Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Sveti » 15 mar 2025, 19:45

Sacekajmo rumuniju, pa cemo znati na cemu smo.

Mislim da su amir i rade imali mjesta medju 23. Igraca i da je karic bolja opcija od mujakica.
naprijed rejal

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 15 mar 2025, 20:50

Evo gledam Amira u ovom Bešiktašu, igra lik jbt, razvaljuje (minecraft na klupi).
I Huseinbašić evo opet od početka... na klupi.
Jbt, digla se kuka i motika što nema Denisa i Amira, ko da su Xavi i Iniesta, nema Muftica AKA Nojera....
Ne kažem da su Sarić i Bašić neka sretnija opcija, ali sve je to u pet deka. Ali nikako razlogom da se 15 dana vodi ovolika polemika o ovim imenima.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 mar 2025, 21:40

231983 je napisao/la:
15 mar 2025, 20:50
Evo gledam Amira u ovom Bešiktašu, igra lik jbt, razvaljuje (minecraft na klupi).
I Huseinbašić evo opet od početka... na klupi.

Jbt, digla se kuka i motika što nema Denisa i Amira, ko da su Xavi i Iniesta, nema Muftica AKA Nojera....
Ne kažem da su Sarić i Bašić neka sretnija opcija, ali sve je to u pet deka. Ali nikako razlogom da se 15 dana vodi ovolika polemika o ovim imenima.
:rol:

Slazem se da je u pet deka, ali svejedno treba i gro planu gledat ko ti vise donosi ekipi. Amir bi na papiru trebao vise da donese od igraca ispodprosjecnog ruskog kluba, ili igrac njemacke cvajte od igraca talijanske cvajte, ali teorija i praksa nisu uvijek kompatibilne. Postoji razlog zasto ss bira jedne ispred drugih, a nece biti tesko prosuditi da li su ti razlozi valjani nakon ove dvije utakmice
naprijed rejal

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 15 mar 2025, 22:59

Valjda je logika da zoves igraca koji vec ima odredjeni broj utakmica iza sebe za reprezentaciju, prije nekog debitanta, ako taj debitant nije kvalitetniji ili ima neku vecu perspektivu. Lakse je i uigrati jer se vec igraci poznaju. Voditi se tom logikom, meni Hadziahmetovic ima vise smisla od drugih igraca na sredini terena.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 mar 2025, 23:21

Hansestadt je napisao/la:
15 mar 2025, 22:59
Valjda je logika da zoves igraca koji vec ima odredjeni broj utakmica iza sebe za reprezentaciju, prije nekog debitanta, ako taj debitant nije kvalitetniji ili ima neku vecu perspektivu. Lakse je i uigrati jer se vec igraci poznaju. Voditi se tom logikom, meni Hadziahmetovic ima vise smisla od drugih igraca na sredini terena.
Hajmo plakati za Amirom kojeg su do jucer skoro svi pljuvali i tjerali. Naravno, ja ne kao njegov glasnogovornik i neko ko ga je uvijek gotivio.
Istina je da je možda i moglo biti prostora za poziv, ali ne toliko da se i jedne jedine sekunde moze selektoru spocitavati sto ga nije pozvao, a kamoli ga pljuvati, vrijeđati i sl.

Valjda je logika da bas ne pozove Hadziahmetovica za start kvalifikacija i važne utakmice jer bi Hadziahmetovic bio veći "debitant" od svih drugih reprezentativaca. Vidim da taj izraz koristiš.
Amir je zadnju utakmicu za reprezentaciju odigrao u novembru 2023.godine. On ne zna kako izgledaju Huseinbašić, Gigovic, Sunjic, Burnic, Bašić, Katic, Muharemovic, Bazdar i da ne nabrajam.
Momak koji je tjeran i vazda na nož dočekivan, momak koji je pokidao krizne ligamente tačno prije godinu dana, oporavio se i pronalazio u Konji, da bi se u zimskom prelaznom roku vratio u Besiktas da grije klupu zasad, gdje je upisao čitavih 95 minuta...
Eh eto bas je takav Amir predmet spocitavanja selektoru i stručnom stabu jer ga nisu pozvali. Nećemo ulaziti u to da bi bio faktički "novajlija" i to bas u najbitnijim utakmicama.
Nije ovo play station - broj dva.
Idemo dalje.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 15 mar 2025, 23:38

