Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inter djeluje losije nego prethodne dvije sezone.
Bas me zanima dvomec sa Bayernom, djeluje da su ekipe tu negdje.
Bas me zanima dvomec sa Bayernom, djeluje da su ekipe tu negdje.
Definitivno, prošle sezone sam se nadao klempi jer smo velik dio sezone igrali najbolji fudbal u Evropi ali ove smo dosta slabiji. Možemo proći Bayerna ako bude malo sreće ali teško išta više od toga. Ove sezone imamo dosta problema s povredama pa valjda i to utiče na formu igrača, a prethodne dvije sezone gotovo niko nije bio ozbiljnije povrijeđen pa je bilo lakše
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inzaghi je daleko bolji stručnjak od Kompanya. Inter je taktički bolja ekipa i vjerujem da će proći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pisali smo na nasoj temi, najgori Bayern zadnjih 20 sezone s tim da trebam naglasiti da su digli formu, posebno u odbrani sto je rezultiralo dobrom dvomecu protiv jakog ali naivnog Bayer-a.Biscione je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:54Definitivno, prošle sezone sam se nadao klempi jer smo velik dio sezone igrali najbolji fudbal u Evropi ali ove smo dosta slabiji. Možemo proći Bayerna ako bude malo sreće ali teško išta više od toga. Ove sezone imamo dosta problema s povredama pa valjda i to utiče na formu igrača, a prethodne dvije sezone gotovo niko nije bio ozbiljnije povrijeđen pa je bilo lakše
Inter ima iskustvo, dobrog trenera a tim je kompaktan i dobar.
Nema sanse da se ovo prognozira, posebno sto je prva u Minhenu. Recimo Bayern dobije PSG kuci 1:0 koji demolira Liverpool a nastrada od Feynoorda 3:0 kojeg Inter s pola snage dobija.
Nemoguce prognozirati, zato me i raduje dvomec. Respekt Interu

Ostale su samo dvije engleske ekipe u Champions League, Arsenal i Aston Villa. Dakle ni oni se nisu nešto proslavili u Ligi prvaka. Da li to znači da uz dobre rezultate Intera, Rome i Lazija (i Fiorentine) ipak možemo da se nadamo tom petom mjestu u Ligi prvaka naredne godine?
-
- Kontakt:
Preveliku prednost imaju Englezi ispred Talijana, plus Talijanima se bodovi dijele na 8 klubova a Englezima na 7. Prava borba Talijanima je sa Španjolcima
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Inter apsolutni favorit protiv Bajerna realno, bolje igrače ima a pogotovo trenera
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
50-50BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:00Inter apsolutni favorit protiv Bajerna realno, bolje igrače ima a pogotovo trenera
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ode nam koeficijent. 

Meni su talijani i od bauštelaca slabiji. Ne pamtim kad je neki klub kod njih nešto bitno osvojio. Roma se uzda u gerijatričara Hummelsa da im čuva odbranu, večeras ih je ukopao.

Od ostalih Atalanta i Lazio smiješne ekipe, Đubrentus lopovski klub, Milan cigansko raspali, Inter nedovoljno jak.

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne budu pičić, bolji ste na svakoj poziciji osim golmana i napadača, ipak je Heri Kejn vasiona za Tirama i Lautara realnoBiscione je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:5750-50BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:00Inter apsolutni favorit protiv Bajerna realno, bolje igrače ima a pogotovo trenera
MANIJACI JUG 1987
Slusali smo nedavno o mocnom Interu a evo sad se pise 50-50 protiv Bayerna.Sagrotan je napisao/la: ↑13 mar 2025, 21:35Meni su talijani i od bauštelaca slabiji. Ne pamtim kad je neki klub kod njih nešto bitno osvojio. Roma se uzda u gerijatričara Hummelsa da im čuva odbranu, večeras ih je ukopao.
Od ostalih Atalanta i Lazio smiješne ekipe, Đubrentus lopovski klub, Milan cigansko raspali, Inter nedovoljno jak.![]()

-
- Kontakt:
I to 50/50 je previse i da je mocni inter bajern je ipak bajern gigant u svjetu nogometa i klub koji uvjek igra na finale tako da intera stavljat kao favorita u ovom duelu je smjesno
Inter naravno da ima sanse duel ce odlucit sitnice ali i ispast od bajerna nije nikakva sramota
Inter naravno da ima sanse duel ce odlucit sitnice ali i ispast od bajerna nije nikakva sramota
Moćni Inter je bio prošle godine i da smo se tad sastali bilo bi barem 80-20 za nas ali ove sezone Inter nije kao prošle. Velik dio sezone smo se zavaravali da je u pitanju kratkotrajna kriza i da će prije ili kasnije pročepit ali evo još čekamo. Problem je pretrpan raspored a ono što smo ljetos mislili da je naša najveća prednost - duboka klupa, ispostavilo se da nije. Samo smo dobro popunjeni na golmanskoj poziciji, u odbrani i na bekovima, u veznom redu solidno (ali ne odlično kao što smo očekivali jer Zielinski ne igra kao što znamo koliko može, Frattessi je dobar ali se ne uklapa u Inzaghijev sistem a Asllani nije za ovaj nivo) a u napadu smo toliko tanki na klupi da su 3 rezervna napadača do Januara zabila samo po 1 gol. I na to dodajmo još silne probleme s povredama ove sezone. Tako da 50-50 protiv Bayerna nije sramota, nije to prošlogodišnji, ovaj Bayern rastura ove sezone a osim toga to nam je stari rival i u takvim derbijima kvalitet i forma ne znače previše (vidjeli ste kako su nas raspali Juve i Milan dobijali ove sezone)
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Sto je najzalosnije i da je dao gol tim dijelom tijela sto je u offside-u bio bi ponisten zbog igranja rukom

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Čemu odjednom čuđenje na ove odluke, kao da je naprasno odjednom uvedena nova VAR tehnologija? 
Dešavalo se i Milanu da poništavaju ovakve golove, dešavalo se i svima ostalim. Čari automatskog ofsajda.

Dešavalo se i Milanu da poništavaju ovakve golove, dešavalo se i svima ostalim. Čari automatskog ofsajda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma nije nikakvo štimanje nego glupa pravila. Ofsajdi i penali od igranja rukom bi se trebali iz temelja razraditi jer ovo baš nema smisla, pola ih bude niđe veze
100% si u pravu a toliko glupa pravila imaju…MilanMladenovic je napisao/la: ↑15 mar 2025, 21:59Sto je najzalosnije i da je dao gol tim dijelom tijela sto je u offside-u bio bi ponisten zbog igranja rukom![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.