Novi Iniesta, nemoj tako. A Gavi je Xavi.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:34Bitno je da guraju ovog Pedrija, koji je qrina rutava.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:26Vitinha pojeo teren na Anfieldu 120 minuta, a ni na mapi ga
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Pensioner26
- Kontakt:
Čovjek je overhyped 100%baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:39Pedri je najbolji igrač Barcelone zadnja 2, 3 mjeseca uz Raphinhu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pratiš Barcelonu redovno ?Pensioner26 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 01:53Čovjek je overhyped 100%baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:39Pedri je najbolji igrač Barcelone zadnja 2, 3 mjeseca uz Raphinhu.
Lik igra strašnu sezonu, daleko najbolji vezni Barse i Spanske lige.
Pedri je problem u timu sedmice a nije to sto nema Raphinhe ili Yamala.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Al fino izvisismo za ovog. Dok se Sir Jim nakani da ispregovara nekog za 3 mjeseca, dođu ljudi i odvedu igrača za par dana. U ovom klubu su najveće neznalice koje postoje na svijetu. Glazeri će na kraju samo isporučit klub nekome za par funti, kad isišu sve iz njega. Crkli dabogda.
Ne brini prodat cemo vam ga jeftinijePoligon10 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 09:59Al fino izvisismo za ovog. Dok se Sir Jim nakani da ispregovara nekog za 3 mjeseca, dođu ljudi i odvedu igrača za par dana. U ovom klubu su najveće neznalice koje postoje na svijetu. Glazeri će na kraju samo isporučit klub nekome za par funti, kad isišu sve iz njega. Crkli dabogda.
Stone hands👊
- wadethegreat
- Kontakt:
Dugo ganjamo tog malca...
Bolje da su bacili pare na Mbeuma ili nekoga takvog al eto..
Bolje da su bacili pare na Mbeuma ili nekoga takvog al eto..
- wadethegreat
- Kontakt:
Nesposoban vam je klub haos nista on nije promijenio isto sve.Poligon10 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 09:59Al fino izvisismo za ovog. Dok se Sir Jim nakani da ispregovara nekog za 3 mjeseca, dođu ljudi i odvedu igrača za par dana. U ovom klubu su najveće neznalice koje postoje na svijetu. Glazeri će na kraju samo isporučit klub nekome za par funti, kad isišu sve iz njega. Crkli dabogda.
Vidjet cemo sta ce biti od ovog malca ko zna ali vi bukvalno ground work uradili mi pratili i uletili.
Naivno s obzirom da ste znali da ga dosta ekipa prati...
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nista cudno.Sve velikan do velikana
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ja se slažem
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobro ako ko ima tradiciju dobrih igara u LP onda je to Arsenal. Sasvim realan omjer, oduvijek su bili objektivni 
Srce, čast i ponos!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mene je iznenadilo da Dinamo Kijev ima 260 nastupa u LP
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pročitaj malo o historiji tog kluba, period SSSR-a. Čini mi se da ćeš se dodatno iznenaditiRobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 17:20Mene je iznenadilo da Dinamo Kijev ima 260 nastupa u LP
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Internazionale osvaja
- VivaLaStella
- Kontakt:
Internashnalee, što bi reko Carragher
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.