Široki ima 2 sudjelovanja u Europi u zadnjih 5 sezona. Zadnje 2 sezone nismo igrali, ove sezone mozda i uhvatimo preko Kupa, ali nije pod muss.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:23Koliko ja znam, stadion se pravi od javnog novca. Velez tu ne participira, znaci ne utice na njihov budzet.Mokes je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:34Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
Inace u razdoblju od 2002.-2021. - u tih 20 sezona, Europu smo igrali 17 puta!
Klub je zadnje 2 sezone upao u krizu. Neki od glavnih sponzora, koji su uz ekipu, privatnim novcem financirali i gradnju stadiona su preminuli. Sada se pojavila mladja ekipa poduzetnika koji se trude vratit klub ponovno na vrh BH nogometa.
Dobar novac se ulaze u modernizaciju kampa, koji je pravi rasadnik talenata. Jucer je u Vrapcicima na terenu bilo 8 igraca iz skole nogometa NKSB!
Vracaju se i stari dugovi, koji nisu mali. Ali se klub polako izgleda stabilizira i mogao bi u buducnosti opet biti sam vrh BH lige!