Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VensanKasel » 13 mar 2025, 12:59

NoDi80 je napisao/la:
13 mar 2025, 12:35
VensanKasel je napisao/la:
13 mar 2025, 12:29
NoDi80 je napisao/la:
13 mar 2025, 12:24

Kad je cujem ni igraci mi se vise ne prate
Evo dva, tri dana laje podmuklo u ovakvoj situaciji
Jede **** neprestano o nekoj ravnopravnosti, a Hercegovinu Hdz kontrolise
Koji je to Hrvat ugrozen svi su na velikim pozicijama, ugrozeni su samo oni sto se ne ulizuju Hdz
Ne znaju ovi nasi odgovoriti adekvatno, a ima argumenata da joj se zacepe usta za sva vremena
Nodi brate kad će roštilj ?
U nedjelju imam goste iftar ovo ono
Ako bude lijepo vrijeme ima da zamirsu cevapi u bezirku
:salut: :salut: :salut:

Tako je buraz , samo uživaj .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 13 mar 2025, 13:04

Sada pricam sa kolegom iz Beograda, probao da kupi EUR nigdje niti u jednoj mjenjacnici nema EUR. Nesto se ocito valja opasno ....

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 mar 2025, 13:05

Održali smo danas sastanak ovdje. Dobili smo poruku jasnu da ljudi koji tamo rade su svjesni činjenice da su izabrani kao predstavnici srpskog naroda i da će obavljati posao najbolji za sve ali vodeći računa o srpskim interesima. Razgovarali smo i o mogućem razvoju situacije. Nema nikakve fame, mi ćemo tamo svjesno raditi. Mi znamo naše odgovornosti", kazao je.

Na poseban upit novinara o napuštanju državnih institucija začudio se i prokomentarisao je "pustite vi to, vi napravite famu o tome" pa dodao:

"Ima vremena, ženo (obraćajući se novinarki). Nismo se tačno dogovorili kad ćemo izaći, a kad se dogovorimo tebe ću sat vremena prije obavijestiti. Izaćemo jednog dana i kad odemo više se nikad nećemo vratiti", kazao je.
U prevodu, nece niko niz vodu s budalom. :rol:

Ovako bi bilo i da formira VRS. Dobio bi 10ak regruta maksimalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 mar 2025, 13:10

kladionicar30 je napisao/la:
13 mar 2025, 13:04
Sada pricam sa kolegom iz Beograda, probao da kupi EUR nigdje niti u jednoj mjenjacnici nema EUR. Nesto se ocito valja opasno ....
E to je prava vanredna situacija. Posjetitelji radi sigurnosti otkazuju dolaske, banke povlace pare, samo se o jednom datumu prica. Kod nas bi ljudi dizali uzbunu i opstu mobilizaciju a stanje najnormalnije, nekidan mi iskace oglas za posao, neka talijanska firma otvara halu za 300 radnika u Laktasima. Ryanair planira otvorit svoju bazu na sarajevskom aerodromu. Puni gradovi turista. Sta je tu vanredno?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 mar 2025, 13:25

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 13 mar 2025, 13:28

kladionicar30 je napisao/la:
13 mar 2025, 13:04
Nema to veze sa nama. Subota će da gori nevezano za bilo kakva dešavanja o Dodiku

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2025, 13:32

Nebojša Vukanović ministar sigurnosti. :bow:

E kakav će to da bude šou ako ga izaberu. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 13 mar 2025, 13:32

avenija je napisao/la:
13 mar 2025, 10:12
Ako ga ne mogu danas uhapsiti tek onda neće nikada jer ce biti sve štićeniji i sa većim brojem osiguranja i policije i zaštite.
A ostala mu jos dva dana do otcjepljenja, danas nacrt ustava i za 15 dana usvajanje.

Izvinite za nanošenje stresa.
Dabogda ti u kući bio rat, keru zenički raspali. Pardon, zenićki.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 mar 2025, 13:32

Asteriks je napisao/la:
13 mar 2025, 12:47
Doći ce i oni na red.

Ko misli da Zapad nema jasan uvid u političko-ekonomske prilike BiH, u velikoj je zabludi.