Ne moze ti biti novajlija u kontekstu A reprezentacije igrac koji koji ima vec 30 nastupa za A reprezentaciju. Fakticki vec zna sta je BiH reprezentacija. Ako pogledamo igrace koji su dobili poziv u veznom redu, samo bih rekao da je opravdano Gigovic ispred njega. Sunjic debituje za A reprezentaciju sa 28 godina i to kao igrac kluba sa Kipra, Djakovac debitao sa 26-27 godina kao igrac kluba iz Srbije, Burnic se moze samo vaditi na foru da moze igrati beka, koju btw uopste ne igra u klubu. Basic mlad, ali tanko. Najveci adut mu je mladi Tahirovic, koji se teko pronalazi u razvojnom klubu. Navijaci pljuju, naravno jer zele bolje, zele igrace koji imaju kvalitet kao prijasnja generacija, ja to potpuno razumijem, ali kad stavis na papir ne moze se reci da smo nesto bolje dobili.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 mar 2025, 23:52

Kao sto rekoh, bilo je prostora da mozda dobije poziv, ali ne toliko da se konstantno proziva selektor sto ga nije pozvao.
Čovjek se oslanja na igrače koje je upoznao u proteklih 10 mjeseci i zna na koga i u kom smislu na terenu moze računati.
Dovoljno je sto je pozvao Memica kao novajliju.
Konkurencija Amiru su prije svih Tahirovic i Sunjic, a potom i Basic i Huseinbašić - rekao bih tako otprilike.
Dao je prednost ovima nad njim i to je sasvim legitimno.
Recimo po meni je Đakovac bezveze i na rezervnom spisku, ali opet on i Amir su različiti tipovi veznjaka.
Amir neka čeka svoju priliku za junske utakmice protiv San Marina i Slovenije, tada će biti prostora za nova i stara imena (povratnike).

Za ove dvije jako bitne utakmice na startu kvalifikacija jednostavno nije bilo prostora za veće promjene...pa čak ni taj famozni Muftic - bila bi greška ubaciti ga da unese nemir u mir "uigrane" trojke, ma kako to čudno zvučalo, i to bas pred najbitnije utakmice. Također neka čeka junske utakmice i svoju priliku, ako je zasluzi tada. Sasvim ispravno razmišljanje stručnog štaba.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 mar 2025, 00:09

Slazem se da je to konkurencija, tu treba dodati i Sarica, dok su Huseinbasic, Basic, i Hajradinovic vise igraci prema naprijed.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 16 mar 2025, 00:12

hurem je napisao/la:
15 mar 2025, 23:52
Kao sto rekoh, bilo je prostora da mozda dobije poziv, ali ne toliko da se konstantno proziva selektor sto ga nije pozvao.
Čovjek se oslanja na igrače koje je upoznao u proteklih 10 mjeseci i zna na koga i u kom smislu na terenu moze računati.
Dovoljno je sto je pozvao Memica kao novajliju.
Konkurencija Amiru su prije svih Tahirovic i Sunjic, a potom i Basic i Huseinbašić - rekao bih tako otprilike.
Dao je prednost ovima nad njim i to je sasvim legitimno.
Recimo po meni je Đakovac bezveze i na rezervnom spisku, ali opet on i Amir su različiti tipovi veznjaka.
Amir neka čeka svoju priliku za junske utakmice protiv San Marina i Slovenije, tada će biti prostora za nova i stara imena (povratnike).

