Nije se bas usrecio, a i ako izgubi, dobit ce vremena da u Zadru nadoknadi u finalu sa Coricem. ABdSamozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2025, 03:09Damir - Boyer (usa) , eventualna pobjeda i vjv. Bonzi (fran.)![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije se bas usrecio, a i ako izgubi, dobit ce vremena da u Zadru nadoknadi u finalu sa Coricem. ABdSamozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2025, 03:09Damir - Boyer (usa) , eventualna pobjeda i vjv. Bonzi (fran.)![]()
S obzirom koliko su nisko pali Mirza i Nerman, igrače oni i one naše ITF-ove od maja do sredine juna. 5 ih je ukupno.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:29Dobro napisa prof. @Galion, da ce nasa DC repka u Porecu biti kompletna. Jos ako je i selektor s njima, za svaku pohvalu.
Vjv. dijele troskove i treniraju zajedno. Nadam se da mogu Andreju nesto i pokazati, prvenstveno Mirza.
Andrej i Nerman prosli u R16Sljedeci turnir Rovinj M15, prijavili Mirza(4) i Andrej(6), Nerman nije u raji
![]()
Prema mojim informacijama, futures u Sarajevu je otkazan.Cwirek je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:57S obzirom koliko su nisko pali Mirza i Nerman, igrače oni i one naše ITF-ove od maja do sredine juna. 5 ih je ukupno.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:29Dobro napisa prof. @Galion, da ce nasa DC repka u Porecu biti kompletna. Jos ako je i selektor s njima, za svaku pohvalu.
Vjv. dijele troskove i treniraju zajedno. Nadam se da mogu Andreju nesto i pokazati, prvenstveno Mirza.
Andrej i Nerman prosli u R16Sljedeci turnir Rovinj M15, prijavili Mirza(4) i Andrej(6), Nerman nije u raji
![]()
Ove godine svi 15-e samo Kiseljak 25-a.
Za sad još nije..
Nije sto sam star i iskusan , nego sam i vitalanSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:05Samo se ovdje ne bih slozio, ko sprjecava Damira da igra iste CH75 i jos nadoda 2-3. Naravno sve clay. Challenger-i + MD GS +
Mastersi tipa Sangaj i ako uspije da u prva 2 mj. obezbjedi MD RG i Wimb. da igra Indian Wells i Miami. Moze to ako poslije AO ode u J.Ameriku na 2 CH75, 2 ATP250 Argentina(jedan MD,drugi kvale) i ATP500 u Rio de J. Sve gola zemlja![]()
![]()
U ovom slučaju mi je drago da nemam pojmaSamozdravlje je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:11Nije sto sam star i iskusan , nego sam i vitalanSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:05Samo se ovdje ne bih slozio, ko sprjecava Damira da igra iste CH75 i jos nadoda 2-3. Naravno sve clay. Challenger-i + MD GS +
Mastersi tipa Sangaj i ako uspije da u prva 2 mj. obezbjedi MD RG i Wimb. da igra Indian Wells i Miami. Moze to ako poslije AO ode u J.Ameriku na 2 CH75, 2 ATP250 Argentina(jedan MD,drugi kvale) i ATP500 u Rio de J. Sve gola zemlja![]()
![]()
Ovako smo vidjeli stvari prije dosta vremena moj drug @Galion i ja.
Ne pisem ovo da kazem @Galion pojma nema![]()
, nego sebe da nafalim pred Iftar.
![]()
![]()
Respet majstoreGalion je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37Respect majstore,Samozdravlje je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:11Nije sto sam star i iskusan , nego sam i vitalanSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:05
Samo se ovdje ne bih slozio, ko sprjecava Damira da igra iste CH75 i jos nadoda 2-3. Naravno sve clay. Challenger-i + MD GS +
![]()
Ovako smo vidjeli stvari prije dosta vremena moj drug @Galion i ja.
Ne pisem ovo da kazem @Galion pojma nema![]()
, nego sebe da nafalim pred Iftar.
![]()
![]()
U ovom slučaju mi je drago da nemam pojma![]()
Inače ovaj Malešević je prvo pobijedio 4 meča u pretkvalifikacijama, zatim 3 u kvalifikacijama i sad pobjeda u prvom kolu, 8 pobjeda u 7 dana, sve to za samo 1 ATP bod![]()
Trenutno korisnika/ca: Samozdravlje, shminka i 7 gostiju.