Dovoljno je pogledati Izvještaj EU Komisije. Taj radni dokument izlazi krajem kalendarske godine i pruža detaljnu analizu cjelokupnog stanja BiH. Bolje nas poznaju već neke domaće institucije.
Gledao sam sinoc malo ono zasjedanje EU i pojma niko nema sta se tačno dešava osim da je Dodik Putinov igrač i da ugrožava mir, jedino ko detaljno zna šta se dešava su Amerikanci što je zabrinjavajuće jer mi smo utroba EU, granica njihova, stvara im se ruska paradržava na granici.

Slusam parlamentarca iz Češke, moli kaze pomozimo Bosni ja sam ko dijete kao i vi svi gledao na TV one žice, logore, izgladnjivanje i genocid i bojao se a sada opet nakon 30 godina isti ljudi prave probleme itd. Ali ni on ne zna kakve probleme. Da je u toku drzavni udar i da se odgovorni ne mogu privesti drzavnim institucijama. Sipa od 27.02 nijednu akciju ni djelovanja nema na podrucju entiteta RS.

Dok naprimjer kada vidim pismo ili obraćanje američkih diplomata, senatora, kongresmena i co, tačno napisu u detalj sta se dešava mada i oni od danas kasne jer nakon usvajanja nacrta gdje se omogućava osnivanje vojske i pravo sa odcjepljenje moraju jos 10x biti oštriji i pritiskom na EU hitno narediti djelovanje Eufora.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 mar 2025, 13:58

avenija je napisao/la:
13 mar 2025, 13:32
Asteriks je napisao/la:
Doći ce i oni na red.

Ko misli da Zapad nema jasan uvid u političko-ekonomske prilike BiH, u velikoj je zabludi.

Dovoljno je pogledati Izvještaj EU Komisije. Taj radni dokument izlazi krajem kalendarske godine i pruža detaljnu analizu cjelokupnog stanja BiH. Bolje nas poznaju već neke domaće institucije.
Gledao sam sinoc malo ono zasjedanje EU i pojma niko nema sta se tačno dešava osim da je Dodik Putinov igrač i da ugrožava mir, jedino ko detaljno zna šta se dešava su Amerikanci što je zabrinjavajuće jer mi smo utroba EU, granica njihova, stvara im se ruska paradržava na granici.

Slusam parlamentarca iz Češke, moli kaze pomozimo Bosni ja sam ko dijete kao i vi svi gledao na TV one žice, logore, izgladnjivanje i genocid i bojao se a sada opet nakon 30 godina isti ljudi prave probleme itd. Ali ni on ne zna kakve probleme. Da je u toku drzavni udar i da se odgovorni ne mogu privesti drzavnim institucijama. Sipa od 27.02 nijednu akciju ni djelovanja nema na podrucju entiteta RS.

Dok naprimjer kada vidim pismo ili obraćanje američkih diplomata, senatora, kongresmena i co, tačno napisu u detalj sta se dešava mada i oni od danas kasne jer nakon usvajanja nacrta gdje se omogućava osnivanje vojske i pravo sa odcjepljenje moraju jos 10x biti oštriji i pritiskom na EU hitno narediti djelovanje Eufora.
ma ne znaju cesi sta se desava neka pitaju forumase ovdje,skontat ce i cesi da je ovo sve paravan da se nista ne desava i da je sve uredu,institucije rade svoj posao

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 13 mar 2025, 14:06

avenija je napisao/la:
13 mar 2025, 13:32
Asteriks je napisao/la:
Doći ce i oni na red.

Prelistaj nekad npr. Izvještaj EU Komisije za BiH 2023.

Ovako mlatite praznu slamu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 mar 2025, 14:59

Vise ovdje ljudi spominju otcjepljenje nego ovaj nenormalni Dodik. Da ne zivim u RS, pomislio bih kako kamioni sa oruzjem vec pristizu i dijele se po gradovima. Ne znam samo od koga ocekujete da brani Dodika i da svoj zivot zrtvuje za njega. Ono, ne sporim, sigurno ima i takvih ludaka, ali ne vjerujem da ih je puno.
Frajer cuva svoje dupe i svoje bogatstvo, ne bori se on ni za kakvo otcjepljenje. A u tome ga podrzavaju samo njegovi poltroni + Vucic, kojem bi uskoro mogli biti odbrojani dani.

