Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma mozda i zbog godina, klinjo je ovo u odnosu na DamketaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:37pa kako ljudi u dominikanskoj republici uopste dodju na ideju da navijaju za lika iz ceske![]()
99% ih ne bi znalo pokazati na mapi gdje se nalazi drzava koji je ovo qrc![]()
Damke je čitav svijet ranije levatio zbog kladže. Logično je da ga svi pamte. Victor Estrella Burgos pogotovo. Dva lopova.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:37pa kako ljudi u dominikanskoj republici uopste dodju na ideju da navijaju za lika iz ceske![]()
Priznaj da si potegao večeras na bh.dragulja.gaston je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:38Ma mozda i zbog godina, klinjo je ovo u odnosu na DamketaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:37pa kako ljudi u dominikanskoj republici uopste dodju na ideju da navijaju za lika iz ceske![]()
Btw ja kad sam bio u Dominikanskoj, misle i dalje da smo Jugoslavija![]()
Nisam vala, al' na Alcarazov preokret jesam.Sagrotan je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:40Priznaj da si potegao večeras na bh.dragulja.gaston je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:38Ma mozda i zbog godina, klinjo je ovo u odnosu na DamketaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:37pa kako ljudi u dominikanskoj republici uopste dodju na ideju da navijaju za lika iz ceske![]()
Btw ja kad sam bio u Dominikanskoj, misle i dalje da smo Jugoslavija![]()
![]()
QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:37pa kako ljudi u dominikanskoj republici uopste dodju na ideju da navijaju za lika iz ceske![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.