Ma odbijam vjerovati da su krenuli sa cijelom pricom i jos pustili u javnost a da prije toga nisu vec provjerili kod FIFE. Nisu toliki debili.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma odbijam vjerovati da su krenuli sa cijelom pricom i jos pustili u javnost a da prije toga nisu vec provjerili kod FIFE. Nisu toliki debili.
vidis koliko je debilan odgovor zasto je pozvat Hadzikic, a ne Muftic. Tako da me ne bi nista iznenadilo. Spahi svaka cast, lavovski radi svoj posao. Ali me Barbarez totalno razocarao. Mislio sam da ce ostati dosljedan, da nece krenuti putem kojim su isli i svi ostali selektori forsiranjem poziva igracima za koje se zna da nemaju kvalitet za repku, poput Mujakica. Nemam nista protiv da se isproba neki igrac, ali ako vidis da je lik letva, zasto ga i dalje zoves? Pozovi nekog drugogMogli je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:48Ma odbijam vjerovati da su krenuli sa cijelom pricom i jos pustili u javnost a da prije toga nisu vec provjerili kod FIFE. Nisu toliki debili.![]()
Ne znam odakle im ovaj citat, sve je do Fife a tamo nemamo puno sanse jer su pravila ista za sve.Mogli je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:48Ma odbijam vjerovati da su krenuli sa cijelom pricom i jos pustili u javnost a da prije toga nisu vec provjerili kod FIFE. Nisu toliki debili.![]()
To je podmoranje, ono najmanje sto mozemo ucinitiGoalgetter je napisao/la: ↑14 mar 2025, 17:25Svi po 5 zvjezdica bacamo na google i tripadvisoru kad se ovo zavrsi![]()
Igrao je i Ozcan zajedno Janletom za U21 NjemackeMow je napisao/la: ↑14 mar 2025, 21:12Mislim da se bezze lozite na ovu temu jer su stvari jasne:
- igrao je sa 23 godine za U21 njemacke (nije mi jasno kako je to moguce, ali ocito postoji i za to neki izuzetak)
- nije prije 23. imao nas pasos da bi mu iole olaksao proces kod sportskog pasosa
Kao sto vec neko rece: kad bi mu ipak uspjelo to, to bi onda izazvalo ogromnu lavinu nepravde svih onih odbijenih zahtjeva, pa i onaj od djikana kovacevica. Vrijedi pokusati ako nista, ali mozda bi bilo bolje se pobrinuti za igrace koji su jos ispod 21. ili oko te godine, kao Huskovic ili Ugwu npr.
Joj novinarke. Tesko bilo za gledati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:32
Sva sijela reprezentacije i mahalisanja prebacuju se iz Taverne u Dekanter![]()
Pa i Pascal Gross je godinama igrao standardno u Brightonu i bio jedan od glavnih igraca ekipe pa su ga tek pred odlazak iz kluba prvi put pozvali a covjek bio 30+. Sada kada je u Dortmundu nerijetko bude i starter za repkuMogli je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:05Joj novinarke. Tesko bilo za gledati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:32
Sva sijela reprezentacije i mahalisanja prebacuju se iz Taverne u Dekanter![]()
Ocigledno da momku nije bilo jasno zasto nema poziva za Bausteliju pa se odlucio na ovaj potez.![]()
Jeden Ciklus u21 uvijek se vukao oko 2 godine, ako počinješ ciklus s 21 godinom i recimo ideš na zaključni EP tog ciklusa imaš 23 godine. Tako je recimo Ozcan mogao igrati do 23 godine za u21.NoDi80 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 21:33Igrao je i Ozcan zajedno Janletom za U21 NjemackeMow je napisao/la: ↑14 mar 2025, 21:12Mislim da se bezze lozite na ovu temu jer su stvari jasne:
- igrao je sa 23 godine za U21 njemacke (nije mi jasno kako je to moguce, ali ocito postoji i za to neki izuzetak)
- nije prije 23. imao nas pasos da bi mu iole olaksao proces kod sportskog pasosa
Kao sto vec neko rece: kad bi mu ipak uspjelo to, to bi onda izazvalo ogromnu lavinu nepravde svih onih odbijenih zahtjeva, pa i onaj od djikana kovacevica. Vrijedi pokusati ako nista, ali mozda bi bilo bolje se pobrinuti za igrace koji su jos ispod 21. ili oko te godine, kao Huskovic ili Ugwu npr.
Ozcan je imao 23 godine i 5 mjeseci kad je odigrao zadnju utakmicu za U21 Njemacke
Sa 24 Ozcan je poceo igrati za Tursku
Diego Costa je sa 24 igrao za A Brazila i presao sa 25 u A Spanije
Mislim sto bi se prvi Janelt peglao ako ne postoji sansa
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.