Samo da ne dodje do sukoba u subotu, a s obzirom na to kakvu bagru dovlaci Vucko u Beograd, lako je moguce. I narocito jer on najavljuje sukobe, iako su svi protesti prosli mirno. Sve vuce ka tome da ce napraviti sukob, a nakon toga vjerovatno pohapsiti sve opozicione politicare. Samo da ne padne mrtva glava medju tom djecom.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 13 mar 2025, 15:03

Bivol na narodnoj skupštini laže da mu je određen pritvor samo da potpali svoje bolesnike. Dokle ide to ludilo? :crazy:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 mar 2025, 15:23

dscile je napisao/la:
13 mar 2025, 14:59
Vise ovdje ljudi spominju otcjepljenje nego ovaj nenormalni Dodik. Da ne zivim u RS, pomislio bih kako kamioni sa oruzjem vec pristizu i dijele se po gradovima. Ne znam samo od koga ocekujete da brani Dodika i da svoj zivot zrtvuje za njega. Ono, ne sporim, sigurno ima i takvih ludaka, ali ne vjerujem da ih je puno.
Frajer cuva svoje dupe i svoje bogatstvo, ne bori se on ni za kakvo otcjepljenje. A u tome ga podrzavaju samo njegovi poltroni + Vucic, kojem bi uskoro mogli biti odbrojani dani.
Ma stipu zelene botove. Forum i komentari nisu slika društva.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 mar 2025, 16:42

Realno nista lik nije izjavio,samo hoce povratak na izvorni deyton.Protiv cega se borimo vec mjesecima?,vratimo se svojim obavezama,voljno! :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 mar 2025, 17:17

Decenijama su Srbi, Hrvati i Bošnjaci gajili bratstvo i jedinstvo, ali samo jedan narod je vjerovao u to, pogodite koji? I kako je taj narod završio? Silovan, protjeran, zatvoren, ubijen, mučen i uveliko uništen.

Jednom su naši bili naivni i uvijek treba vjerovati da su oni spremni ratovati za svoje luđake. Historija je najbolja učiteljica.

Moj djed rahmetli odlazi u Potočare toga krvavog jula i poručuje nama svima " ne brinite se, spasit će me moji Ratkovljani".. odnosno njegovi kumovi i komšije iz komšijskog sela. Šta mislite ko ga je odvojio i zaklao u Potočarima?

Izvinite gospodo ali ja njima ništa ne vjerujem, ali vjerujem da vole svoje ludake koji ih predvode.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 13 mar 2025, 17:17

'Samo njegovi poltroni' i 'samo Vučić',

koliko besmislena izjava. :crazy:

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 mar 2025, 17:23

"Ostali su recidivi Bidenove administracije, kao što je ovo 'izlijetanje' Marca Rubija. Državni sekretar je moćna, jedna od najmoćnijih funkcija. Ono što ja znam jeste da u Americi postoji neprikrosnoven predsjednik, to je najviša moć. Slijedi državni sekretar, pa sekretar za nacionalnu bezbjednost, pa čak i predsjedavajući Kongresa i Senata, pa onda potpredsjednik SAD-a. To je bilo kada je predsjednik bio moćan. Da li je Rubio drugi čovjek američke administracije? Ja vam kažem da nije", rekao je Dodik.

Ovdje je važno napomenuti da je Rubio, u sferi vanjskih poslova, apsolutno drugi čovjek SAD-a, odmah iza Trumpa kao predsjednika. Kao lider State Departmenta, njegove poruke su odraz vanjske politike koju provodi Bijela kuća.
Pored toga, a što je još važnije napomenuti, Rubio ne može s pozicije državnog sekretara slati poruke koje nisu u skladu sa stavovima Bijele kuće, a kako je on imenovanje Donalda Trumpa, i to jedno od prvih, nemoguće je govoriti o "recidivima" Bidenove administracije, čijih kadrova nema na pozicijama koje učestvuju u procesu pravljenja vanjske politike.
Najjaci pasha na dunjaluku :urnebes:
....sve drugo će proći!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 mar 2025, 17:29

Bogami se oglasi i šef američke delegacije u NATO-u..nije mala stvar. Nakon Rubia do sada najveca pozicija koja se oglasila uz Rutea(Nato) takodjer...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 mar 2025, 17:41

....sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 6 gostiju.