Nisam doktor ali volim pogledatiemir18 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:40Gdje si Intelektualac i Historičar nisam te prepoznao, kakvo poznavanje pojmova doista sam zadivljen![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nisam doktor ali volim pogledatiemir18 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:40Gdje si Intelektualac i Historičar nisam te prepoznao, kakvo poznavanje pojmova doista sam zadivljen![]()
Ovo s golmanom na crti treba izbaciti a kod ofsajda će uvijek biti polemike pogotovo kod granicnih situacija gdje se radi o udaljenosti manjoj od jednog milimetra..let3 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:46Mozda ovo nije prava tema, al koje pravilo bi vi najradije promjenili/izbacili/ubacili ?![]()
Posto se fudbalska pravila non stop mijenjaju - npr. uvođenje VAR-a, poluautomatski ofsajd, 5 izmjena umjesto nekad 3, golman na gol liniji kod penala (prije mogao izletiti) itd.
Ja bi isao jos radikalnije u korist golmanaMukebir je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:54Ovo s golmanom na crti treba izbaciti a kod ofsajda će uvijek biti polemike pogotovo kod granicnih situacija gdje se radi o udaljenosti manjoj od jednog milimetra..let3 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:46Mozda ovo nije prava tema, al koje pravilo bi vi najradije promjenili/izbacili/ubacili ?![]()
Posto se fudbalska pravila non stop mijenjaju - npr. uvođenje VAR-a, poluautomatski ofsajd, 5 izmjena umjesto nekad 3, golman na gol liniji kod penala (prije mogao izletiti) itd.
Ti si mi se činio razuman navijač molera, pa sam se dosta puta i odazvao na tvoj komentar.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:57Atletico je bio opasniji prvih pola minute.
Poslije su se branili 120 minuta.
Obzirom da je Cholo doktor za parkiranje busa, teško je tu neku smislenu šansu napraviti.
Puki pogled na statse kaže 62-38 posjed lopte za Real.Rodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:01Ti si mi se činio razuman navijač molera, pa sam se dosta puta i odazvao na tvoj komentar.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:57Atletico je bio opasniji prvih pola minute.
Obzirom da je Cholo doktor za parkiranje busa, teško je tu neku smislenu šansu napraviti.
Ovo što si napisao znaš i sam da je potpuno netačno, da ne kažem laž. Puki pogled na statistiku utakmice, a
dovoljno je bilo gledati utakmicu, govori, da je tvoj tekst obična provokacija i djetinjasto prepucavanje.
P.S. Ako me dobro sjećanje služi, prošle godine ste na sva usta hvalili bunker molera protiv MC, pravdajući
se da cilj ne bira sredstva.
Hahahahaha, dobar si. 62-38 je naveo, hahahahahaa, ok. Opet laž, 56-44, dakle, isti si kao masa drugih.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20Puki pogled na statse kaže 62-38 posjed lopte za Real.Rodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:01Ti si mi se činio razuman navijač molera, pa sam se dosta puta i odazvao na tvoj komentar.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:57Atletico je bio opasniji prvih pola minute.
Ovo što si napisao znaš i sam da je potpuno netačno, da ne kažem laž. Puki pogled na statistiku utakmice, a
dovoljno je bilo gledati utakmicu, govori, da je tvoj tekst obična provokacija i djetinjasto prepucavanje.
P.S. Ako me dobro sjećanje služi, prošle godine ste na sva usta hvalili bunker molera protiv MC, pravdajući
I duplo više pasova.
A gledao sam utakmicu, Real kružio oko šesnesterca jorgandžija ko kiša oko Kragujevca.
Što nije bilo više šansi? Nisu uspjevali probiti bunker.
Dakle, sve što sam ranije napisao stoji.
Od Atletica se očekivalo da tako igra, čim si zabili gol u prvoj minuti, znao sam da Cholo ide na zatvaranje, ako bude kakve kontre, dobro i jest.
Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
Zato je ove sezone shvatio da može više i otišlo se s drugim pristupom na megdan Cityju.
Carlo prošle sezone u Manchesteru nije išao spuštenog garda nego je uradio baš suprotno, parkirao bus kao da vodi Getafe. Jedna od najsramotnijih utakmica Reala koju sam gledao.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
Zato je ove sezone shvatio da može više i otišlo se s drugim pristupom na megdan Cityju.
