Pojedini nikako da prestanu kmecati zbog prosjecnog cvajtasa.
Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dennis Hadžikadunić
Iskreno, nisam ni ocekivao neki pametniji odgovor.

Stani Jel ga digao s rezervnog spiska ili nije? Cemu ovolika rasprava
Ovo je jedan od boljih postova na ovoj temi, odlicno poredano I svi vi Koji mislite da kockar zna sta radi molim vas da procitate ovo sto je ovaj kolega napisao.. ostrenje k..a na hadzikadunicu je pokusaj kockara da ga isprovocira da nesto kaze ili uradi Kako bi to koristio za opradanje da ga odstrani Kako bi otvorio mjesta za menadzerske propalitete tipa mujakic, radeljic Katic itd..ovoj zadnjih dvojici Bosna ne bi bila ni u naumu da SU imali I teoretske sanse da zaigraju za hrvatsku.. hadzikadunic igra u boljem klubu I jacoj ligi nego mujakic I radeljic a sljedece godine CE biti starter u Bundesligi Koju mujakic I radeljic nece moci igrati ni na Fifi...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:13Stručnjak na klupi od početka ne miriše Hadžikadunića i to nema veze sa "ne trudi se na treninzima" i sličnoj priči. Od početka ga je "targetovao" sa ciljem da ga natjera na neku "grešku" ili izlet van terena kako bi imao valjani razlog da ga odstrani iz reprezentacije, odnosno da se napravi mjesto nekom menadžerskom igraču bez da se javnost plaho digne.
Tome u prilog govore činjenice da je Dennis u prve dvije utakmice sa pomenutim stručnjakom na klupi odigrao:
17 minuta protiv Engleske (odbranu činili Radeljić![]()
- Katić (prva utakmica i odma prvih 11, zanimljivo, neki bi rekli čudno) - Ahmedhodžić).
10 minuta protiv Italije (odbranu činili Bičakčić![]()
- Katić (opet 90 minuta, baš čudno) - Ahmedhodžić). U ovoj utakmici je on zamijenio Mujakića koji je odigrao 5x više od njega minuta u ove dvije utakmice.
Dakle, nakon poniženja koje je doživio kao standardni član reprezentacije i dio najbolje odbrane koju smo imali nakon WC (Kolašinac, Dennis, Anel), klupiran je kako bi se mjesta napravila za Mujakića, Radeljića, fosila Bičakčića i novog Van Dijka kojem je očigledno svaku utakmicu zagarantovano 90 minuta, Nikolu Katića.
Dennis je uvijek bio profesionalac u dresu reprezentacije, nikada nije imao problema sjediti na klupi, čekati priliku sa klupe, čak i kada su prije njega prilike dobijali Saničanin, Kovačević i slični fudbalski teroristi. Tako je bilo i ovaj put, ni izjave, niti išta, šta više podršku je pružao svima što poslije utakmica, što kroz izjave, što na društvenim mrežama. Opet se odazvao pozivu, ostalo sve znamo.
Naravno da će se agent oglasiti kada stručnjak izlazi na press konferenciju i direktno tjera igrača iz reprezentacije pod izgovorom "Ne trudi se na treninzima", iako to nije bio slučaj nikada kroz njegovu karijeru, što na klupskom, što na reprezentativnom nivou. Njegov posao je da stane iza svog klijenta, pogotovo kada su u pitanju ovako zapaljivi postupci i izjave koje prenese većina stranih medija, gdje bi njegov klijent mogao imati narušenu sliku kod potencijalnog budućeg transfera.
Kockaru su bila puna usta patriotizma kad je Tek dosao a onda je poceo tjerati igrace Koji SU odabrali bih ispred drugih poput hadzikadunica ili npr hadziahmetovica Koji bi trebao biti starter obzirom na kvalitet itd da bi ih mijenjao igracima Kojima je Bosna zadnja rupa na svirali( radeljic,Katic,sunjic,burnic,huseinbasic,zlomislic).. bukvalno Sam sebi uskace u usta.. nekad pomislim da ima bipolarni poremecaj , toliko je kontradiktoran.. preslikani pape, hadzibegic ili prosinecki.kad vidim ovo ophodzenje Prema hadzikadunicu bogami poconjem da sumnjam u istinitost price o anelu.. sama cinjenica da Niko of nasih debilnih smetljarskih medija Nije ni pokusao da kontaktira anela da cuje njegovu stranu price je dovoljan razlog za sumnju...
-
- Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:38Iskreno, nisam ni ocekivao neki pametniji odgovor.Sveti je napisao/la: ↑ Pa rekli su mu sigurno da racunaju na njeg, zato su ga uostalom i kontaktirali bogte, vidjeli u njemu da moze pojacat ekipu![]()
Ali jok, logicnije je da se citav ss urotio protiv sirotog denisa, garant zato sto je musliman![]()
![]()

