Koji su to moji? Da znamCentre forward je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tamo je sve i počelo. Ti "tvoji" nisu znali da se treba kupat' dok nisu otišli dol'. Nije sve tako crno - bijelo.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji su to moji? Da znamCentre forward je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tamo je sve i počelo. Ti "tvoji" nisu znali da se treba kupat' dok nisu otišli dol'. Nije sve tako crno - bijelo.![]()
Klix.ba saznaje: Sud BiH odredio je pritvor Dodiku, Stevandiću i Viškoviću, evo šta to znači
Caci caci svi ste vi u stranciakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:19kao sto su se apoteke obogatile tokom korone tako ce i Klix u ovoj drami oko Dodika![]()
ali kakve razlike u facama ovih "Cacijevaca" i normalnih studenata
svu najgoru sortu okupio
Ne mozes ti to budalama dokazat. To je jedini ispravan put. Zbog toga Albanci imaju dvije drzave, a mi niti jednu kako treba.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:08Ma treba biti okrenuti prema svima , od koga god možemo imati koristi .OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tako isto turci slike sultana u stanovima ali zive uredno u njemackoj i ne misle se vracati tamo odakle su pobjegli. Srbi imaju majku rusiju al eto i oni po zapadu, itd itdVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:51
Kao bošnjaci što mrze zapad i zapadne vrijednosti , pričaju stalno protiv zapada idu da žive u rade na taj isti zapad i vrlo rado prihvataju pomoć od tog istog zapada
De ba Nerko , nije niko lud![]()
Desetljeca laznog mita kroz sistem obrazovanja, medija i crkve sta ocekujes?VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:10E yebi ga , znao sam .
Baš i ja kontam ko stoji iza tzv. studenata , naravno četnici .
Nikad se oni primjeniti neće , lafo studenti a svi poštovaoci Dražinog djela ...
Ima veze. Bolesna mazga neće odustati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:25Vucic je vjerovatno najlosiji covjek koji se rodio na ovoj Zemaljskoj kugli u zadnjih 150 godina. Sreca sto on nema moc van Srbije npr. Da je vladar neke jace drzave.
Palo bi vise glava nego Hitler kada je poceo.
benjamin netanyahutuzlak1987 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:25Vucic je vjerovatno najlosiji covjek koji se rodio na ovoj Zemaljskoj kugli u zadnjih 150 godina. Sreca sto on nema moc van Srbije npr. Da je vladar neke jace drzave.
Palo bi vise glava nego Hitler kada je poceo.
Ljudima naklon do poda zbog toga šta su sve uradili u Jablanici.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:32Ljudi nam skoro donirali antidronski sistem vrijedan nekoliko stotina hiljada vjerovatno, potpuno besplatno, a neki opet nisu zadovoljni. Veličaju saopštenja nekih političara, a ovo naravno opet pljulju.
Da nam pošalju 10 bayraktara, 100 raketa i 80 tenkova neki opet ne bi bili zadovoljni.
za veci show, prati uporedo lajv i ovih NEZAVISNIH novina