Ovo drugo sto si napisao da poslije penala bude ili gol ili gol aut je stavljeno kao prijedlog za razmatranje vec i vrlo moguce da ce se to usvojiti, pozdravljam ovu promjenu.let3 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:00Ja bi isao jos radikalnije u korist golmanaMukebir je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:54Ovo s golmanom na crti treba izbaciti a kod ofsajda će uvijek biti polemike pogotovo kod granicnih situacija gdje se radi o udaljenosti manjoj od jednog milimetra..let3 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:46Mozda ovo nije prava tema, al koje pravilo bi vi najradije promjenili/izbacili/ubacili ?![]()
Posto se fudbalska pravila non stop mijenjaju - npr. uvođenje VAR-a, poluautomatski ofsajd, 5 izmjena umjesto nekad 3, golman na gol liniji kod penala (prije mogao izletiti) itd.![]()
Prvo, vratio bi im izlaske sa linije.
Drugo, ako odbrani penal automatski se prekida igra. Svira se odmah gol-aut ili sta vec. Znaci, nema da odbrani, lopta se odbije, ovi pritrce i opet zabiju gol. Kod mene bi golman bio tito![]()
Ma samo uvest obrazloženje VAR odluka na licu mjesta. To će već podići kvalitetu odluka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:12Ovo drugo sto si napisao da poslije penala bude ili gol ili gol aut je stavljeno kao prijedlog za razmatranje vec i vrlo moguce da ce se to usvojiti, pozdravljam ovu promjenu.let3 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:00Ja bi isao jos radikalnije u korist golmana![]()
Prvo, vratio bi im izlaske sa linije.
Drugo, ako odbrani penal automatski se prekida igra. Svira se odmah gol-aut ili sta vec. Znaci, nema da odbrani, lopta se odbije, ovi pritrce i opet zabiju gol. Kod mene bi golman bio tito![]()
Sto se tice offsidea mozda bi prerevolucionarno bilo ovo Wengerovo pravilo da citavo tijelo treba biti ispred da bi bio ofsajd, to mi je nekako nerealno da stupi na snagu ikad.
VAR pozdravljam i nemam nista protiv da se i duze koristi nekad ako ce odluka biti ispravna. Njima NFL treba da bude smjernica kako da to koriste ispravno.
Ovdje stoji takoRodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:37Hahahahaha, dobar si. 62-38 je naveo, hahahahahaa, ok. Opet laž, 56-44, dakle, isti si kao masa drugih.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20Puki pogled na statse kaže 62-38 posjed lopte za Real.Rodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:01
Ti si mi se činio razuman navijač molera, pa sam se dosta puta i odazvao na tvoj komentar.
I duplo više pasova.
A gledao sam utakmicu, Real kružio oko šesnesterca jorgandžija ko kiša oko Kragujevca.
Što nije bilo više šansi? Nisu uspjevali probiti bunker.
Dakle, sve što sam ranije napisao stoji.
Od Atletica se očekivalo da tako igra, čim si zabili gol u prvoj minuti, znao sam da Cholo ide na zatvaranje, ako bude kakve kontre, dobro i jest.
Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
17 vs 10 total attempts, 8 vs 3 attempts on target, vizavi kontri u korist ATM. Broj kornera jednak, po 10.
Napravljeni faulovi 16 vs 11 za tvoje. Zvanična stranica ne laže, nadam se.
Ja nemam problem sa pobjedom tvoje ekipe, nisam navijač niti ATM, ali čemu laganje samog sebe i uvjeravanje
da je bilo onako kako nije bilo, glumatanje nekakvog ponosa učinjenim, veličanjem sretnog prolaska boljim izvođenjem penala, u čemu je problem to priznati?
Gostovanje prije toga, kad je primio 4 komada.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:37Carlo prošle sezone u Manchesteru nije išao spuštenog garda nego je uradio baš suprotno, parkirao bus kao da vodi Getafe. Jedna od najsramotnijih utakmica Reala koju sam gledao.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
Na onoj snimci iz suprotnog ugla, HD zoom, se vidi da je Julian čak tri puta dodirnuo loptu prilikom pucanja penala. Dakle ne da je prekršaj, već čisti bezobrazluk, naizgled finog momkagodrina je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:26Molim delegaciju u UEFI da dostavi dokaze par forumasa da je bio dupli kontakt sa loptom.
Ljudi misle da su u var sobi bacali grah. Kako ih nije stid tako brzo donijet tako jasnu odluku.
Ja ih razumijem, lakse bi im bilo protiv cholove garde koji im se redovno sklanjaju ali jok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.