napravljenje je napisao/la:Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovi
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e moj srdjane, ja nikad do para, ti do pametiSrdjanBL je napisao/la:Da se ne lazemo, istina![]()
![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Nail for Real
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Koje poigravanje...
pa jbt. svaki penal iznudio Di Maria...
malo ga je drzao za dres a ovaj je vazda spreman da se baci..
Kaka naravno pogadja..hamo jos jedan
@Raul_72 kralj My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jel ozdravio onaj sto je lizo
Nije to nista opasno,ja jednom lizo bilten i narasla mi kvota 
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
hhahahahahahahahhhPenaltik je napisao/la:Jel ozdravio onaj sto je lizo![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to nista opasno,ja jednom lizo bilten i narasla mi kvota
amell 2 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pro ... rinu/54957
![]()
![]()
![]()
napalio se bolesni kepec,pa kako bi je jadnik dobavio morao be se popet na 2 elementa pa joj zadavat
![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
A na to ce darkoPortillo je napisao/la:amell 2 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pro ... rinu/54957
![]()
![]()
![]()
napalio se bolesni kepec,pa kako bi je jadnik dobavio morao be se popet na 2 elementa pa joj zadavat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donnie Darko je napisao/la:ako ga je mali schalke mogao onako zadavat velikom interu, ne vidim nikakav problem.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ko je skont*o ,skont*o je..demir44 je napisao/la:Bravo Mudonja,kad si ovo mogao napisati,mora da imas mu.da k'o u vola....Mudonja je napisao/la:daj ba picate gluposti. nema Dzeke ljudi zabiju 5 komada. Dzeko sedmicama igra a City nema ni golova ni suteva na gol..
neko nek gdin Dzeko malo se spusti na zemlju i nek manje uga i nek manje bude pun sebe, a golovi ce doci.... A sem toga ebo City dok on igra dobro za reprezentaciju, City je onako **** od ekipe i uvijek ce biti...
A opet ti veterinar je.be kravu...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la:neku noć mi restartova kada sam bario trebu.Hoćeš ti barit' preko neta. Pravac u kladionicu i nabacuj se onoj što radi. Uplati 3x po 30 markica i imaćeš višestruke dobitke (kako na tiketu, tako i u krevetu).
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
na pdf-u najgori spammeri

koji kralj jbtMr Plummer je napisao/la:Hvala na informaciji!Dzeko_klupa je napisao/la:Zelim se prijaviti da sam se ponovo registrovao na forum.
@Analiticar
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
haxonja je napisao/la:Dijete/Djecageronimo je napisao/la:K'o dijeca....haxonja je napisao/la: Dijeca pobjede jednu i titula je vasa...![]()
![]()
![]()
Kako se lik proso'
-Paja je napisao/la:Ne na svim periferijema npr. je li se u Rozajama govori Engleski?Nail for Real je napisao/la:Na Periferiji se govori engleski.-Paja je napisao/la:Na periferiji je pravilno Dijeca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tvoj idol.edin_tm87 je napisao/la:uvijek legenda
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Analiticar_2 je napisao/la:Ubaci racunar u DVD i onda ozezikivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=2451
Al se ismija na ova zadnja 2-3 posta.
Kaze ovaj:ti si dijete,gledas kecere
...Imas li nesto prootiv kecera
...Imam,bejzbol palicu
Al se ismija na ova zadnja 2-3 posta.
Kaze ovaj:ti si dijete,gledas kecere
...Imas li nesto prootiv kecera
...Imam,bejzbol palicu
Rotor Volgograd...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba knjigu napisati ovih zajebancija....htio sam ja na youtube staviti sabrana djela nekih bisera odavde...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Stavi i daj nam linkPonos Torina je napisao/la:Treba knjigu napisati ovih zajebancija....htio sam ja na youtube staviti sabrana djela nekih bisera odavde...![]()
---Skinhedi oko mene skankuju...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
edin_tm87 je napisao/la:Ja imam slicnu kartu, uvijek koristim jednu te istu, stalno prevarim rezivora, on misli ja fol ponistio, a nisam!admin je napisao/la:zbog vrijeđanja i psovanja. isto kao onaj što je spominjao izduvavanje. vidimo se za 7 dana, pa slobodno nastavite. sa zadovoljstvom ću produžiti kartu za banoviće na neograničen period.
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:edin_tm87 je napisao/la:Ja imam slicnu kartu, uvijek koristim jednu te istu, stalno prevarim rezivora, on misli ja fol ponistio, a nisam!admin je napisao/la:zbog vrijeđanja i psovanja. isto kao onaj što je spominjao izduvavanje. vidimo se za 7 dana, pa slobodno nastavite. sa zadovoljstvom ću produžiti kartu za banoviće na neograničen period.![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt: