Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

DamirT
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 16:26

Da makar izgube 1-2 razlike.

Bog te vidio, pa yebeni sedmerac ne znate dati :puke:
Da stavis panj na gol, vise puta bi ga pogodili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 mar 2025, 16:30

Da bi golmani nešto odbranili mora se odbrana igrati.

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 13 mar 2025, 16:31

Cordalija hvataj se baklave nije ovo za tebe

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 13 mar 2025, 16:32

Ovdje se samo vidi koliko nama Benjamin, pa makar i sakat znači na golu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 16:33

Semper je napisao/la:
13 mar 2025, 16:30
Da bi golmani nešto odbranili mora se odbrana igrati.
Nisu vala ni Gruzijci nesto igrali odbranu, pa skide golman 3 sedmerca, nekoliko zicera nasim takodjer.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 mar 2025, 16:33

Ali cijeli meč primamo golove na isti način, kao da su im bekovska linija Giedsel, Hansen i Karabatić. Odbrana užasna, nepostojeća a ovo se moglo dobiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 mar 2025, 16:34

Koliko su gruzijski golmani imali odbrana, čini mi se da reče 6.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 mar 2025, 16:35

Semper je napisao/la:
13 mar 2025, 16:34
Koliko su gruzijski golmani imali odbrana, čini mi se da reče 6.
10
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 mar 2025, 16:36

ovo je bas prelose bilo.
2 igraca samo na terenu, ostalo uzas.
sta pricati kad ti sedmerac ne znas zabiti, a ovamo nas lik bombarduje kako zeli sa 11 komada.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 16:40

babino je napisao/la:
13 mar 2025, 16:36
ovo je bas prelose bilo.
2 igraca samo na terenu, ostalo uzas.
sta pricati kad ti sedmerac ne znas zabiti, a ovamo nas lik bombarduje kako zeli sa 11 komada.
Jos lik sa dvije noge skoci i pogodi :rol:

Cordalija onoliki grmalj, pa makar da ga pogodi lopta, ma kakvi. Ahmetasevic ovoliko godina se vrti u reprezentaciji, sjecam se samo jedne bas dobre njegove utakmice u Mejdanu, je li Ceska u pitanju, nebitno.

Ovo ce nam dobro doci da vidimo gdje smo bez Benje i Panica. Danas samo Grgic 10-ka partija, iako smo izgubili. Eto i Alilovic djelimicno, dobro je poceo utakmicu. Ostalo ne daj Boze nikome.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 13 mar 2025, 16:45

Kaku su se sakupili ovo je odlicno odigrano. Idemo u Cazin ovo uzet 4-5 razlike :bih: :bih: :bih:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 mar 2025, 16:58

Nije ovo nešto u redu..mislim da su Gruzijci imali uže i niže golove od naših..čudi me da sudije nisu primjetile.Prebacio na kraju prvog i odmah ugasio.Sunce ti poljubim ..ljudi se kao profi bave rukometom ,kao profi žive od toga...koji amaterizam ,koji nekvalitet...pa ja baštu kada hoću da isfrezam uradim to kako treba ili ne uradim.Pa jel se ovo što naši prikazuju može nazvati rukometom...pa ovo je živi hrkljuš.Ovo rukomet..o hebem te živote i rukomet...ljudi reprezentuju državu,sebe...ne mogu napad izvesti..ne mogu odbraniti napad,sedmerac pogoditi...ma nisu više ni ulaganja bitna,bolan sam poradi na sebi,pa da dvije godine samo ozbiljno treniraš trebao si bolji biti nego ovo što pokazuju...fuuuj..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 13 mar 2025, 17:02

aqarius je napisao/la:
13 mar 2025, 16:58
Nije ovo nešto u redu..mislim da su Gruzijci imali uže i niže golove od naših..čudi me da sudije nisu primjetile.Prebacio na kraju prvog i odmah ugasio.Sunce ti poljubim ..ljudi se kao profi bave rukometom ,kao profi žive od toga...koji amaterizam ,koji nekvalitet...pa ja baštu kada hoću da isfrezam uradim to kako treba ili ne uradim.Pa jel se ovo što naši prikazuju može nazvati rukometom...pa ovo je živi hrkljuš.Ovo rukomet..o hebem te živote i rukomet...ljudi reprezentuju državu,sebe...ne mogu napad izvesti..ne mogu odbraniti napad,sedmerac pogoditi...ma nisu više ni ulaganja bitna,bolan sam poradi na sebi,pa da dvije godine samo ozbiljno treniraš trebao si bolji biti nego ovo što pokazuju...fuuuj..
Ne zezaj nije toliko lose, fali nam pola ekipe. Da je samo Buric bio na golu pobijedili, a kamoli Panic i ostali.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 17:15

Mi ovako igramo 30 godina, nije ovo nista novo. Ljuti ovoliko promasenih zicera i sedmeraca. Ali hajde to bi se mozda i izvuklo da su golmani imali makar prosjecnu utakmicu. Cordalija mislim 4 odbrane, Ahmetasevic 2. Ne bi dobili sa ovom statistikom ni Grenland.

