli,omladinci uzas moj savjet im je da krenu od temelja bez da nama daju savjete kako da razvijamo igrace,prodajemo i da nam vazove drze kako dovodimo polovnjake tipa Gulija,Gojkovica,Djordjevica itd ljudi su rupa bez dna,valjda Niksic opet pogura.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Navija za Velež milion %, osjeti se to u glasu kad krene da priča kako Velež nema ideju. Čak je nakon jednog lošeg centaršuta Veleža izjavio "šteta, nažalost loš centaršut"

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Barem ove sezone su stvari jasne. Zrinjski, Borac, Sarajevo su tri ujednacene ekipe, manje vise. Odmah iza njih je Zeljeznicar. Ostali su par stepenica ispod. Nije ovaj Velez ni toliko los koliko su ove 4 ekipe jace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:11Koliko para toliko muzike realno.Sa polovnjacima ako su ocekivali Evropu ludi su.Moraju neku strategiju napraviti,ovako ne ide.Pocevsi od trenera.Vratit ce se u federalku ovim tempom.DamirT je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:02Krenuli su lijepo sa Semsom. Dodje Kevelj i razyeba sve u par mjeseci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:59Nije da rodjenim solim pamet al ljudi doveli 20 petplacenih polovnjaka,svake sezone 20 igraca ode i 20 dodje,nikad pojacanje nisu doveli,omladinci uzas moj savjet im je da krenu od temelja bez da nama daju savjete kako da razvijamo igrace,prodajemo i da nam vazove drze kako dovodimo polovnjake tipa Gulija,Gojkovica,Djordjevica itd ljudi su rupa bez dna,valjda Niksic opet pogura.
Mislim da je njima malo zamazala oci era Klafurica, koji je odlican trener i super ih je vodio, ali ni tada tu nije bilo nekog specijalnog kvaliteta. Vise je kliknula ekipa sa trenerom, plus im je islo na ruku sto su sarajevski klubovi igrali uzasne sezone, a to sada nije slucaj. Rezultat svega toga je sredina tabele.
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
Autor članka zaboravio da je Chinedu otišao u Radnički?Podsjetimo, danas se od 17:30 u Mostaru sastaju Velež i Široki Brijeg, nakon što je na Pecari bilo 2:0 u prvoj utakmici u korist Širokog.
Chinedu će tako imati priliku da popravi svoj učinak na listi strijelaca, dok je kod Veleža najefikasniji Mlinarić s dva pogotka.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Raspad veleža je krenuo upadom navijača na teren....ove godine teška borba za opstanak, a i realno i Radnik i Sloga i Posušje igraju ljepši fudbal trenutno....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Danas je izasla najmladja ekipa u historiji Zeljeznicara sto se tice oficijelnih utakmica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- svrakino1921
- Kontakt:
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Ta prica za stadion im ne pije vode jer UO ne daje pare iz svog dzepa. Sve pare za tribinu su dobili od grada, kantona i federacije tako da ima dovoljno para za igracki kadar. Ovaj strucni stab je u top 3 najplacenijih u ligi, ako nije cak i najplaceniji ali si im dao uzasano selektiran igracki kadar tako da nije bas posteno da im se radi o glavi. Tek na ljeto ako dovedu kvalitetnije igrace onda ce biti druga prica. Imali smo strasan kostur, falila su 3-4 kvalitetna igraca i to je sve ali je strasni Kevelj uspio sve razyebati pa sada nemamo nijednog kvalitetnog igraca u kadru koji moze napraviti razliku na terenu.Mokes je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:34Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Joj komentatora Allahu dragi sta je ovo. Ovo kao da slusam komande na google maps
Izgleda da budes komentator na areni preduslov da nisi gluhonijem
5min ga slusam i mislim da nijednu recenicu nije zavrsio do kraja
Izgleda da budes komentator na areni preduslov da nisi gluhonijem
5min ga slusam i mislim da nijednu recenicu nije zavrsio do kraja
Nije toliko zuba bilo na stadionu ukljucujuci obje ekipe te strucne stabovesvrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:39
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
1946-1987
-
- Kontakt:
Reprezentativni kalibar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Meni kao navijacu Veleza je smijesno da se ovaj lik zove kao sedmi golman a ne treci. Ono sto je on radio da bi zasluzio poziv, trenutno radi muftic i to je sigurno tacno
-
- Kontakt:
Upotrebljiv komentator.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, mosarajvosa83, MostarReds22, Tihi i 25 gostiju.