Slavija već puna a ovi se nisu ni pomjerili ispred Skupštine
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Yebeno je kada donji "mozak" dominirakraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:51Meni nije jasno kako im nije žao djece. Dok se roditelji svađaju, djeca to sve gledaju. A ti si uzrok svadje, jer si im se ti sa majkom vucarao.VensanKasel je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:49Ma svakom svoje , za mene su zauzete djevojke ili žene uvijek bile prekrižene . Također ako je bivša djevojka ili žena jarana ili poznanika , također je prekrižena bila .

Ma oboje su tu krivi , mislim na roditelje .... Ja sam uvijek za dobar razvod , nego za loš brak . Ostanu radi djece zajedno u braku , sami još pogoršaju stvari .
Mene kada pitaju što ne "šaram" , kažem fino zar da 18 godina ulaganja u vezu/brak i dvoje djece razyebem zbog jedne pichke ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Pensioner26
- Kontakt:
Ljudi/žene koji se svjesno miješaju u nečije brakove, veze bi trebali biti dijagnosticirani kao bolesni. Samo jedno pitanje, kako ćeš ti imati povjerenje u svoju buduću ili trenutnu suprugu, ako radiš to što radiš?kraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:51Meni nije jasno kako im nije žao djece. Dok se roditelji svađaju, djeca to sve gledaju. A ti si uzrok svadje, jer si im se ti sa majkom vucarao.VensanKasel je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:49Ma svakom svoje , za mene su zauzete djevojke ili žene uvijek bile prekrižene . Također ako je bivša djevojka ili žena jarana ili poznanika , također je prekrižena bila .
Vise sam ocekivao,za sad sve tanko.. Najzalosnije sto oni misle da ce Vucic odstupit zato sto oni hodaju bez cilja sirom Srbije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovom jednom jaranu se nabacivala ženska, puno mladja od njega. On vozač, ona radnica, skroz drugi grad gdje ona radi, ne bi niko ni znao da je mazno.VensanKasel je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:59Mene kada pitaju što ne "šaram" , kažem fino zar da 18 godina ulaganja u vezu/brak i dvoje djece razyebem zbog jedne pichke ?
Pricamo o tome, kaže nije mi se dalo da imam bilo šta sa njom. Kuci djeca, ne da mi se praviti sirocad od vlastite djece. Da se ja i žena razvedemo, ostadose djeca bez oca...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
Sutra pocinje na Pinku prica da nije blo 10k ljudi na obojenoj revoluciji, izaci ce zvaljavi potvrditi i reci da se dogovorio sa pravim studentima koji zele da uce i kraj price. Ovi mogu protestovati jos 5 godina nista znacajno se nece desiti. Oni su kao Franckuska, dok ne krene da gori sve i potekne krv nikad se nista nece promjeniti. Evo Jelena Karleusa kaze sto se protestuje ljudi u srbiju su sretni i zadovoljni. Ovo me podsjeca na Marie Antoinette i onu njenu cuvenu 

GGMU
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
ja ne kontam šta sad? Lagano Vučko sutra spominje EXPO, napredak, tigar, a studenti... i dalje šetaju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ja ne znam ko ovu dzukelu moze gledati
....sve drugo će proći!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo nek se seta, studenti ce biti moralni pobjednici 

Don't believe the hype.
Bojim se da ce biti bas tako, on ce nastaviti po starom i koga zaboli k, sto je bilo ovoliko ljudi u Beogradu. Sta mu mogu, na izborima ce ih opet pokrasti
GGMU
- VensanKasel
- Kontakt:
Zamisli koliko je lik udaren u glavu , srbi su prokleti oni kada se svete nema malo , pucanje u noge i slično ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovako je i danas po Bgu"One night, I went to a bar; I was with a woman. We talked all night. We laughed, we flirted, I paid for several drinks of hers. At around 5 am, a guy came in, grabbed her by the arm and took her to the bathroom. He made love to her and she left with him. That doesn’t matter, because I had most of the possession on that night.”
Brilliant! Isn’t it?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Valjda ne shvata ozbiljno informer? Ne znam nisam pametan
....sve drugo će proći!
Ma sad pred noc kad se zakuha 
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 15 mar 2025, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na našim prostorima nema protesta i promjena bez sile.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Yebem li ti majku bolesnu.Ukoliko plan zapadnih službi za izazivanje građanskog rata danas bude ostvaren, u toku noći će u Banjoj Luci biti pokušano hapšenje Dodika, Stevandića i Viškovića po izdatom nalogu Suda BiH, a izvršeno od Eufora ili paravojnih formacija ponovo okupljenih od Nasera Orića", tvrdi Vulić, upitavši: "Srbi šta vam nije jasno?".
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Jabroni i 18 gostiju.