Za ove dvije jako bitne utakmice na startu kvalifikacija jednostavno nije bilo prostora za veće promjene...pa čak ni taj famozni Muftic - bila bi greška ubaciti ga da unese nemir u mir "uigrane" trojke, ma kako to čudno zvučalo, i to bas pred najbitnije utakmice. Također neka čeka junske utakmice i svoju priliku, ako je zasluzi tada. Sasvim ispravno razmišljanje stručnog štaba.
Sta si ti, glasnogovornik barbareza? Forumski tjelohranitelj? Kako ofirno branis njegove debilne poteze ovim nebulozama , bukvalno me stid za tebe..Amiru je konkurencija sunjic I burnic.. burnic je tu zasluzeno jer je standardan u cvajti u ekipi koja ce SE do kraja sezone boriti za ulazak u bundesligu.. sunjic nije standardan u hebenoj kiparskoj ligi na vrhuncu karijere u 28oj godini.. I njega je barba tek upoznao na zadnjem okupljanju a ne zadnju godinu Dana.sunjic je tu jedino I samo zbog toga sto mu je menadzer barbarezov guzni haver dzidic...amir je mrtvi prosjek da SE razumijemo Ali za sunjica je kroos.. pokidao ligamente prosle godine, vratio se, otisao na posudbu u rizespor, prekucao I vratili ga nazad u besiktas prije isteka posudbe...Danas je presjedio na klupi Ali vecinu utakmica igra bar Pola sata..od pocetka sezone je Bio standardan I kockar ga nijednom nije pozvao iako je mladzi od sunjica I ima 30 nastupa za repku I ono najbitnije , nije petokolonas.. Ali, kaze mudri kockar, igrace oni Koji najvise zele..I pozove sunjica Koji SE godinama neckao jer je cekao poziv hrvatske.. googlaj mu ime ima slika njega kako na sav glas pjeva hrvatsku himnu dok je Bio u omladinskim selekcijama.. hrk pljuuc..I onda kad zavrsi na kipru jer nema kvalitet Ni za championshipa a samim tim ni cvajte, sjeti se ko fol da se rodio u bosni I glupim bosnjama prosipa dupeuvlakacku pricu a oni se ko ovce poprime.. pljuc

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 mar 2025, 00:25

Diadora, danas sam prvi put upratio jedan tvoj post na forumu i shvatio da je u pitanju neko dijete ili nezreo momcic. Cak i ovo sto si me citirao sam pročitao samo prva 2,3 reda i nisam dalje.
Ostatak posta nevezano za tebe.

Jedino gdje se moglo polemisati sa selektorom i postaviti mu pitanja jesu Hadzikadunic, Jasic i Huseinbašić.

- Hadzikadunic - zaslužuje da bude medju 23. Zašto nije - vjerovatno ti neki razlozi iz septembarske sapunice. Ne znamo puno. Samo možemo nagađati. Pitanje je moralo biti postavljeno.

- Jasic - nadao sam se njemu. Pretpostavka je da papiri nisu riješeni. Izostala reakcija novinara na presici.

- Huseinbašić - mogao je biti medju 23, ali sam poprilično neutralan po pitanju njegovog nepozivanja. Želim vjerovati da postoje razlozi zbog kojih se dala prednost Bašiću u odnosu na njega (njih dvojicu se najviše poredilo pa ga navodim kao primjer...zapravo pretpostavljam zašto ali da ne duljim s postom).

Ali hajmo mi aplaudirati novinarima koji postavljaju pitanja o derbiju, Mufticu, Vukoviću, pa i Bajraktarevicu i bla bla. Sve pitanja koja nemaju veze sa startom kvalifikacija niti u bilo kojem smislu mogu ista unaprijediti u pripremi i odigravanju istih.

Bravo selektoru na reakciju u vezi s Memicem.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ali onako kako je pričao o njemu, sasvim suprotno doživljavam jednog Huseinbašića. Jednostavno u momku nema žara, vatre. On se mora trgnuti ako ne želi da ostane klupa u Kolnu, pogotovo sutra ako izbore Bundesligu.
Lično sam razočaran njegovom igrom jer sam od njega očekivao, ne malo vise, nego poprilično više.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 16 mar 2025, 00:32

hurem je napisao/la:
16 mar 2025, 00:25
Diadora, danas sam prvi put upratio jedan tvoj post na forumu i shvatio da je u pitanju neko dijete ili nezreo momcic. Cak i ovo sto si me citirao sam pročitao samo prva 2,3 reda i nisam dalje.

