Valjda nije tesko za shvatiti da sve ovo sto radimo je u skladu sa mogucnostima odnosno snagom institucija i vojske. Da smo jaci nego sto jesmo mislis da se ne bi zavrsilo preko noci kao i u Turskoj. Da si jak na svim poljima ne bi te bilo strah pohapsiti koga god treba i tu je sva istina stala.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:52Na kraju laktasenko hapsi konjakovica, ramu, fortu i niksica dok bosnjaci vjeruju u institucije.
Nego jos mi forumska diplomatija ne odgovara. Rekli ste bez naloga tuzilastva nema hapsenja, nije ovo erdogan.
Nalog je stigao, sta se ceka 2 dana vec?
Niste se valjda uzalud pravili pametni toliko?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Njemu je vec odredjen pritvor. Svaka cast TROJCI sto je Dodika privela i zatvorila.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:52Na kraju laktasenko hapsi konjakovica, ramu, fortu i niksica dok bosnjaci vjeruju u institucije.
Nego jos mi forumska diplomatija ne odgovara. Rekli ste bez naloga tuzilastva nema hapsenja, nije ovo erdogan.

Zamisljam SDA na vlasti i popustanje Dodiku.
Kako bi Bakir organizovao sastanak sa Dodikom i "smirio situaciju".
Invazija zelenih botova se nastavlja.
Nema halala veleizdajnicima za propast revizije presude protiv Srbije, odmah da vam kažem.
Nema halala veleizdajnicima za propast revizije presude protiv Srbije, odmah da vam kažem.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Je li treba slucajno dijalogom rjesavati? Ovaj je 2 kilometra iza crvene linije, davno predjene sve granice koje je vlada godinama govorila da nece. Ovaj entitet je otprilike vec drzava, a jos niti jednu reakciju nismo vidjeli ni sa bosnjacke, nit sa evropske strane.Sheyi je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:57Valjda nije tesko za shvatiti da sve ovo sto radimo je u skladu sa mogucnostima odnosno snagom institucija i vojske. Da smo jaci nego sto jesmo mislis da se ne bi zavrsilo preko noci kao i u Turskoj. Da si jak na svim poljima ne bi te bilo strah pohapsiti koga god treba i tu je sva istina stala.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:52Na kraju laktasenko hapsi konjakovica, ramu, fortu i niksica dok bosnjaci vjeruju u institucije.
Zemlja im kosti izbacivala svima!
Pad Dodika znaci pad SDA i HDZ.
Zapamtite.
Zapamtite.
lol, ja koliko znam SDA je već pala
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pisam se i po zelenim i plavim i crvenim i narandzastim termitima.
Nadam se da cete jednog dana shvatiti da u vlasti nema jednog jedinog covjeka koji radi za narod.
Jadni ste s tim narativima o botovima, ko god misli sire od vaseg klikera u glavi odmah je bot, u nedostatku argumenata i izbjegavanja realnosti nematw sta drugo ni reci.
Zato danas vladaju vukojebinama poput Zivinica i sl.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 mar 2025, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se i dalje ništa ne radi...NSRS usvojila zakon kojim osniva svoju obavještajnu službu. Milorad Dodik imenovat će uskoro direktora.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Napokon da procitam nesto od tebe i da se slazem. Ali to ne znaci da treba dodatno ubrzavati ovaj proces sve dok moze mirno sve da se zavrsi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:06Pisam se i po zelenim i plavim i crvenim i narandzastim termitima.
Nadam se da cete jednog dana shvatiti da u vlasti nema jednog jedinog covjeka koji radi za narod.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Nista nije usvojeno bez 3/4 skupstine rs-a.MarcoBorriello je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:07Ne mogu da vjerujem da se i dalje ništa ne radi...NSRS usvojila zakon kojim osniva svoju obavještajnu službu. Milorad Dodik imenovat će uskoro direktora.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zar nije Ramo kralj rekao da će Dodik biti uhapšen čim stigne nalog za to?
Ali dobro, Ramo je stand up komičar
S druge strane Dodik je jarane uradio bezbroj koraka koji vode ka tome da RS bude smatrana državom. A naši šute i saburaju. Međutim ništa čudno jer za naše predvodnike RAD je neistražena disciplina.
S druge strane Dodik je jarane uradio bezbroj koraka koji vode ka tome da RS bude smatrana državom. A naši šute i saburaju. Međutim ništa čudno jer za naše predvodnike RAD je neistražena disciplina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ramo hapsi cim Interpol raspise crvenu potjernicu. Dodik ce biti uhapsen na teritoriji Federacije.
Nema tu mnogo logike.
Nema tu mnogo logike.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 mar 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Inače šta se desilo sa Nešićem, mislim okej u pritvoru je, ali da se tako brzo zaboravio, mi je nekako čudno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Konakovic je fino rekao da ce Dodik ostati zabarikadiran u Bakincima.

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 mar 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ramo je ogledalo unistavanja ove drzave, taman toliko smo zasluziliRomagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:09Zar nije Ramo kralj rekao da će Dodik biti uhapšen čim stigne nalog za to?
Republika Mordor od veceras
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.