Svaka cast muskarcima koji imaju zeludac da se petljaju sa svakakvim dronfama. Ja ne mogu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:28Fali ti da te neka raspustenica malo izvoza da se prikljucis timu kurajbera.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka cast muskarcima koji imaju zeludac da se petljaju sa svakakvim dronfama. Ja ne mogu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:28Fali ti da te neka raspustenica malo izvoza da se prikljucis timu kurajbera.![]()
RollingPaper je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:52
50-80€ je dnevnica za ove sto kisnu.
Dobre pare im Vucko obezbjedio. Kaze u mene drug i ja bi iso kampovat![]()
Ti možeš birati, zato ti je lakše.Mogli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:36Svaka cast muskarcima koji imaju zeludac da se petljaju sa svakakvim dronfama. Ja ne mogu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 20:28Fali ti da te neka raspustenica malo izvoza da se prikljucis timu kurajbera.![]()
![]()
Ma umorit će se, njemu odgovara ovaj status quo svakako.
Srbija je, bez sumnje, najsnažnija u regionu! A Hrvati, koliko god da se trudili, ne mogu da prežale ovaj "udarac" koji je Trampov sin doneo Beogradu.
Dok Srbija postavlja standarde na Balkanu, naše komšije ostaju u senci, zauvek zatečeni ovom novom realnošću.
Svaka drzava gdje Srba ima vise od 2% ima problema.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:44Srbija je, bez sumnje, najsnažnija u regionu! A Hrvati, koliko god da se trudili, ne mogu da prežale ovaj "udarac" koji je Trampov sin doneo Beogradu.
Dok Srbija postavlja standarde na Balkanu, naše komšije ostaju u senci, zauvek zatečeni ovom novom realnošću.
Hrvatska bi dan danas imala iste probleme kao BiH da nije sprovedena Oluja
B92 je bio jedan od rijetkih normalnih tamo i cesto sam ga posjecivao a onda je i njih uzeo pod svoje prije godinu il' dvije, pomalo jezivo je vidjeti taj zaokret koji su dozivjeli, steta onakvog portalababoedindzeko09 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:48Najjače je koliko on kontroliše tamo 99% medija, konkretno portala. Bukvalno čim se bilo kakav članak objavi za njega, automatski u roku od minut-dva iskoči 100 pozitivnih komentara o "našem predsjedniku Vučiću" od istih profila i bukvalno u roku od 60 sekundi svi imaju po 300 lajkova i 1-2 dislajka.![]()
Ono nisam vidio ni na bjeloruskim portalima, bez zaje.bancije.
Eh danas ja baš ušo, rekoh šta je ovo, kontam da sam na informeru, rekoh poludili i oni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:51B92 je bio jedan od rijetkih normalnih tamo i cesto sam ga posjecivao a onda je i njih uzeo pod svoje prije godinu il' dvije, pomalo jezivo je vidjeti taj zaokret koji su dozivjeli, steta onakvog portalababoedindzeko09 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:48Najjače je koliko on kontroliše tamo 99% medija, konkretno portala. Bukvalno čim se bilo kakav članak objavi za njega, automatski u roku od minut-dva iskoči 100 pozitivnih komentara o "našem predsjedniku Vučiću" od istih profila i bukvalno u roku od 60 sekundi svi imaju po 300 lajkova i 1-2 dislajka.![]()
Ono nisam vidio ni na bjeloruskim portalima, bez zaje.bancije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.