Jedino gdje se moglo polemisati sa selektorom i postaviti mu pitanja jesu Hadzikadunic, Jasic i Huseinbašić.

- Hadzikadunic - zaslužuje da bude medju 23. Zašto nije - vjerovatno ti neki razlozi iz septembarske sapunice. Ne znamo puno. Samo možemo nagađati. Pitanje je moralo biti postavljeno.

- Jasic - nadao sam se njemu. Pretpostavka je da papiri nisu riješeni. Izostala reakcija novinara na presici.

- Huseinbašić - mogao je biti medju 23, ali sam poprilično neutralan po pitanju njegovog nepozivanja. Želim vjerovati da postoje razlozi zbog kojih se dala prednost Bašiću u odnosu na njega (njih dvojicu se najviše poredilo pa ga navodim kao primjer...zapravo pretpostavljam zašto ali da ne duljim s postom).

Ali hajmo mi aplaudirati novinarima koji postavljaju pitanja o derbiju, Mufticu, Vukoviću, pa i Bajraktarevicu i bla bla. Sve pitanja koja nemaju veze sa startom kvalifikacija niti u bilo kojem smislu mogu ista unaprijediti u pripremi i odigravanju istih.

Nemojte me pogrešno shvatiti, ali onako kako je pričao o njemu, sasvim suprotno doživljavam jednog Huseinbašića. Jednostavno u momku nema žara, vatre. On se mora trgnuti ako ne želi da ostane klupa u Kolnu, pogotovo sutra ako izbore Bundesligu.
Lično sam razočaran njegovom igrom jer sam od njega očekivao, ne malo vise, nego poprilično više.
statije klimoglavac nijeti ovo jednoumlje dase nista kontra nesmije napisat kakoje sergej svasta tvito za predhodnike a sadse palis ovde iglumis mu advokata cimse kritika napise
pogubijose dobro
menstrual

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 mar 2025, 00:33

Taman da nekako i povjerujem(nemoguce) u to kako hurem nije Barbin advokat i kako zaista ovako posmatra trenutnu situaciju onda bih ZAISTA ALI ZAISTA volio vidjeti svijet u kojem on zivi.
Cisto sumnjam da ce i u Dzennetu(raju) biti ljepse :kafa:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 mar 2025, 00:35

Hadzikadunic bi realno trebao da bude u prvih 11, ako se gleda na kvalitet.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 mar 2025, 00:44

caffetin je napisao/la:
16 mar 2025, 00:32
hurem je napisao/la:

statije klimoglavac nijeti ovo jednoumlje dase nista kontra nesmije napisat kakoje sergej svasta tvito za predhodnike a sadse palis ovde iglumis mu advokata cimse kritika napise
pogubijose dobro
Pa ja sam tada, dok je tvitao, pisao da ga treba udaljiti od reprezentacije za sva vremena.
Ali nakon što je ipak dobio priliku s ovim SS i dir.Spahicem, ostavio sam te tvitove tamo negdje iza i ne zanimaju me ni sekunde. Vjerujem da je i on naučio lekciju.
A zašto? - zato sto u tom trenutku, nakon 10-godisnjeg slobodnog pada i bivanja na dnu nekoliko godina, jedini koji su se istinski mogli latiti ovog posla i izgarati za reprezentaciju u svakom smislu, pa i ganjanju potencijalnih, jesu upravo Barbarez, SS i direktor Spahic. Oni su morali doći u paketu i nikako drugačije.
Nemam sumnje ni 1% da oni nisu bili najbolje rješenje u prošloj godini, i jos uvijek jesu...do kada - to cemo da vidimo.
Tako da me stvarno briga za tvitove iz prošlosti.
Stanje u kojem je Barbarez preuzeo reprezentaciju i njegovi prethodnici je nemjerljivo, ali bukvalno.
Trenutak u kojem je Barbarez preuzeo reprezentaciju je teži nego svih prethodnika zajedno (Mesa+Robi+Petev+Dusan+Faruk+Kodro+Savo).

