Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Opcija 3 i ako ima mogućnost, zabranit registrovanje novih nickova makar mjesec
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- relativizam
- Kontakt:
ti se ne pitas ni kuci za boju zidova a kao ti bi nekoga nesto optuzivaobavariapivo je napisao/la: ↑14 mar 2025, 10:09opcija broj 3, pogotovo onaj relativizam i avenija, ofirnije i gluplje se ne mozes ponasati...admin je napisao/la: ↑14 mar 2025, 08:00Opcije su slijedece…
1. Da od danas zabranim diskusije na temu Dodika komplet
2. Da prestanete uvlaciti u pricu stranke i izbjegavate ratnohuškacke poruke
3. Da samo banujem na sedmicu ljude koji ovdje pricaju o strankama i salju ratnohusckacke poruke
Ima drugih foruma gdje sve ovo moze, najlakse je prebaciti se.

sto se tice gore adminovog najbolje da mi ovdje napravimo medijski bojkot ne pominjajuci vepra barem do ponedjeljka ili suprotno ban
a rendom ban ljudi samo zato sto drugacije misle nije nikad vodilo nigdje,zabranis da se pominje i zavrseno,onda imas razlog za ban
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 14 mar 2025, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Yebo majku kako im je moć udarila u mozak , kakve su ovo psihopate , tako hladno reći da ih treba sve pobiti ...
Onaj neku noć javno priznaje da je kriminalac , ovaj javno prijeti da će sve pobiti ...
Onaj neku noć javno priznaje da je kriminalac , ovaj javno prijeti da će sve pobiti ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Policija bila i ostala kriminalna armija i sud naravno.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 10:28Yebo majku kako im je moć udarila u mozak , kakve su ovo psihopate , tako hladno reći da ih treba sve pobiti ...
....sve drugo će proći!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
blicevi iz rata, 4 godine to ponavljao.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 10:28Yebo majku kako im je moć udarila u mozak , kakve su ovo psihopate , tako hladno reći da ih treba sve pobiti ...
Solak ih čeka za partiju mice, pa nek se dogovore ko će prvi igrati.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 10:28Yebo majku kako im je moć udarila u mozak , kakve su ovo psihopate , tako hladno reći da ih treba sve pobiti ...

Ma ko ih hebe vise, meni ovo sve isfuralo. Ili ce biti neta od ove drzave ili nece, mi tu svakako ne mozemo ista. Mozemo se mi ovdje zajebavati koliko hocemo. Jbt koja je ovo mraka da je doslo i do mojih kolegaa u njemackoj, pitaju me hocul ja vamo dolazit. Nasmijem se i kazem, sve po starom, Euro je u Bosni i dalje na 1,95 KM, tu sam
. Slusam ja ovo i gledam kako sam dosao iz njemacke jbt.

GGMU
-
- Kontakt:
„Nemam nikakve dodirne tačke sa Nebojšom Vukanovićem. Štaviše smatram ga negativnom pojavom koja u Srpskoj širi laži i rijaliti priču. Ali, njegova bezbjednost je naša obaveza. Svima je jasno da je ovaj akt uperen protiv Republike Srpske pa zato treba biti oprezan i uzeti u obzir sve mogućnosti“, zaključio je predsjednik Stevandić.

- VensanKasel
- Kontakt:
Traktor(i)jada u Srbiji , @Jabroni daj nam informacija iz prve ruke 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vukanu zapaljeno auto jbt.
Totalno ludilo

Nisam tamo, tivra sam se u Sarajevo u nedjeljuVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:23Traktor(i)jada u Srbiji , @Jabroni daj nam informacija iz prve ruke![]()
Koje magije Aco žvalavi baca to nisu istine. Sve živo je usmjerio u svoju korist, ušutkao i najveće lajavce - čitaj Šešelja.
Da li će onaj Nemanja Šarović stradati zbog hrabrosti, ostaje da se vidi.
Da li će onaj Nemanja Šarović stradati zbog hrabrosti, ostaje da se vidi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I onda kazu historija se ne ponavljaVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:23Traktor(i)jada u Srbiji , @Jabroni daj nam informacija iz prve ruke

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ok, idemo s opcijom 3 za pocetak, pa ako ne pomogne, probacemo nesto drugo.
Zabrana je na pisanju o aktuelnim desavanjima u kontekstu stranaka. Da li su ovi uradili dobro ili su prosli radili bolje, ili su ovi uradili lose, a prosli uradili dobro… to ne moze, jer se time bave botovi.
Da direktno budem jasan. Nema pisanja o tome kako je Bakir lopov i pomagao Dodiku, a nema ni pisanja kako Trojka nema pojma sta radi. Bez obzira da li je to tacno, ovdje o tome ne pisemo.
Takodjer, svi postovi koji pozivaju na neke vojne akcije, postovi koji evociraju ratne uspomene isl, ni to ne moze.
Realno, pregledacu svakom kroz prste za jedan post, ali ko je dosao ovdje da samo o tome pise, bice udaljen do daljnjeg.
Zabrana je na pisanju o aktuelnim desavanjima u kontekstu stranaka. Da li su ovi uradili dobro ili su prosli radili bolje, ili su ovi uradili lose, a prosli uradili dobro… to ne moze, jer se time bave botovi.
Da direktno budem jasan. Nema pisanja o tome kako je Bakir lopov i pomagao Dodiku, a nema ni pisanja kako Trojka nema pojma sta radi. Bez obzira da li je to tacno, ovdje o tome ne pisemo.
Takodjer, svi postovi koji pozivaju na neke vojne akcije, postovi koji evociraju ratne uspomene isl, ni to ne moze.
Realno, pregledacu svakom kroz prste za jedan post, ali ko je dosao ovdje da samo o tome pise, bice udaljen do daljnjeg.
Ma ja nešto baš mislim da će sutra U Bg-u sve proći mirno, pa bio je onaj veliki skup skoro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Upravu si. Ne znam šta je admin čekao do sad. Davno su zaslužili ban.bavariapivo je napisao/la: ↑14 mar 2025, 10:09opcija broj 3, pogotovo onaj relativizam i avenija, ofirnije i gluplje se ne mozes ponasati...admin je napisao/la: ↑14 mar 2025, 08:00Opcije su slijedece…
1. Da od danas zabranim diskusije na temu Dodika komplet
2. Da prestanete uvlaciti u pricu stranke i izbjegavate ratnohuškacke poruke
3. Da samo banujem na sedmicu ljude koji ovdje pricaju o strankama i salju ratnohusckacke poruke
Ima drugih foruma gdje sve ovo moze, najlakse je prebaciti se.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.