Bez obzira što ima aganzman i ne trese mu se stolica...Čovjek je jednostavno standard situacija u studiju.
Nikad zaboravljen i uvijek rado viđen Neeeedim Jusufbegooooviić.
Nedime vrati se!
Bez obzira što ima aganzman i ne trese mu se stolica...Čovjek je jednostavno standard situacija u studiju.
Uceestvivao jedino u organizovanim gdje i ide starija raja kao i u svakoj skupini, ovo ostalo ni blizu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑13 mar 2025, 08:47Nije ulazio u belaje al je zbog njega i njegovog haverisanja sa njima raskol već odavno.
al ovo njihovo pismo je sve jbt ovako i ja pisem kad sam pijan
Pa ovi su od manijaka napravili zlocinacku org
Ma retardi ovdje ofiraju momke i pisu o ljudima ko je ciji brat i ostalo, a momci veze nemaju sa ovim, nego novinari patke bacaju.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:24Nemoj tako, ipak vladaju informacijama. Znaju sve ko gdje vuce i ko je u akcijama..
Njihove su objave policiji drage, jer završe pola istrage hahahahahaduskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:24Nemoj tako, ipak vladaju informacijama. Znaju sve ko gdje vuce i ko je u akcijama..
Jeste ocm..."pade" ugostiteljski objekat u kojem su radili ili rade sad momci koji su pola udarne ekipe bili nekad,navodno
Dva pametnjakovica foruma, sve znaju. Samo pitaj..curvanord je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:29Njihove su objave policiji drage, jer završe pola istrage hahahahahaduskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:24Nemoj tako, ipak vladaju informacijama. Znaju sve ko gdje vuce i ko je u akcijama..
Ogradili se upravo zbog ovog što sam ranije pisao.Pola sjevera ih ne može smisliti zbog haverisanja sa njima.To je problem već odavno.EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:53daj ba to su uradili reda radi. Dobro znamo svi ko su osobe na tribini i sta jos ima
Daj koga hoćešluckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:50Žrijebanje parova 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine 2024/2025. biće održano u utorak, 18. 03. 2025. u 12:00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.
Joj ne lupaj Allaha ti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:52Ogradili se upravo zbog ovog što sam ranije pisao.Pola sjevera ih ne može smisliti zbog haverisanja sa njima.To je problem već odavno.EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:53daj ba to su uradili reda radi. Dobro znamo svi ko su osobe na tribini i sta jos ima
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Direktorcic, Lewy21, Turo i 31 gost.