FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Realizacija katastrofa.
Na kraju će primiti i 1:0…
Na kraju će primiti i 1:0…
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Na postavljeni bunker opet Kompany kojemu je forte napadački nogomet, nema rješenja za probiti isti.
Rukomet pa opet rukomet.
Nema okomitosti u našoj igri, svaki napad isti, nema promjene mjesta u napadu, nema uigrane napadačke akcije.
Naši izgledaju kao da su se prvi puta skupili i da im je prva tekma ikad u životu. Teško je shvatiti da cijelu sezonu, ili svakako veći dio sezone, nemaju rješenja protiv bunkera.
Shvaćam da su mentalno iscrpljeni ali nije ovakva igra protiv bunkera prvi puta.
Evo primjera danas gdje Kimmich igra užasno a ne smiješ ga mjenjati jer je potpisao novi ugovor i još je kapetan a igra katastrofalno.
Rukomet pa opet rukomet.
Nema okomitosti u našoj igri, svaki napad isti, nema promjene mjesta u napadu, nema uigrane napadačke akcije.
Naši izgledaju kao da su se prvi puta skupili i da im je prva tekma ikad u životu. Teško je shvatiti da cijelu sezonu, ili svakako veći dio sezone, nemaju rješenja protiv bunkera.
Shvaćam da su mentalno iscrpljeni ali nije ovakva igra protiv bunkera prvi puta.
Evo primjera danas gdje Kimmich igra užasno a ne smiješ ga mjenjati jer je potpisao novi ugovor i još je kapetan a igra katastrofalno.
-
- Kontakt:
Tako je Leroy 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Joe, bravo Sane ali pas Olisea se ne smije zanemariti.
Napokon gol, nakon ogromne patnje.
Napokon gol, nakon ogromne patnje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E jbg Urbig.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeftino, prejeftino primljen gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E ybg Urbiže beže, vidjelo se par napada prije toga da mu je ušla nervoza pod kožu
-
- Kontakt:
Gdje ces reci za Keba Krabu da je katastrofa kamenovat ce te.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:02Na postavljeni bunker opet Kompany kojemu je forte napadački nogomet, nema rješenja za probiti isti.
Rukomet pa opet rukomet.
A Urbig je promasaj aka Rensing
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas amaterski na kraju, bez ikakvog rezona sa bezbroj gresaka.
Losa predstava, nema sta.
Losa predstava, nema sta.
Keba Kraba je imao pristup ona teška boli ****...
-
- Kontakt:
Utakmica pred pauzu, koja nije umirala od ljepote, gdje je bilo bitno uzeti tri važna boda za nastavak prvenstva. Šteta za dva boda, koja bi nam mnogo značila u nastavku sezone, gdje bi mogli potencijalno rotirati ekipu i spremati se za Ligu Prvaka.
Nažalost Übrig pokazao da se na njega ne može dugoročno računati, pacerska greška
Nažalost Übrig pokazao da se na njega ne može dugoročno računati, pacerska greška
Iskreno, ljepotica se nije očekivala, ali ovo što sam upratio smor od igre.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:30Utakmica pred pauzu, koja nije umirala od ljepote
Biće bolje kaže narod stari.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nije se danas isplatio pomalo ziheraski pristup. Zabio se gol, krenula se izmjenom Olise/Ito zatvoriti utakmica jer do tog trenutka Union nije imao postenog suta, ali eto dogodi se individualna greska, i nema se tu sta pametno ni reci.
Urbig jeste pogrijesio, ali ne treba ga sad lincevati, grijese svi, al se greske stopera i golmana pamte najvise. Sve je to proces, i tko misli da ce Urbig uci i braniti kao Neuer,
pa ne ide to bas tako.
Urbig jeste pogrijesio, ali ne treba ga sad lincevati, grijese svi, al se greske stopera i golmana pamte najvise. Sve je to proces, i tko misli da ce Urbig uci i braniti kao Neuer,
pa ne ide to bas tako.
Katastrofa od utakmice, nemamo trećeg normalnog igača na sredini terena, ne mogu da shvatim da onoga Chipanzu toliko forsiraju.
-
- Kontakt:
Istina, naročito prvo poluvrijeme. Nadam se da nakon pauze idemo u novi pozitivni niz, kao poslije Holanđanaarmando je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:35Iskreno, ljepotica se nije očekivala, ali ovo što sam upratio smor od igre.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:30Utakmica pred pauzu, koja nije umirala od ljepote
Biće bolje kaže narod stari.
Urbig jest pogriješio ali ne možeš od njega očekivati sa 21g da bude nivo Neuera.Mi smo morali ovu utakmicu rješiti ranije a ne kružiti oko gola do besvjesti jer ne znaš ili nemaš način probiti bunker.Niko da yebeno ošuta van 16m svi pokušavaju se ušetati u yebeni gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedini Davies igra u skladu s novim ugovorom, druga dvojica a pogotovo Klauziala nisu ni blizu, on se baca po podu i dreči ko dijete u trgovačkom centru kad ne dobije igračku...
Mia Khalifa cim se ode u goste.
-
- Kontakt:
A danas smo vidjeli i da nam je Gnabry najlošije krilo, nema on šta više ponuditi Bayernu u narednoj sezoni
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 5 gostiju.