AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Paratici + Alegri hahahaha. Ako ima istine u ovome, haman da su baš nanijetili da unište klub.
Il Club più titolato al mondo!
Allegri je dobar trener, ozbiljniji i od Fonsece i od Konseisao-a.
Medjutim moj prvi pik je De Zerbi ili Fabregas. Takodjer postoji mogucnost da Gasperini bude slobodan iduce sezone, i o njemu bi trebalo razmisliti.
Medjutim moj prvi pik je De Zerbi ili Fabregas. Takodjer postoji mogucnost da Gasperini bude slobodan iduce sezone, i o njemu bi trebalo razmisliti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Golemo u ovakvoj situaciji, rasprodano.
Nego kad smo vec kod posjete ovakvu sezonu igramo a najposjecenija smo ekipa u ligi
Onda mi dzaba kukamo ovdje, sve je to dobro. Dokle god ljudi daju pare da gledaju ovaj jad od igre a ja se nerviram kod kuce, kontam onda, ima i vecih budala.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Samo ganjajte nekog tipa De Zerbi ili Fabregas ako želite na duge staze ili Contea ako želite instant. Gasperiniju treba dosta vremena (čitaj: godina) da izgradi svoj sistem i svoje igrače a niti on ima toliko godina pred sobom (bliži mu se 70-ta) a niti Milan ima strpljenja da ga čeka toliko, znate i sami.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Hahaha i ja isto evo gledam i ne mogu da vjerujem. Zivciram se ovdje radi majmuna, a navijači jos plaćaju kartu da idu gledat te primadonne.
Ma sretno im ove sezone
Milanovi "najzesci" su uvijek bili bliski sa vlasnikom. Cak se spominjalo da su vodje bile onomad na platnom spisku Berlusconija. Ne vjerujem ni sada da je drugacije. Zato to ocekivanja bojkota ili protesta se nece nikad desiti.
S druge strane , imas sezonske, ko je platio sigurno ce otico da ne bi propalo.
Na kraju , treba podrzati mister smoka jer je obezbjedio opstanak. Nek potraje jos godinu i zavit ce amere i jatake u crno.
S druge strane , imas sezonske, ko je platio sigurno ce otico da ne bi propalo.
Na kraju , treba podrzati mister smoka jer je obezbjedio opstanak. Nek potraje jos godinu i zavit ce amere i jatake u crno.
Ma ima tu brdo turista i ostalih lokalaca kojima to dođe kao izlet, možeš i na dan utakmice doći do karte kad su protivnici manje atraktivni.
Ja sam ove godine ugrabio kartu od 30 eura za Bergamo i hop na utakmicu, skoro pola aviona je išlo sa istom namjerom.
Ja sam ove godine ugrabio kartu od 30 eura za Bergamo i hop na utakmicu, skoro pola aviona je išlo sa istom namjerom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Kakva li nas akrobacija ili harakiri veceras ceka u izvedbi trenera?
Ima li neki sastav?
Ima li neki sastav?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Maignan
Theo Thiaw Gabbia Walker
Musah Bondo
Leao Reijnders Pulišić
Gimenez
Theo Thiaw Gabbia Walker
Musah Bondo
Leao Reijnders Pulišić
Gimenez
- Beduin
- Kontakt:
Ok mi je sastav, samo Thiaw od povratka je los i primamo dosta golova, Pavlovic i Tomori su dobro ferceerali zajedno i ne znam zasto vise to ne koristi kao opciju.
Fofana je dosta pao u formi, ali protiv jacih protivnika Musah na ovoj poziciji je harakiri jer previse leti naprijed i ostavlja sredinu praznu. I on me razocarao, totalno nedefinisan veznjak i uvijek ima taj visak potez.
Fofana je dosta pao u formi, ali protiv jacih protivnika Musah na ovoj poziciji je harakiri jer previse leti naprijed i ostavlja sredinu praznu. I on me razocarao, totalno nedefinisan veznjak i uvijek ima taj visak potez.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dočekali smo dan da Como bude favorit protiv Milana na Sansiru.
-
- Kontakt:
Ovo treba uzeti pištolj i upucati ga u čelo.
- Beduin
- Kontakt:
Tako je Musa, j3bo ti sebi mater vise.
075 ❤
075 ❤
Haj što nije gol, ali kako uspiješ ovoliko omašiti okvir gola 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pratim Milan skoro 40 godina i odgovorno tvrdim da je ovaj Musah jedan od najgorih igrača koji su ikad obukli crveno-crni dres. FUJ!
-
- Kontakt:
Imali smo kontru ako se ne varam 6:2 i još nismo dali gol.
- Beduin
- Kontakt:
I opet ljudi sad slozise kontru, Muserica kao sprinta od Bog zna odakle, covjek jednostavno ne moze da ne visi u fazi napada i ostavlja prostor protivniku.
075 ❤
075 ❤
Eh danas i ja opet gledam, al no hard feelings
Al koji je debil ovaj Musah, riješiš se debila Joao Felixa i njegovu poziciju preuzme američki debil koji ni sam ne zna Jel on uopće fudbaler.
Ne očekujem ništa veceras
Ej kako je ovo Sold out kad gledaj sta je prazni mjesta na tribinama hahaha
Američka mafija... to mora da su neki XY ameri kupili preostale ulaznice i mi ko fole sold out. Da nas hoće kaznit sa izbacivanjem u Serie C, da se napokon ovi banditi iz uprave odstrane iz kluba
Al koji je debil ovaj Musah, riješiš se debila Joao Felixa i njegovu poziciju preuzme američki debil koji ni sam ne zna Jel on uopće fudbaler.
Ne očekujem ništa veceras
Ej kako je ovo Sold out kad gledaj sta je prazni mjesta na tribinama hahaha
Američka mafija... to mora da su neki XY ameri kupili preostale ulaznice i mi ko fole sold out. Da nas hoće kaznit sa izbacivanjem u Serie C, da se napokon ovi banditi iz uprave odstrane iz kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.