Moraju poduzeti konkretne mjere.
Okej je ovo što piše, sve stoji ali mora se nešto i uraditi. Nemaju šta više čekati. Zar ne vide da je ovaj bolesni bivol toliko lud da je počeo i Rubia ponižavati?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moraju poduzeti konkretne mjere.
Ništa se ne mora. Ja sam ponosan na naše, kako lagano i smireno čekaju, razmišljaju i donose na kraju promišljene odluke. Cijeli svijet vidi šta rade Dodik i klapa u RS-u, oni nemaju ni podršku vlastitog naroda kamoli svjetskih sila i njihovih predstavnika. Koprcanje i brukanje neka traje, naš odgovor i odgovor onih koji su uz nas će biti jak i konačan.MarcoBorriello je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:43Moraju poduzeti konkretne mjere.
Okej je ovo što piše, sve stoji ali mora se nešto i uraditi. Nemaju šta više čekati. Zar ne vide da je ovaj bolesni bivol toliko lud da je počeo i Rubia ponižavati?
Fali Dodari haver Bake trenutno.Sagrotan je napisao/la: ↑13 mar 2025, 18:11Ništa se ne mora. Ja sam ponosan na naše, kako lagano i smireno čekaju, razmišljaju i donose na kraju promišljene odluke. Cijeli svijet vidi šta rade Dodik i klapa u RS-u, oni nemaju ni podršku vlastitog naroda kamoli svjetskih sila i njihovih predstavnika. Koprcanje i brukanje neka traje, naš odgovor i odgovor onih koji su uz nas će biti jak i konačan.MarcoBorriello je napisao/la: ↑13 mar 2025, 17:43Moraju poduzeti konkretne mjere.
Odlicno
Cirkus
Reci mi da je montirano. Odbijam vjerovati da je ovo istina.
Fali ti da te neka raspustenica malo izvoza da se prikljucis timu kurajbera.
+1feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:24Tako je kad čovjek ima redovan sex bez obaveza
Yebe mu se i za državu i politiku i sve..
Mene samog nekako sramota kad gledam ovo!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, lakilone i 10 gostiju.