Ovo se pika kao x.
Može li neko to sabrati ?
Ovo se pika kao x.
Hvala ti puno
Je l moranje gledat Borac..
Rusije dogodine nema, znači bit ćemo 33.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:38
![]()
Izdali ste državu. Niste nas doveli do 33.pozicije.AvantiBL je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:37Nemam sad kad čitati, poznavajući forum vjerujem da se naslađujete što smo ispali... E moji vi, znam da je gorak ukus što smo ispali tek u osmini finala, i žao mi vas je što većina vas nikada neće doživjeti ovo što sam ja u ovoj evro sezoni doživio i prošao... Sad svom snagom na titulu, pa da nastavimo, Borče moj...
Spin. Nemas kad citat zato sto nemas sta citat, moje te priceAvantiBL je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:37Nemam sad kad čitati, poznavajući forum vjerujem da se naslađujete što smo ispali... E moji vi, znam da je gorak ukus što smo ispali tek u osmini finala, i žao mi vas je što većina vas nikada neće doživjeti ovo što sam ja u ovoj evro sezoni doživio i prošao... Sad svom snagom na titulu, pa da nastavimo, Borče moj...
inace se gleda do 32. mjesta, zbog rusije je vec pomjereno na 33. jbgBosniaBoston je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:39Rusije dogodine nema, znači bit ćemo 33.
Mrs dodikuAvantiBL je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:37Nemam sad kad čitati, poznavajući forum vjerujem da se naslađujete što smo ispali... E moji vi, znam da je gorak ukus što smo ispali tek u osmini finala, i žao mi vas je što većina vas nikada neće doživjeti ovo što sam ja u ovoj evro sezoni doživio i prošao... Sad svom snagom na titulu, pa da nastavimo, Borče moj...
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.