Pišite kontra, ali pišite realno...bez nipodastavanja, vrijeđanja, pljuvanja...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2025, 00:49

Najjace sto svako od nas "fan boysa" napise 3-4 legitimne kritike selektoru oko kojih se moze predvoditi taj narativ da je neznalica i da ga treba tjerati a vi sto ga tjerate mislite da poentirate sa pricom o trecem golmanu, sto je isao gledati Real-Rayo, pljuvanjem Sunjica i sl. , eto kakav vam je domet
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 16 mar 2025, 00:58

hurem je napisao/la:
16 mar 2025, 00:44
caffetin je napisao/la:
16 mar 2025, 00:32
hurem je napisao/la:

pogubijose dobro
Pa ja sam tada, dok je tvitao, pisao da ga treba udaljiti od reprezentacije za sva vremena.
Ali nakon što je ipak dobio priliku s ovim SS i dir.Spahicem, ostavio sam te tvitove tamo negdje iza i ne zanimaju me ni sekunde. Vjerujem da je i on naučio lekciju.
A zašto? - zato sto u tom trenutku, nakon 10-godisnjeg slobodnog pada i bivanja na dnu nekoliko godina, jedini koji su se istinski mogli latiti ovog posla i izgarati za reprezentaciju u svakom smislu, pa i ganjanju potencijalnih, jesu upravo Barbarez, SS i direktor Spahic. Oni su morali doći u paketu i nikako drugačije.
Nemam sumnje ni 1% da oni nisu bili najbolje rješenje u prošloj godini, i jos uvijek jesu...do kada - to cemo da vidimo.
Tako da me stvarno briga za tvitove iz prošlosti.
Stanje u kojem je Barbarez preuzeo reprezentaciju i njegovi prethodnici je nemjerljivo, ali bukvalno.
Trenutak u kojem je Barbarez preuzeo reprezentaciju je teži nego svih prethodnika zajedno (Mesa+Robi+Petev+Dusan+Faruk+Kodro+Savo).

Pišite kontra, ali pišite realno...bez nipodastavanja, vrijeđanja, pljuvanja...
pr8blemje stoje dosad sve kontra radijo odoniga stoje prico i staje prije kritikovo
dalje neuednak kriteri opet prica jendo radi kontra
nijedan sleektor nije dobijo ovoliku podrsku ko st8je on dobijo jerje ipak bijo kapiten ilegenda drzave ali cemu rezultati suditi :bih:
ovo dosad neobecava
menstrual

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 16 mar 2025, 02:43

Da se ja pitam, ovako bih preuredio Sergejev spisak:

Hadzikadunic > Radeljic/Bicakcic
Jasic/Karic > Mujakic
Huseinbasic > Saric
Hadziahmetovic > Basic
Muftic > Hadzikic (i ta zamjena moze proci, iako je pozicija 3. golmana nebitna i razumljivo mi je donekle da selektor ima svoj neki razlog zasto poziva Osmana)

+ dodao bih Tabakovica na spisak, jer u situacijama gdje zadnjih pola sata ganjas rezultat protiv recimo Kipra kod kuce, nemas drugog nacina osim da konstantno pokusavas s centarsutevima, a mi osim Dzeke nemamo igraca koji ih moze pospremiti (a i taj Dzeko nema vise snage da svih 90 minuta odigra na visokom nivou).

Medjutim, treba biti realan i priznati da recimo Amir i Denis vjerovatno nista vise ne bi doprinijeli od Ivana i Darija. Zasto - pa zato sto ni oni nisu toliko standardni u svojim klubovima i sto nisu u nekim zavidnim formama. E sad, Mujakic apsolutno ne bi trebao biti tu jer imamo boljih stopera, a na (ving)beka nikako ne moze. To je ogroman minus, sto pogotovo sad moze doci do izrazaja posto nema Jusufa. Hadzikadunic je trenutno u ponajboljoj formi od svih stopera i morao se naci na spisku, ali ako tu postoje neke razmirice izmedju njega i Barbareza - onda ga uzalud ocekujemo. Nikad se nije dovoljno isceprkalo da se sazna prava istina u vezi njega, tako da se tu samo moze nagadjati. Ako je ovih par primjedbi razlog da se pljuje, ismijava i omalovazava covjek koji je za godinu dana po pitanju pojacanja za reprezentaciju uradio vise nego svi zajedno od osamostaljenja - onda smo mi definitivno poremecen narod. Da, on i Spahic u paketu, jer ovaj njemu moze preporuciti koga god hoce, ipak on na kraju donosi konacnu odluku.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 mar 2025, 03:07

