Bog te vidio, pa yebeni sedmerac ne znate dati

Da stavis panj na gol, vise puta bi ga pogodili.
Moderator/ica: Pasha
Nisu vala ni Gruzijci nesto igrali odbranu, pa skide golman 3 sedmerca, nekoliko zicera nasim takodjer.
Jos lik sa dvije noge skoci i pogodi
Ne zezaj nije toliko lose, fali nam pola ekipe. Da je samo Buric bio na golu pobijedili, a kamoli Panic i ostali.aqarius je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:58Nije ovo nešto u redu..mislim da su Gruzijci imali uže i niže golove od naših..čudi me da sudije nisu primjetile.Prebacio na kraju prvog i odmah ugasio.Sunce ti poljubim ..ljudi se kao profi bave rukometom ,kao profi žive od toga...koji amaterizam ,koji nekvalitet...pa ja baštu kada hoću da isfrezam uradim to kako treba ili ne uradim.Pa jel se ovo što naši prikazuju može nazvati rukometom...pa ovo je živi hrkljuš.Ovo rukomet..o hebem te živote i rukomet...ljudi reprezentuju državu,sebe...ne mogu napad izvesti..ne mogu odbraniti napad,sedmerac pogoditi...ma nisu više ni ulaganja bitna,bolan sam poradi na sebi,pa da dvije godine samo ozbiljno treniraš trebao si bolji biti nego ovo što pokazuju...fuuuj..
Potpisujem sve sto Tata Damir napiseDamirT je napisao/la: ↑13 mar 2025, 19:23Kakve veze imaju plate igraca sa ovim? Ne daje im reprezentacija platu. Ja govorim u ulaganju generalno u rukomet kod nas. Plate su najmanji problem. Da se vise ulaze, imali bi jace igrace i ove ne bi ni gledali. A za te igrace iz Gruzije sto kazes da rade i igraju, kakav su ucinak imali danas? Bukvalno nikakav, niko nijedan gol nije dao. Ovi njihovi sto su bili nosioci igre danas ne igraju u nista losijim klubovima od nasih.
Prosla su vremena kad smo ovakve reprezentacije nabijali 8-9 razlike. Ja opet tvrdim da smo kvalitetnija reprezentacija, da su samo golmani imali bolji dan, eto i da smo promasili ove zicere i sedmerce, dobili bi ih 95%, cak i bez Burica i Panica.
Isti ovi igraci su nam bili heroji protiv Grcke, a danas najgori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.