Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
Sramota kako je Real prosao al navikli smo na pljacke, nafaku od te ekipe, fuj
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mislim pravila su pravila, regularno je poništen penal. Sad što to je minimalni dodir, to je druga tema. Međutim, čini mi se ovdje da je cak preko stajne noge lopta i odskočila, što i ne otkrivaju ovi uglovi kamere.
-
- Kontakt:
Iskreno, ako nisu senzori u lopti, nema **** šanse da su išta definitivno vidjeli i zaključili, jer na ovim snimkama se dodir ne vidi.Madal je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:03Jbg jest nafaka teska, ovo je kradja samo za bolesnikesignalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:00
Ma i da ide 26. gadio bi se samom sebi da navijam za takav klub.
Onaj postavlja klip gdje se govori o slightest of touches i misli da poentira![]()
Ma jasno je bilo odmah. Ne bi otisla lopta u pravcu gdje jeste da mu je dirala drugu nogu.

U anketi sam glasao za "nikakva promjena"
Real Madrid krade i osvaja kao i obicno
Real Madrid krade i osvaja kao i obicno

Cholov fudbal je cista poezija za ciganluk koji zna prirediti Arteta..
Max Allegri
Ovo se nikad Borcu ne bi moglo desiti, ali recimo Sarajevu bi svirali igranje rukom. 

Pa originalna odluka je gol što znači za promjenu treba dokaz dodira a ne obratno
kako god, prebrzo su odlučili pa ću pretpostavit da ima snimak koji nismo vidjeli u live prenosu
Drug moj, diro je 2x loptu koliko god mizerno bilo i bez uticaja na pravac lopte. Jbg nafaka je to. Nafaka je i da je Vini zapuca i da se Mendy 2x oklizne i otvori kontru i jos stosta. Sve je to relativno.signalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:05Iskreno, ako nisu senzori u lopti, nema **** šanse da su išta definitivno vidjeli i zaključili, jer na ovim snimkama se dodir ne vidi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kakvi sve nafake se izredaju u korist reala to postoje i smijesno, kakav peh kod penala alvareza,pa onda precka atletica i onda bekovska ridigera kako udje hahah
Al atletico i simeone su sami sebi krivi, poslije onakvog otvaranja utakmice i gola u prvoj minuti kad su dobili momentum da napadnu i dokusere real kukavicki taktiziraju, imali su sve u svojim rukama da nagaze slabi real no kukavicluk im se ko uvijek obio o glavu
Al atletico i simeone su sami sebi krivi, poslije onakvog otvaranja utakmice i gola u prvoj minuti kad su dobili momentum da napadnu i dokusere real kukavicki taktiziraju, imali su sve u svojim rukama da nagaze slabi real no kukavicluk im se ko uvijek obio o glavu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gdje je dirao? Jer na snimcima koji su bili u prijenosu se ne može zaključiti isto.Madal je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:08Drug moj, diro je 2x loptu koliko god mizerno bilo i bez uticaja na pravac lopte. Jbg nafaka je to. Nafaka je i da je Vini zapuca i da se Mendy 2x oklizne i otvori kontru i jos stosta. Sve je to relativno.signalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:05Iskreno, ako nisu senzori u lopti, nema **** šanse da su išta definitivno vidjeli i zaključili, jer na ovim snimkama se dodir ne vidi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Atletic je sam kriv. Ovo su mogli lako rijesiti u 90 min, da Simeone nije k.... od trenera. Real je veceras bio raspadnuta ekipa, koju se glat moglo uzeti.
Ovo sa penalom je smijesno. Mislim da nikad nisam vidio slicnu sitauciju, ali pravila su pravila.
Ovo sa penalom je smijesno. Mislim da nikad nisam vidio slicnu sitauciju, ali pravila su pravila.
Vidjelo se fino na prenosu da dira lptu lijevom desnom nogom, nemora on nju gurnut pa sutat bitno je samo da je dotakne pa makar je na milisekundu tako
ZZ
Jbte brat bratu 3 penala nisu svirana Realuu dvomecu,trebali su na raspucavanju bar 8 izvesti 
Zanimljivo da niko nema treci ugao gdje se jasno vidjelo da je frajer prvo pogodio svoju nogu

Zanimljivo da niko nema treci ugao gdje se jasno vidjelo da je frajer prvo pogodio svoju nogu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislio sam da se nece nikad pojavit igrac koji ce mi biti mrzi od Otamendija, ali vinicius ga debelo sisa..kakav skot i smece..mozda i jedini igrac kojeg ama bas nitko ne bi zalio da mu netko karijeru zavrsi s par lomova noge
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dirao je Guardiolin zet dva puta sigurno jer mu se na licu vidilo nakon sto je opucao i bio u kadru da je pojo qovno.
A vidi se ovdje realno, kad zumiras video i jos ga usporis da taman prije suta zicer je pomaknuo u svoje desno lijevom nogom. Al ono.. to ne umanjuje cinjenicu da su nafakasismajke je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:02pomakao je pola centimetra , kakvi nafaksiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:01https://www.reddit.com/r/soccer/s/OJ6qzoM96s
Nestvarna pljačka.![]()
![]()

1946-1987
Edit: Navijam za Real, ali moram podijeliti mišljenje s tobom. Rijetko iritantan igrač i ljigav karakter. Otamendi je anti-fair play, totalno sebičan i bezobrazan igrač. Recimo Pepe je isti takav, ali čovjek to radi šarmantnije. Vini je nešto drugo, bezobrazan i ljigav.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:10Mislio sam da se nece nikad pojavit igrac koji ce mi biti mrzi od Otamendija, ali vinicius ga debelo sisa..kakav skot i smece..mozda i jedini igrac kojeg ama bas nitko ne bi zalio da mu netko karijeru zavrsi s par lomova noge
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 13 mar 2025, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dok je penal pucao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:09Gdje je dirao? Jer na snimcima koji su bili u prijenosu se ne može zaključiti isto.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.