FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neke promjene svakako jel ovo nije to to bar prikazanom u prvom sto smo vidjeli, da ovakvo ime od kluba jedva zabije jedan, ocekivo sam bar dvicu sa pola snage , no dobro…
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pavicic ima 2 zuta cini mi se zato sam reko Mustaficajurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:55Nemoj majke ti Mustafica da uvodi imaš Pavicica Mehmedovica Mujkica sve bolja varijanta
Ma ne valja to ništa, nismo zabili petardu na poluvremenu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Lulic danas bas van utakmice i ovaj sut na kraju pokazuje svu frustraciju.
Steta povrede Djordjevica nas daleko najbolji vezni igrac.
Igman fizicki totalno losa ekipa i oni su sigurni putnik u 1.ligu federacije
Treba sto prije zabiti jos jedan gol i izvesti Gulia da mu Topalovic ne izmisli karton
Steta povrede Djordjevica nas daleko najbolji vezni igrac.
Igman fizicki totalno losa ekipa i oni su sigurni putnik u 1.ligu federacije
Treba sto prije zabiti jos jedan gol i izvesti Gulia da mu Topalovic ne izmisli karton
-
- Kontakt:
Super bas zbog toga ga ubacit da slucajno ne bude igro protiv Borcabvsic je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:57Pavicic ima 2 zuta cini mi se zato sam reko Mustaficajurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:55Nemoj majke ti Mustafica da uvodi imaš Pavicica Mehmedovica Mujkica sve bolja varijanta
Ofiran penal 
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Prve impresije: dobar Gordeziani.
Sto se ostalog tice, ne zentajte se toliko. Ne briljiramo, ali ok je. Lakapo.
Sto se ostalog tice, ne zentajte se toliko. Ne briljiramo, ali ok je. Lakapo.
Nemojte zajebavat, protiv zrinjskog Pavicic i Lulic ko Xavi i Iniesta bilistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:58Super bas zbog toga ga ubacit da slucajno ne bude igro protiv Borcabvsic je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:57Pavicic ima 2 zuta cini mi se zato sam reko Mustaficajurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:55
Nemoj majke ti Mustafica da uvodi imaš Pavicica Mehmedovica Mujkica sve bolja varijanta
Igman nije rupcaga ko gosk i sisogradKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:56Neke promjene svakako jel ovo nije to to bar prikazanom u prvom sto smo vidjeli, da ovakvo ime od kluba jedva zabije jedan, ocekivo sam bar dvicu sa pola snage , no dobro…
Ljudi su od 20 do 70 minute zrinjski drzali na 00 sa igracem manje. Imali smo precku 2-3 prilike za go postignut go.. siromasno jeste za standarde al ako dignemo igru i uceramo jos 5-6 golova u drugim pol za dovoljan
Zasto ne posudimo Hebibovica gosku il nestavimo zabranu da igra protiv nas
Pa jel ga udario po nozi? Koliko sam vidio jest..prije je postavio da primi loptu..jedino ako nisam dobro vidio
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ristić het trik za 15 min
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma ne zna se šta je s tom povredom Đorđevića uopće, kada će da zaigra i hoće li biti sjena igrača kakav je bio. Ne bih se ja olako riješavao Lulića i Pavičića, nije da imamo vagon sposobnih veznih da uskoče ako oni odu. Lulić je vjerovatno frustriran i zbog toga što bi do sad imao desetak golova da nam klub nije "one man show"...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali meni je Krdzalic kriminalan. Nit defanzivno nit ofanzivno sta radi, grozno…
Do sada Gordezijan, Gojković i Kuprešak mogu dobiti prolaznu ocjenu.
-
- Kontakt:
Majstor !!!
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Ajmo braćo gruzijci
-
- Kontakt:
Kakav majstor.
Svaki put kad ima loptu odbrani je nezgodno hoce li ga primiti
Samo u ovoj utakmici je imao sut iz kornera, onda onu prečku, pa sut iz slobodnog pa sad ovo a ne igra
Svaki put kad ima loptu odbrani je nezgodno hoce li ga primiti
Samo u ovoj utakmici je imao sut iz kornera, onda onu prečku, pa sut iz slobodnog pa sad ovo a ne igra
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 mar 2025, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.