Jel ti zao Dodika i Vucica ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako je lijepo ovo slusat, kad treneri, sve jedan za drugim kazu, Sarajevo je bilo bolje, zasluzeno pobijedili..., a ne ono, nemam komentar, sve ste vidjeli, nemam sta komentarisat i slicno.
Bravo Sarajevo!!!
Bravo Sarajevo!!!
since 1973
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al ova utakmica s Borcem šega , u decembru trebsli igrati pa u februaru i opet odgoda i na kraju u reprezentativnoj pauzi gdje cemo biti bez 4 mlada reprezentativca i Gulyasvilija . Al ćerat cemo se kako god
.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Udaljili nas od titule i nema potrebe da nas kradu vise.To je jedino tacno.Prva polusezona od 15 utakmica 10 te pokradu dok si u igri za titulu,u nastavku sezone kad ovi odlijepe bez greske ti se sudi,daj molim te hahahaha
I opet ce nastaviti po istom u julu.Svi oni mogu perfektno odsuditi kada hoce jer fkt nije tesko nasu ligu gdje nema neke aman brzine uz to imaju VAR.Idemo dalje momci,jos uvijek bez primljenog gola iz igre.Vasilios ako se po jutru dan poznaje bomba od igraca.Cekamo jos trojicu standardni igraca da se vrate iz povrede da budemo jos 20-30% jaci
I opet ce nastaviti po istom u julu.Svi oni mogu perfektno odsuditi kada hoce jer fkt nije tesko nasu ligu gdje nema neke aman brzine uz to imaju VAR.Idemo dalje momci,jos uvijek bez primljenog gola iz igre.Vasilios ako se po jutru dan poznaje bomba od igraca.Cekamo jos trojicu standardni igraca da se vrate iz povrede da budemo jos 20-30% jaci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zar nije borac odgodio tekmu protiv Veleza zbog nastupa nekoliko igraca za repke??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kakve veze mi imamo? Sami se borite zar nije tako? Mozete vi to, dajemo vam podrsku posebno sa foruma.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:57Prepo se Vicko zatvora,skonto nema zahebancije sa drzavom,mogao bi on uskoro klavir da svira. Inace ovako ozgleda normalna tekma,bez 303 beskontaktna faula,pustis da se igra a ne onaj teror na utakmicama Dodine prcije.
Fk Željezničar.
Ja bi tražio odgodu, imamo pravo na to.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:45Al ova utakmica s Borcem šega , u decembru trebsli igrati pa u februaru i opet odgoda i na kraju u reprezentativnoj pauzi gdje cemo biti bez 4 mlada reprezentativca i Gulyasvilija . Al ćerat cemo se kako god.
Hoce li Borac odgodit par utakmica cisto da se odmore od evropskih utakmica na kojem su predstavljali BiH na najljepsi moguci nacin?
Vjerujem da su to zasluzili, jedno mjesec dana
Vjerujem da su to zasluzili, jedno mjesec dana
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Gospodski maniri Zvezdana Miloševića: Riječi koje je uputio muzika su za uši FK Sarajevo
Klafurić: Ovo je najbolja ekipa protiv koje smo igrali
"Sarajevo je trebalo u 40 minuta zabiti dva ili tri gola. Kasnije smo se stabilizirali, ali apsolutno je Sarajevo bilo bolje. Ponovo u drugom poluvremenu, prve dvije-tri minute, imaju dvije stopostotne šanse. Nakon toga smo se stabilizirali, imali dvije stative. Da smo pobijedili, ne bi bilo realno. U kojem smjeru bi otišla utakmica da je Sarajevo zabilo gol ili dva, ne znam.“ Coric
Ivanković: Sarajevo je bilo bolje cijelu utakmicu, imali smo sreće da nas nisu ubjedljivije kaznili
Tako to mangup radi za nesto manje od mjesec dana cim mu se obezbjede regularni uslovi
Nema ne davanja izjava i "no coment" izjava
Sarajevo to smo mi zapamtite dobro svi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 15 mar 2025, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne ulazi u raspravu sa debilima, vidiš da hoće da opravdaju svoju sramotu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:00Inace poklon penal je kad si sam i prvi na lopti,onda vidis start na nogu a ne na loptu to nije penal,sudija nam poklonio penal auu sramote,dajte video analizubovo jos nije vidjeno.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Bordo kuya se malo podigla, nesto mi je poznato to?
Tanka je linija izmedju Zekicu ugovor 5godina, i mrsh Zekicu u pm od neki dan
Tanka je linija izmedju Zekicu ugovor 5godina, i mrsh Zekicu u pm od neki dan
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 20:13Bordo kuya se malo podigla, nesto mi je poznato to?
Tanka je linija izmedju Zekicu ugovor 5godina, i mrsh Zekicu u pm od neki dan![]()
Imas li ti svoj klub, vidim vise nama po kurcu skaces, mislim da bi se trebo malo na drugu stranu okrenut valja se opet vici naguzit za ovu evropu
Za bordobijele boje
Dobro, možeš li obrazložiti zašto to misliš? Neko objašnjenje?Combattente87 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:55Prvi penal.za Sarajevo je poklon!Pendulum je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:47Koji penal je poklon?Combattente87 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:44Možemo li sada da konstatujemo da je Sareal još jednom poguran od strane sudijske organizacije !? Poklon penal već drugu utakmicu za redom, ali borba i dalje traje...![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti nasu ekipu,samo se igra,bez svadjanja,guranja,grubih startova,provokacija kao kod kona ili ovih balerina iz BL,prava sportska,korektna ekipa,ljepota vidjeti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2025, 19:24Gospodski maniri Zvezdana Miloševića: Riječi koje je uputio muzika su za uši FK SarajevoKlafurić: Ovo je najbolja ekipa protiv koje smo igrali"Sarajevo je trebalo u 40 minuta zabiti dva ili tri gola. Kasnije smo se stabilizirali, ali apsolutno je Sarajevo bilo bolje. Ponovo u drugom poluvremenu, prve dvije-tri minute, imaju dvije stopostotne šanse. Nakon toga smo se stabilizirali, imali dvije stative. Da smo pobijedili, ne bi bilo realno. U kojem smjeru bi otišla utakmica da je Sarajevo zabilo gol ili dva, ne znam.“ CoricIvanković: Sarajevo je bilo bolje cijelu utakmicu, imali smo sreće da nas nisu ubjedljivije kaznili
Tako to mangup radi za nesto manje od mjesec dana cim mu se obezbjede regularni uslovi![]()
![]()
Nema ne davanja izjava i "no coment" izjava
Sarajevo to smo mi zapamtite dobro svi![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
ordedelmale
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 5 gostiju.