FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je stadion u toliko lošem stanju da predstavlja opasnost za gledaoce, onda predstavlja opasnost i za igrače, te se utakmica ne bi smjela igrati na Koševu.
Klub i iole ozbiljni sajtovi ne govore ništa, nezvanična potraga za klikomZutti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:12Ne ide mi u glavu. Ako istok nije uslovan uopšte se ne može utakmica igrati jer su svlačionice i sala za press ispod istoka, a ako je uslovan nema problema za utakmicu s navijačima pa makar na drugim tribinama.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:09Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.

-
- Kontakt:
Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Presmijesno je ovo sve, nema sanse da je zapad opasan u subotu a prije deset dana nije bio opasan.
Moglo se igrati sa publikom, zatvoriti istok samo. Ovo je neka zvrcka
-
- Kontakt:
Ne branite klub u vezi stadiona molim vasTatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Presmijesno je ovo sve, nema sanse da je zapad opasan u subotu a prije deset dana nije bio opasan.
Ne, ne, pustit će zadnji nakon što svi objave.Jadnimi je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:19Klub i iole ozbiljni sajtovi ne govore ništa, nezvanična potraga za klikomZutti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:12Ne ide mi u glavu. Ako istok nije uslovan uopšte se ne može utakmica igrati jer su svlačionice i sala za press ispod istoka, a ako je uslovan nema problema za utakmicu s navijačima pa makar na drugim tribinama.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:09Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.![]()
Ima li bar deset normalnih ljudi na ovom forumu

I ove belosvetske zavere su jake
Potraga za klikom je svakako, al obzirom da klub još nije objavio prodaju karata za Igman, a do sad se to radilo 4-5 dana prije utakmice, postoji velika šansa da su neozbiljni sajtovi u pravu.Jadnimi je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:19Klub i iole ozbiljni sajtovi ne govore ništa, nezvanična potraga za klikomZutti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:12Ne ide mi u glavu. Ako istok nije uslovan uopšte se ne može utakmica igrati jer su svlačionice i sala za press ispod istoka, a ako je uslovan nema problema za utakmicu s navijačima pa makar na drugim tribinama.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:09Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Upravu si. Treba i zbog ovog da pljujemo i Zekića i Guliashvillija a pogotovo Klub, može tako?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:21Ne branite klub u vezi stadiona molim vasTatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
baš ako je istok problem onda se ne može nikako igrati utakmica na Koševu, a ako će se već igrati ne vidim problem sa ostalim tribinamaZutti je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:12Ne ide mi u glavu. Ako istok nije uslovan uopšte se ne može utakmica igrati jer su svlačionice i sala za press ispod istoka, a ako je uslovan nema problema za utakmicu s navijačima pa makar na drugim tribinama.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:09Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
Zadnja izmjena: juka55, dana/u 13 mar 2025, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
kakve veze oni imajuPendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:26Upravu si. Treba i zbog ovog da pljujemo i Zekića i Guliashvillija a pogotovo Klub, može tako?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:21Ne branite klub u vezi stadiona molim vasTatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20
Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Moglo se igrati sa publikom, zatvoriti istok samo. Ovo je neka zvrcka![]()
Pljujte Mirvica, direktore, Mandica i ostale . Bujrum , samo nemojte aman psovke ramazan je
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Obavezno tražiti premještanje utakmice na drugi stadion. Samo još treba da neki igrač pogine jer se istok urušio na svlačionicu.
-
- Kontakt:
MOze li OToka. Samo da ne bude Zenica.NeSamSafetee je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:27Obavezno tražiti premještanje utakmice na drugi stadion. Samo još treba da neki igrač pogine jer se istok urušio na svlačionicu.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da ovo nije tacno
Prvo sto ste gore ranije naveli ako istok nije uslovan onda nisu ni svlacionice ni press sala
Drugo klub je jucer objavio da se igra na Koševu i pozvali navijace , ne znam da bi to uradili da pritom na ovu situaciju se nisu konsultovali sa policijom ili sa kime vec bi trebali , barem ja tako mislim
Prvo sto ste gore ranije naveli ako istok nije uslovan onda nisu ni svlacionice ni press sala
Drugo klub je jucer objavio da se igra na Koševu i pozvali navijace , ne znam da bi to uradili da pritom na ovu situaciju se nisu konsultovali sa policijom ili sa kime vec bi trebali , barem ja tako mislim
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Kad se sjetim kako je Dudic krenuo 3/3 ili 4/4 i onda odlazak u Zenicu i raspad.
Sad se opet sprema isto. Daj boze da i 3 zavrsimo.
Ali kad skontam tako nam i treba da bude , kad uhljupi nisu nista pokrenuli evo vec 12-13 godina od plakata Ajnadzica Izgradimo stadion zajedno
Sad se opet sprema isto. Daj boze da i 3 zavrsimo.
Ali kad skontam tako nam i treba da bude , kad uhljupi nisu nista pokrenuli evo vec 12-13 godina od plakata Ajnadzica Izgradimo stadion zajedno
Pa kakve veze Mirvić i direktori imaju sa stadionom koji nije naš? Mandića i ostale okej, pljuj ali, šta je kriv Klub & Mirvić?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:27kakve veze oni imaju
Pljujte Mirvica, direktore, Mandica i ostale . Bujrum , samo nemojte aman psovke ramazan je
Jel kriv što neće da ulaže u nešto što nije njegovo/naše tj. nije od Kluba?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
pa nisu objavili za karte nista.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:31Ja iskreno mislim da ovo nije tacno
Jaran mi bio oko 10 da vidi imal karata kazu nemaju jos nista
Otvoriti samo zapad, igraci nek dodju od kuce presvuceni, igmanovi nek se presvuku u autobusu i to je to 

