Kratko, ali kuntiunirano, nisam gasio

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kratko, ali kuntiunirano, nisam gasio
Samozdravlje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:58Nikad poraz nije dobar, ali vecerasnji mec nosi, rekao bih "samo" 12 bodova. Tezak mec slijedi, a ako prodje,ide Kecmanovic.
Mozda i neprelazna prepreka, puno utrosene energije, a slijedi Zadar. Bojim se da se ne preforsira mirDa.![]()
Edit: za 20-tak minuta ide![]()
![]()
Kupe se bodovi, idemo većeras da uzmemo slijedećih 25Samozdravlje je napisao/la: ↑14 mar 2025, 00:24Samozdravlje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:58Nikad poraz nije dobar, ali vecerasnji mec nosi, rekao bih "samo" 12 bodova. Tezak mec slijedi, a ako prodje,ide Kecmanovic.
Mozda i neprelazna prepreka, puno utrosene energije, a slijedi Zadar. Bojim se da se ne preforsira mirDa.![]()
Edit: za 20-tak minuta ide![]()
![]()
SALIO SAM SE![]()
![]()
PREBITNA POBJEDA, BEZ SRKLETA I UTROSKA ENERGIJE. TRENING.![]()
Imas na TV Dominikana 2., ako nemas imas na BIR TV, poslije ramazanskog programa
Nadao sam se da bi radu Kecmanovica mogli biti na SK.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:37Imas na TV Dominikana 2., ako nemas imas na BIR TV, poslije ramazanskog programa![]()
![]()
Koga ti saltas lavcino![]()
Za one koji stvarno ne znaju, ukucajte Challenger TV, nadjete turnir( ovaj put Cap Cana- Dominikanska Republika). Zatim mec
Damir : Kecmanovic (negdje pred sami pocetak meca, taj pocetak mozete vidjeti na rezultatima tennis).![]()
Steta, vjerovatno se na ovom terenu veceras vise nece igrati. Dok je bilo slike, vidio sam da su se Muller i Lestienne spakovali i otisli
ostaje 78 u najgorem slucaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.