Ghuraba je napisao/la:
16 mar 2025, 02:43
Da se ja pitam, ovako bih preuredio Sergejev spisak:

Hadzikadunic > Radeljic/Bicakcic
Jasic/Karic > Mujakic
Huseinbasic > Saric
Hadziahmetovic > Basic
Muftic > Hadzikic (i ta zamjena moze proci, iako je pozicija 3. golmana nebitna i razumljivo mi je donekle da selektor ima svoj neki razlog zasto poziva Osmana)

+ dodao bih Tabakovica na spisak, jer u situacijama gdje zadnjih pola sata ganjas rezultat protiv recimo Kipra kod kuce, nemas drugog nacina osim da konstantno pokusavas s centarsutevima, a mi osim Dzeke nemamo igraca koji ih moze pospremiti (a i taj Dzeko nema vise snage da svih 90 minuta odigra na visokom nivou).

Medjutim, treba biti realan i priznati da recimo Amir i Denis vjerovatno nista vise ne bi doprinijeli od Ivana i Darija. Zasto - pa zato sto ni oni nisu toliko standardni u svojim klubovima i sto nisu u nekim zavidnim formama. E sad, Mujakic apsolutno ne bi trebao biti tu jer imamo boljih stopera, a na (ving)beka nikako ne moze. To je ogroman minus, sto pogotovo sad moze doci do izrazaja posto nema Jusufa. Hadzikadunic je trenutno u ponajboljoj formi od svih stopera i morao se naci na spisku, ali ako tu postoje neke razmirice izmedju njega i Barbareza - onda ga uzalud ocekujemo. Nikad se nije dovoljno isceprkalo da se sazna prava istina u vezi njega, tako da se tu samo moze nagadjati. Ako je ovih par primjedbi razlog da se pljuje, ismijava i omalovazava covjek koji je za godinu dana po pitanju pojacanja za reprezentaciju uradio vise nego svi zajedno od osamostaljenja - onda smo mi definitivno poremecen narod. Da, on i Spahic u paketu, jer ovaj njemu moze preporuciti koga god hoce, ipak on na kraju donosi konacnu odluku.
Ne valja ti sto bi sve Bosnjaci da budu. Pokeras zeli multi-kulti repku. :yawn:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 mar 2025, 04:28

Imajednabrigada je napisao/la:
14 mar 2025, 19:15
Ako bude loš rezultat lično ja cu sugerisati da ga otjeraju jer ja sam ga prvi i najavio.
:urnebes: :urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2025, 07:15

Sveti je napisao/la:
15 mar 2025, 19:45
Sacekajmo rumuniju, pa cemo znati na cemu smo.

Rumunija će biti jedino mjerilo.

Ovdje se, vidim, ništa ne mijenja. I dalje se vode polemike oko 19, 20 i 21 mjesta na spisku, a činjenica je da su sve to ispodprosječni igrači između kojih je razlika u nijansama, a stvara se ludilo kao da se radi o WC igračima.

Voditi neke polemike o tome je li bolji igrač iz cvajte od igrača iz Rijeke, posebno jer su svi u ozbiljim igračkim godinama, je zaista meni lično - komedija. Ok, da se radi o igračima koji su veliki talenti, imaju 18, 19 godina, pa bi im poziv u reprezentaciju mnogo značio, ali malo imamo takvih. Ovi da su išta valjali igrali bi u nekim ozbiljnijim ekipama i ligama.

Kao Željovcu mi je krivo što nije zvao Muftića, i nije uopšte bitno je li Osman bolji ili nije, bitno je to da Vedad Muftić ima 23 godine, ima dvije sjajne sezone iza sebe, zaista je sazrio kao golman i trebao je biti nagrađen pozivom. Od njega bi mogli imati koristi u budućnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, jasmin10, Skojevska i 26 gostiju.