Padaju Gruzijci u Cazinu, bezveze ekipa. Nasi golmani losije tesko da mogu odigrati, kao i igraci ovoliko zicera promasiti.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 mar 2025, 17:34

Ma nije bolan suština padaju li Gruzijci u Cazinu ili ne...pašće i šta onda ,pa mi protiv Gruzije nedostatak Panića i Burića predstavljamo kao tragediju...i jeste tragedija...ja lično očekujem da budemo neka evropska sredina...mi bolan bez Burića imališest odbrana..pa to je rang Gornje Tramošnje...hoću da kažem da ovi guzani što treniraju,reprezentuju državni rukomet,pa je li to najbolje što imamo na državnom nivou..pa to je užasno...pa kako mogu toliko biti nekvalitetni,loši...pa iole ozbiljniji pojedinac da se malo ozbiljnije posveti rukometu treba biti bolji od ovog ..suština je da se zaista igra loš rukomet,da ti momci koji se bave rukometom su toliko loši..baš bi bilo zanimljivo da zajedno pogledaju svoju igru,zacrvene li se imalo,pa jel vide koliko ne znaju.... pa stvarno...žalosno..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 17:52

Pa sta ces, koliko para, toliko muzike. Hocemo kvalitet, a savez u rasulu, ulaganja minimalna, ako i tolika. U klubovima od mladjih kategorija posao dobijaju igraci radi prijasnjih zasluga, plate im ocajne, pa se krpe sa onim evo ti par stoja de nek mi dijete igra i slicno. Kao u fudbalu, samo sto tu ima para, ovdje nema. A nisu ni ovi iz Gruzije tolike neznalice.

Mi smo neki otprilike treci rang rukometa, eto rang sa Grckom i Gruzijom iz grupe. Eto taman rang onih ekipa koje budu plasirane na EP od 20-24 mjesta. Dakle neka sredina. Ici cemo na EP i u narednim godinama, ali necemo grupu proci. Mozda ako nas use.re neki slabiji protivnik i to je sve. Prosla su vremena kad smo imali fenomenalne igrace, ali je format takmicenja bio krs gdje nije bilo teoretske sanse da se ode na prvenstvo.

Za nadati se da ce nadoci ovi momci sto su izborili u18 evropsko prvenstvo. Ima igraca sa dobrim potencijalom za reprezentaciju.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 13 mar 2025, 19:02

Kakve pare spominješ ti jesi li dobar bogati naše igrače plaćaju njihovi klubovi relativno mnogo vise nego vrijede 5 puta.Gruzici sem sem desnog beka koji ima 5 6 hiljada eura platu u Gumerbahu ostali većinom rade i rukomet usput igraju.Klubovi od naših (Kielce,Zagreb,Nexe,Pelistar,Celje,Slovan,Wintertur,Metaloplastika) vamo Gumerzbah i ostali 2 3 lige uz posao.Nema veći prevara od našim igrača imaš 10 igrača iz lige prvaka i onda dođu Programeri,Poštari,Automehaničari i jedan profi rukometaš i dobiju te kako se naši prodaju ko kurve u puhu.Para u rukometu nigdje nema naši igrači imaju perfektne uslove od Hils Hotela,plaćeni karti,dnevnica mogi im zaviditi mnogo bogatije države.A to sto neznaju igrati to je druga stvar čemu guranje Cordalije obični debil koje neko silom gura sa konja na magarca

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2025, 19:23

Kakve veze imaju plate igraca sa ovim? Ne daje im reprezentacija platu. Ja govorim u ulaganju generalno u rukomet kod nas. Plate su najmanji problem. Da se vise ulaze, imali bi jace igrace i ove ne bi ni gledali. A za te igrace iz Gruzije sto kazes da rade i igraju, kakav su ucinak imali danas? Bukvalno nikakav, niko nijedan gol nije dao. Ovi njihovi sto su bili nosioci igre danas ne igraju u nista losijim klubovima od nasih.

Prosla su vremena kad smo ovakve reprezentacije nabijali 8-9 razlike. Ja opet tvrdim da smo kvalitetnija reprezentacija, da su samo golmani imali bolji dan, eto i da smo promasili ove zicere i sedmerce, dobili bi ih 95%, cak i bez Burica i Panica.

Isti ovi igraci su nam bili heroji protiv Grcke, a danas najgori...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 mar 2025, 19:32

DamirT je napisao/la:
13 mar 2025, 19:23
Kakve veze imaju plate igraca sa ovim? Ne daje im reprezentacija platu. Ja govorim u ulaganju generalno u rukomet kod nas. Plate su najmanji problem. Da se vise ulaze, imali bi jace igrace i ove ne bi ni gledali. A za te igrace iz Gruzije sto kazes da rade i igraju, kakav su ucinak imali danas? Bukvalno nikakav, niko nijedan gol nije dao. Ovi njihovi sto su bili nosioci igre danas ne igraju u nista losijim klubovima od nasih.

Prosla su vremena kad smo ovakve reprezentacije nabijali 8-9 razlike. Ja opet tvrdim da smo kvalitetnija reprezentacija, da su samo golmani imali bolji dan, eto i da smo promasili ove zicere i sedmerce, dobili bi ih 95%, cak i bez Burica i Panica.

Isti ovi igraci su nam bili heroji protiv Grcke, a danas najgori...
Potpisujem sve sto Tata Damir napise
Kad se bude vise ulagalo, izgradjivalo, pravilo bice i igraca
Ovako dok se po skolama iz Austrogarske i Juge igra ne trebamo se cuditi sto rezultata nema
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 mar 2025, 19:34

Treba pozvati ove Hrvate sto nemaju mjesta u Hrvatskoj. Danas, bez Grgica i Alilovica, sumnjam da bi uopste zabili 20 golova na utakmici.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.