Tesko je nesto objasniti nekom ko ne zna sastavit jednu prostoproširenu rečenicu, dzaba se trudis
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Rece lik koji vjeruje da postoji zavjera da se denis izbaci sa spiska
Evo i mongoloid brigada ti aplaudira, znas koliko je sati onda

naprijed rejal
Ovaj momak je MORAO biti na glavnom spisku reprezentacije, čak i u kombinaciji za prvih 11 po svemu što prikazuje ove sezone. Apsolutno ne postoji NIJEDAN kriterij po kojem se nepozivanje Dennisa može opravdati.
Rutinska pobjeda u gostima protiv Magdeburga i 3 boda koja ih ostavljaju na 1. Mjestu.
Rutinska pobjeda u gostima protiv Magdeburga i 3 boda koja ih ostavljaju na 1. Mjestu.

-
- Kontakt:
Dennis nije pozvan jer nema želju i voljni momenat kao Hadzikic nprfanatik19 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:09Ovaj momak je MORAO biti na glavnom spisku reprezentacije, čak i u kombinaciji za prvih 11 po svemu što prikazuje ove sezone. Apsolutno ne postoji NIJEDAN kriterij po kojem se nepozivanje Dennisa može opravdati.
Rutinska pobjeda u gostima protiv Magdeburga i 3 boda koja ih ostavljaju na 1. Mjestu.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
a nece ni glavom na kopacku kao katic:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:22Dennis nije pozvan jer nema želju i voljni momenat kao Hadzikic nprfanatik19 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:09Ovaj momak je MORAO biti na glavnom spisku reprezentacije, čak i u kombinaciji za prvih 11 po svemu što prikazuje ove sezone. Apsolutno ne postoji NIJEDAN kriterij po kojem se nepozivanje Dennisa može opravdati.
Rutinska pobjeda u gostima protiv Magdeburga i 3 boda koja ih ostavljaju na 1. Mjestu.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Meni je fakat čudno što niko ne pita za njega, kao da nikad nije ni igrao, a od ovih mlađih, jedan je od onih sa najviše upisanih nastupa, mislim 28. Generalno otkad je sve to bilo s njim, prošlo je nekako ispod radra, doslovno kao da nikoga nije briga za njim. Žalosno majke mi.fanatik19 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:09Ovaj momak je MORAO biti na glavnom spisku reprezentacije, čak i u kombinaciji za prvih 11 po svemu što prikazuje ove sezone. Apsolutno ne postoji NIJEDAN kriterij po kojem se nepozivanje Dennisa može opravdati.
-
- Kontakt:
I ja ne mogu da vjerujem da niko nije pitao zasto njega nema na glavnom spisku. Igra svoju najbolju sezonu, i vrlo je moguce igra Bundesligu sljedece sezone. Ima vise nastupa za repku nego skupa svi štoperi sem Bicakcica. Nevjerovatno.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:37Meni je fakat čudno što niko ne pita za njega, kao da nikad nije ni igrao, a od ovih mlađih, jedan je od onih sa najviše upisanih nastupa, mislim 28. Generalno otkad je sve to bilo s njim, prošlo je nekako ispod radra, doslovno kao da nikoga nije briga za njim. Žalosno majke mi.fanatik19 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:09Ovaj momak je MORAO biti na glavnom spisku reprezentacije, čak i u kombinaciji za prvih 11 po svemu što prikazuje ove sezone. Apsolutno ne postoji NIJEDAN kriterij po kojem se nepozivanje Dennisa može opravdati.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Nedostaješ..
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- Beduin
- Kontakt:
I jos @Brigada spominje prostoprosirenu recenicu u postu u kojem upravo to i ima. Cuo da neko to spominje kao sprdacinu pa i on pokusao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma zbunio se brigada, uletio izmedju lobiranja za nove igrace i davanja instrukcija strucnom stabu, pa nije dobro vidio
naprijed rejal
- ArtVandelay
- Kontakt:
Vrati se, ti i Ahmedhodžić, pa da budemo opet kao nekad sretni...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
ArtVandelay je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:20Vrati se, ti i Ahmedhodžić, pa da budemo opet kao nekad sretni...

naprijed rejal
Povrijedio se večeras, izašao u 68. minuti.
Kakav kiks, izgubiše kući od Braunschweiga, koji se bori za opstanak. Dennis se oporavio od povrede i večeras presjedio na klupi.
Navijaci HSV-a hladno bacaju na teren neke raketice, vatromet, sta li vec 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.