Ma idiot je za psihijatrijske ustanove.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:10Mislio sam da se nece nikad pojavit igrac koji ce mi biti mrzi od Otamendija, ali vinicius ga debelo sisa..kakav skot i smece..mozda i jedini igrac kojeg ama bas nitko ne bi zalio da mu netko karijeru zavrsi s par lomova noge
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
-
- Kontakt:
Bas zbog ovoga i radi ovo sto radi a ne manjka ga u Spanijitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:47Da oce neko majmunolikom noge polomit da nikad vise ne stane na njih
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze Vini s Whiteom te umne igre. Izj...ce ga ovaj
Samo da ih sudije ne guraju i sanse su 50-50
Samo da ih sudije ne guraju i sanse su 50-50

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa nek se prestane ponašat tako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:15Bas zbog ovoga i radi ovo sto radi a ne manjka ga u Spanijitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:47Da oce neko majmunolikom noge polomit da nikad vise ne stane na njih
Zašto niko ne vrijeđa Rodryga ili Rudigera? Jer nisu idioti.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ni prvi ni zadnji crnac u spaniji a najantipticni je. S razlogom ga i prozivaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:15Bas zbog ovoga i radi ovo sto radi a ne manjka ga u Spanijitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:47Da oce neko majmunolikom noge polomit da nikad vise ne stane na njih
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ironija tebra zato sto im pisu da su nafakasi.Madal je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:57Ne znam kakve bajke pisete, City u 1/16 kakav god da je opet je to 1/16, Cholin bunker u osmini i sad Arsenal u 1/4, druga ekipa EPL koliki god da su luzeri dobro igraju ove godine. Ko prodje PSG koji je zasluzeno izbacio Liverpoola. Ne znam s kim treba da igraju.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:55Real rutinski, najlaksi zrijeb imaju do finala ove godine.. Mozda Barca tu negdje bara bara s njima.

Bespotrebno kmecanje isto kao i za "milimetarski ofsajd".
Ili sto Sablja kaze, ne moze zena bit malo trudna.
Ili sto Sablja kaze, ne moze zena bit malo trudna.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pardon. Ima fakat ljudi sto slicno pisu. Ima fotografija Realovih protivnika jos nekad od one sezone kad su ispali od Ajaxa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:18Ironija tebra zato sto im pisu da su nafakasi.Madal je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:57Ne znam kakve bajke pisete, City u 1/16 kakav god da je opet je to 1/16, Cholin bunker u osmini i sad Arsenal u 1/4, druga ekipa EPL koliki god da su luzeri dobro igraju ove godine. Ko prodje PSG koji je zasluzeno izbacio Liverpoola. Ne znam s kim treba da igraju.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:55Real rutinski, najlaksi zrijeb imaju do finala ove godine.. Mozda Barca tu negdje bara bara s njima.![]()
Prebrutalni zrijebovi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Covjek ima svoj neki stil i mentalitet koji ne opravdavam ali nije ni prvi sto se ovako ponasa.Milion ovakvi igrace i sve okej,dio igre.Ali nije uredu da se rasisticki zlostavlja radi ponasanja na terenu.signalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:17Pa nek se prestane ponašat tako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:15Bas zbog ovoga i radi ovo sto radi a ne manjka ga u Spanijitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:47Da oce neko majmunolikom noge polomit da nikad vise ne stane na njih
Imao je on i dobri dijela naravno to se nece prikazati.
Lik se bezveze svugdje na nož doceka uz gnusne uvrede.
Ne navijam za Real,i on treba smiriti malo loptu ali navijaci pretjeruju.
Boli ga ki.ta sto nije osvojio najnamjesteniji trofej u fudbalu koji Messi u MLS dobija.Yebo ih zlatna lopta,lik ima jos najmanje 10 godina fudbala u Realu i prilicno sam siguran da ce bit igrac sa najvise UCL,vise mu ne treba u zivotu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I ja gledam sta ljudi pisu. Jedan penal u ovoj utakmici, a o prvoj da ne govorim jos eklatantniji primjeri penala. Dok u Ligi Atletico dobijao penale za nepostojeci kontakt nedavno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Izbacuje Bukayo nafakase kao sto sam vec najavio. 

Veca sansa da vidis Haleyevu kometu nego da Arsenal izbaci ove godine Madrid u LP.feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:16Ne moze Vini s Whiteom te umne igre. Izj...ce ga ovaj
Samo da ih sudije ne guraju i sanse su 50-50![]()
Al ruku na srce najgluplje ponisten gol ikad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Kreveljenje, provociranje, mahanje sudiji, unošenje u facu...itd. ali baš svaku utakmicu, nije stil, nego je mentalno oboljenje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:25Covjek ima svoj neki stil i mentalitet koji ne opravdavam ali nije ni prvi sto se ovako ponasa.Milion ovakvi igrace i sve okej,dio igre.Ali nije uredu da se rasisticki zlostavlja radi ponasanja na terenu.signalidunapark je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:17Pa nek se prestane ponašat tako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:15
Bas zbog ovoga i radi ovo sto radi a ne manjka ga u Spaniji
Imao je on i dobri dijela naravno to se nece prikazati.
Lik se bezveze svugdje na nož doceka uz gnusne uvrede.
Ne navijam za Real,i on treba smiriti malo loptu ali navijaci pretjeruju.
Boli ga ki.ta sto nije osvojio najnamjesteniji trofej u fudbalu koji Messi u MLS dobija.Yebo ih zlatna lopta,lik ima jos najmanje 10 godina fudbala u Realu i prilicno sam siguran da ce bit igrac sa najvise UCL,vise mu ne treba u zivotu
I možda je i zaslužio tu Zlatnu Loptu, al je nije dobio zbog ovog gore navedenog.
Villa
Real
Barcelona
Bayern
Real
Barcelona
Bayern
15.10.2013.
Ne znam kako ljudi ne shvataju da kad se nesto stalno dogadja da ne moze nikako biti plod srece. Tako bih i ja isto mogao reci da je nesreca sto 2012. penale promase Ronaldo, Kaka i Ramos. Ili sto Higuain promasi prazan gol protiv Lyona 2010.leo1946 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:52Niko ne spori njihov mentalitet ali ne znam da postoji ekipa sa vecom dozom srece koja ih pogura kad ne igraju dobro. Jos na to sve idu na raspali arsenal![]()
Ako ti treba mikroskop da primijetis nesto onda vjerovatno nije clear and obvious mistake da bi VAR intervenisao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.