Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Vi ste svi ludi majke mi
Ko god da dodje u njih na vlast, isti qurac za nas.
Toje nešto mogo jace od predsjednikaz premijera i vlade. Taj njihov odnos prema Bosni.
Isto ko sto jeodnos Amerike prema nama...nebitno ko je predsjednik,to je vece od toga.
Zato se opustite, kokice i uživajte
Toje nešto mogo jace od predsjednikaz premijera i vlade. Taj njihov odnos prema Bosni.
Isto ko sto jeodnos Amerike prema nama...nebitno ko je predsjednik,to je vece od toga.
Zato se opustite, kokice i uživajte
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pametni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PrinceBobby18
- Kontakt:
vlast se smjenjuje na izborima, a ne na ulici. nisam upućen, žele li prosvjednici vanredne slobodne višestranačke izbore, vojnu huntu ili pak nešto treće?
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jel u Tadicevo vrijeme bio ovako los odnos prema BiH,ne sjecam se da su otvoreno podrzavali razbijanje drzave.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:22Vi ste svi ludi majke mi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel se jos neko najezi kad krene Uuu boooj krenite junaci sviii
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Fenikse istina je da se nece sutra nista desiti vjerovatno, pa protest je u pitanju, a ne oruzana pobuna ili atentat na predsjednika.L-Train je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:32Jel u Tadicevo vrijeme bio ovako los odnos prema BiH,ne sjecam se da su otvoreno podrzavali razbijanje drzave.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:22Vi ste svi ludi majke mi
Nisi upravu, naravno da nije isti qrac za nas, itekako je znacajno da im padne vlast, pogotovo u doba najvece poslijeratne krize u BiH ciji krivac je direktno i dokazano vucic i njegova pascad poput vulina, brnabicke i dodika.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A fine djece, mašala. Nigdje ne možeš vidjeti kokardu ili majicu sa Dražinim likom 

Dodik je primoran da eskalira situaciju u najgore moguce vrijeme po njega i vjerjujem da je sam svjestan toga.
Drzava ima priliku da ga posalje na smetljiste historije i ovaj put Dodik nema ruku Izetbegovica da ga spasava
Drzava ima priliku da ga posalje na smetljiste historije i ovaj put Dodik nema ruku Izetbegovica da ga spasava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sta ocekujes?,extremna desnica je isto protiv Vucica.Ovdje su svi zajedno,a na nekim regularnim izborima svako u svoj tor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:48A fine djece, mašala. Nigdje ne možeš vidjeti kokardu ili majicu sa Dražinim likom![]()
Nece pasti vucic jer nema ko da ga zamjeni.
Sutra da su izbori opet bi pobjedio.
Opozicija je razjedinjena na 10 stranaka,nemaju lidera.
Milosevic je prvo izgubio izbore od Kostunice,
pa tek onda bio 5 oktobar,kad nije htio priznati rezultate.
Sutra da su izbori opet bi pobjedio.
Opozicija je razjedinjena na 10 stranaka,nemaju lidera.
Milosevic je prvo izgubio izbore od Kostunice,
pa tek onda bio 5 oktobar,kad nije htio priznati rezultate.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ponavlja li se historija ???ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:39Fenikse istina je da se nece sutra nista desiti vjerovatno, pa protest je u pitanju, a ne oruzana pobuna ili atentat na predsjednika.L-Train je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:32Jel u Tadicevo vrijeme bio ovako los odnos prema BiH,ne sjecam se da su otvoreno podrzavali razbijanje drzave.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:22Vi ste svi ludi majke mi
Nisi upravu, naravno da nije isti qrac za nas, itekako je znacajno da im padne vlast, pogotovo u doba najvece poslijeratne krize u BiH ciji krivac je direktno i dokazano vucic i njegova pascad poput vulina, brnabicke i dodika.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Očekujem da Bošnjo ne likuje takvim i da svrši od sreće. I da nema opet neke Hanife koja bi ih izgrlila i izljubila ko onomad Draška.L-Train je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:52A sta ocekujes?,extremna desnica je isto protiv Vucica.Ovdje su svi zajedno,a na nekim regularnim izborima svako u svoj tor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:48A fine djece, mašala. Nigdje ne možeš vidjeti kokardu ili majicu sa Dražinim likom![]()
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo i jeste najveći problem za Vučića, ranije kada su bili protesti bili su predvođeni tom nekom opozicijom te uglavnom estradnim ličnostima, opoziciju je lako rješavao tako što raspiše izbore i lagano pokrade, plus poturi svoje ljude u tu opoziciju, a ove estradnjake riješi nekom aferom. Sada protiv sebe ima studente koji nemaju političkih zahtjeva, već samo traže jedno "da instituacije države rade svoj posao". Vučić na taj zahtjev nema odgovor jer je u fazonu "institucije to sam ja".PrinceBobby18 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:29vlast se smjenjuje na izborima, a ne na ulici. nisam upućen, žele li prosvjednici vanredne slobodne višestranačke izbore, vojnu huntu ili pak nešto treće?
Baš sam to pratio ispočetka, kada je rekao da će objaviti svu dokumentaciju o nadstrešnici pa donio registratore na konferenciju, a studenti mu odgovorili nisi nadležan za tu dokumentaciju, i šta će ista uopće kod tebe kada treba biti u tužilaštvu. To mu je bio šok, jer šta god da je uradio odgovor je bio nisi nadležan, a on to nije mogao podnijeti, zato je i on ovako poludio, realno u zadnjih 10 godina nikada nije bio ovakav. Ne zna više šta da radi. Onaj Đurić je u UN glasao protiv Rusije, to samo znak da su veze popucale, i da ne drži konce u svojim rukama, a ovi koje je postavio na različite pozicije veze nemaju šta da rade bez njegove upute.
Jednostavno Vučić nema odgovor na zahtjev da institucije rade svoj posao.
U kojem pravcu će ovo dalje ići, teško je reći, bilo je čak i nekih prijedloga da prelaznu vladu vode profesori Beogradskog univerziteta, ali ovo nisu bili zvanični zahtjevi studenata.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mnogi od ovih su došli samo da se dobro napiju večeras i objavi neki lajv i story za Instagram, ipak je srbija sjedište kiča, rijalitija, granda, pinka i ostalih bolesnih stvari
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa nema potrebe da se likuje,moze se sutra ispratiti uz kokice.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 mar 2025, 23:01Očekujem da Bošnjo ne likuje takvim i da svrši od sreće. I da nema opet neke Hanife koja bi ih izgrlila i izljubila ko onomad Draška.L-Train je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:52A sta ocekujes?,extremna desnica je isto protiv Vucica.Ovdje su svi zajedno,a na nekim regularnim izborima svako u svoj tor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 mar 2025, 22:48A fine djece, mašala. Nigdje ne možeš vidjeti kokardu ili majicu sa Dražinim likom![]()
Bolje da ja pišem o današnjim dešavanjima nego o politici.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- VensanKasel
- Kontakt:
Sram da ih bude , piju za ramazanRomagnoli13 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 23:10Mnogi od ovih su došli samo da se dobro napiju večeras i objavi neki lajv i story za Instagram, ipak je srbija sjedište kiča, rijalitija, granda, pinka i ostalih bolesnih stvari

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 14 gostiju.