1946-1987
-
- Kontakt:
Pa ti fkt nisi normalan. Kakve veze ima sto nije nas, lobiras ides trazis pare za stadion. Nece Mirvic iz svog dzepa dati ali ce potruditi se da njegov klub igra na boljem stadionu.Pendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:32Pa kakve veze Mirvić i direktori imaju sa stadionom koji nije naš? Mandića i ostale okej, pljuj ali, šta je kriv Klub & Mirvić?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:27kakve veze oni imaju
Jel kriv što neće da ulaže u nešto što nije njegovo/naše tj. nije od Kluba?![]()
Kako su mitomani stalno u opstini , evo iz svakof mandata su dobili po tribinu. Marke nisu dali . Jer znaju. A nek se nas slika po kolumbiji ko pablo escobar a stadion samo sto se nije srusio
Sad vam i Vico kriv sto ce zabraniti stadion koji je neuslovan vec godinama unazad.
- luckystrike
- Kontakt:
joj lahko je mitomanima kad je stadion sto posto njihov, lahko je njima raditi sa njega šta hoće ako izganjaju sredstva...EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:35Pa ti fkt nisi normalan. Kakve veze ima sto nije nas, lobiras ides trazis pare za stadion. Nece Mirvic iz svog dzepa dati ali ce potruditi se da njegov klub igra na boljem stadionu.Pendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:32Pa kakve veze Mirvić i direktori imaju sa stadionom koji nije naš? Mandića i ostale okej, pljuj ali, šta je kriv Klub & Mirvić?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:27
kakve veze oni imaju
Jel kriv što neće da ulaže u nešto što nije njegovo/naše tj. nije od Kluba?![]()
Kako su mitomani stalno u opstini , evo iz svakof mandata su dobili po tribinu. Marke nisu dali . Jer znaju. A nek se nas slika po kolumbiji ko pablo escobar a stadion samo sto se nije srusio
Sad vam i Vico kriv sto ce zabraniti stadion koji je neuslovan vec godinama unazad.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 12 gostiju.